Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS4 jako vysavač nebo fén

Adam Bogocz

Otázka

Zdravím zdejší komunitu ;)

už několik dní jsem prolízal americká fóra kde lidi různě popisovali "hluk" PS4, bohužel to nikam nevedlo, pouze se tam dohadovali a nikdo to nijak neuzavřel. PS4 mám od 13. prosince v bundle Players Edition a už od začátku se mi zdála nadměrně hlučná. Ne vibracemi nebo tak, ale ten průvan vzuchu je drsný. KillZone raději nekomentuju, ale ani u takového Knacka si v pohodě nezahraju, protože PS4 slyším i přes sluchátka, domácí kino moc nahlas nemívám takže mě to taky ruší. A internet je plný lidí co říkají že jejich PS4 je mnohem tišší než PS3 a že ji vůbec neslyší a podobně. Můj kolega v práci ma PS4 dokonce ve stolku pod tv(takže prostor jen zepředu otevřený) a říkal mi že se mu to rozhodně nezahřívá a tím pádem ani nehlučí. Já mám kolem PS4 při hraní rozpálenou zónu, vše okolo je horké... a to je to položené na vrchu komody, 15 cm od zdi.

Jiné zdroje říkají že se PS4 extrémně zahřívá ve chíli kdy je zapojené PlayGo, tzn. že hraju např KillZone a on to na pozadí frká na HDD, což nějakou chvíli zabere. Ovšem tito uživatelé reportují, že jakmile byla hra kompletně přenesená tak se PS4 uklidnila.

No každopádně jsem to nevydržel a včera to poslal do Sony, protože na podpoře mi řekli že bych ten hluk vnímat neměl tak ať to pošlu. Navíc minulý měsíc jsem si v PS3 udělal údržbu(výměna teplovodivé pasty, čištění ventilátoru, namazání ložisek, čištěná zdroje a výměna baterky) o já o své PS3 Slim(né Superslim) absolutně nevím, včera jsem hrál do rána AC3 a paráda, kéž bych svou PS4 neslyšel až v ložnici :/

Máte podobné zkušenosti?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 396
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0

Na to se teda musim podivat ale ja si myslim že me to teda konzole nedela. Že by byla uplne po tichu to ne preci musi trochu chladit, me teplotu da se řict drží, hlučna neni když vypnu zvuk u tv tak jde slabe slyšet jinak ne. A po vypnuti mi teda nikdy nepraskala no zkusim a pak dam info

Odkaz ke komentáři

• 0

Při hrani infamous konzoli slysim když vypnu zvuky jak hučí (chladí) aby se nepřehřívala nevim třeba je konzole jinak stavena. Ale konzole ktera nehučí mi příjde jako blbost nebo neco vadneho třeba se pletu. Konzoli co jsem reklamoval předtím hučela a pak začla hučet jeste víc šla slyšet i při zapnutych zvukách. Nechci tu psat co je spatne nebo dobre. Konzole mi nehučí nahlas není hlučna jde pouze slyset když vypnu zvuk, hraje se perfektne a nikde mi nic nepraska.

Odkaz ke komentáři

• 0

Přišel jsem na zajímavou věc...nevím jestli Killzone měl hned při vydání lock na 30 fps, ale nějak jsem na to v menu náhodou narazil a řekl si, že to zkusím. Vůbec jsem nepoznal rozdíl v obraze, ale hučení okamžitě přestalo a konzole je krásně tichá i po dvou hodinách. Zajímavé. Asi se sníží náročnost. Infamous má taky lock na 30 fps, ale to už nezjistím, protože jsem hru prodal. Každopádně mě to překvapilo...

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

Kluci, malinko už to tu ženete do extrémů. Já si myslím, že lupání plastů, intenzita světla kontrolek, koeficinety usazování prachu na konzoli a podobné blbosti se tu řešit nemusí. Já rozumím, že konzole máte nové a tak hledíte na každý detail, ale buďte si jisti, že za pár týdnů vás nikoho nebude praskání v plastech znepokojovat.

Věřím, že u ledničky, TV a jiných spotřebičů toto taky neřešíte, přestože vám vydávají taky zvuky a to někdy až skoro hororové.

Mimo to, žádné dvě konzole nejsou stejné, přestože vyjedou hned po sobě na stejné výrobní lince. I když si koupíte dvě stejná auta tak zjistíte, že nejsou stejná.

Bavte se tu prosím o reálných a smysluplných věcech, poslední dvě strany textu jsou tu jen o tom, kdo slyší/neslyší praskání plastů a jak moc nahlas má u toho zrovna puštěnou hudbu :roll:

Odkaz ke komentáři

• 0
já jsem to právě nepoložil na jen tak nějakej kus, ale celej vršek toho zesíku je žebrovanej a navíc ani ta konzole už tolik nehřeje když má odkud brát vzduch

Nechapes,ze ide o prehrievanie? Ne,ze mas mriezky na receivery....a ty ich chces zakryt konzolou? No,nic...rob jak myslis.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak já zatím vše v pohodě. Dlouho jsem tady pročítal ty topicy o hlučnosti, přehřívání, problémech se samsung tv atd, pořád jsem se bál si PS4 koupit, nakonec jsem do toho šel když měl vyjít nový bundle s watch dogs (říkal jsem si, že už by to třeba mohla být nějaká aktualizovanější a opravená verze než ty první kusy) No a zatím tedy vše v pořádku. Kromě instalace her je konzole v podstatě úplně potichu i po několika hodinách hraní. Mám samsung tv a zatím v tomto taky žádný problém. Jen je tedy konzole vzadu občas dost teplá, ale předpokládám, že to je prostě s takovýmto výkonem asi normální.

Odkaz ke komentáři

• 0

Poměrně zajímavé jsou příspěvky Reawow tak nějak netuším co si o tom myslet... Že by vlastnil stíhačku, nebo někoho podplatil že to tak stíhá :-) Vcelku by mě zajímalo jak to vlastně bylo.

(když to zhrnu)

9.5.2014 Z reklamace dodaná konzole stejně hlučná

9.5.2014 Asi zkusím znovu reklamaci

9.5.2014 Nová konzole je tichoučká

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu