andree Odesláno Březen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2014 South.Park.The.Stick.of.Truth.NTSC.XBOX360-iMARS iMARS PROUDLY PRESENT: | Game Summary |: |. .|: Title: South Park: The Stick of Truth Retail Date: 04/03/14 Platform: XBOX360 Region: NTSC - uncensored version Genre: Role-Playing: | Ripper's Notes |: |. .|: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2014 když to překonvertuji přes ISO2GOD tak mi to pojede když je to NTSC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Březen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 Mně funguje NTSC rip na RGH v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 (upraveno) Díky, hned to teda stahnu. Na tu hru se těším. Jaká je? PS: Našel jsem hru ve 4 linkách, přes které to stáhnete zadara maximální rychlostí, kdo je chce, tak mi napište PM. Tady je myslím dát nemůžu. Je to rip pro RGH, JTAG. Upraveno Březen 2, 2014 uživatelem Dupenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andree Odesláno Březen 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 zatim nedoporučuji stahovat je to NUKED a nefunguje part18 ....stahni si "iMARS repacked" ten funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 Zatím si nikdo nestěžuje, kdo stahoval ty moje linky, četl jsem že všechny PAL verze jsou cenzurované, takže jedině stáhnout NTSC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Březen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 South Park: The Stick of Truth ludia na obale je ze kinect? ide aj cez ovladac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Březen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 když to překonvertuji přes ISO2GOD tak mi to pojede když je to NTSC? hlavní výhodou RGH je, že nejsi omezený regiony ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Březen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 ide aj bez kinect? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 biggerg : a jak by jsi prosím tě ovládal PS3 verzy určitě funguje i s klasickým gamepadem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Březen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 hra na xbox360 na obalje je pisane kinect, tak ci sa oplati stahovat.. ne ze pojde len s kinectom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 2, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 Podle me to pujde i bez kinectu,na obalu je totiz napsano "Better with kinect senzor", takze s kinectem hrani bude lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Březen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 Ano, spousta her to takhle má napsané, třeba i Mass Effect 3, pokud má napsáno Better with kinect tak záleží na tobě jestli zvolíš kinect , nebo ovladač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 Jde bez kinectu, odzkoušeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Březen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2014 preto sa pytam :) dakujem Dupenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Březen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2014 South Park The Stick Of Truth PAL XBOX360-COMPLEX Už je venku Pal verze , zaplať pánbůh pro ty co mají flash, nemohl jsem se dočkat :D, doufám, že to stojí za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 4, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2014 (upraveno) Nechtělo se mi zakládat nové téma kvůli PC verzi (kterou hraju), tak píšu alespoň prvotní dojmy sem: Hra je naprosto parádní, čekal jsem dobrou hru, ale dostalo se mi do rukou naprosto vynikající RPG s klasickým humorem South Parku. Spousta side-questů taky prodlužuje samotnou herní dobu, což určitě využijete po dohrání (dle mého názoru) naprosto délkou ideální a fajnové kampaně (resp. hlavní quest - The Stick of Truth). Abych to shrnul - hra jednoznačně stojí za to, minimálně pokud jste alespoň trochu fanoušek South Parku :) Upraveno Březen 5, 2014 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andree Odesláno Březen 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2014 jo no je to sranda :D hlavně nikdy nikomu neprdět na koule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2014 Zatím pro mě hra roku:D. Třeba mě dostali, když jsem si měl zvolit jméno, to jsem se nachlamal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 6, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2014 (upraveno) Tak mám víceméně dohráno (jak už jsem psal, na PC, ne na Xboxu), zbývá mi akorát quest "Hide&Seek" - najít 7 schovaných děcek v South Parku (mám zatím 3 :D ), každopádně takto momentálně vypadá moje postava (mimo zbraně, nakonec jsem koupil katanu) :D Před plastikou nosu :D Po plastice nosu :D Upraveno Březen 6, 2014 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcin.prihoda Odesláno Březen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2014 Čau mám hru ale nejde mi hrát přes kinect nevíte co dělám špatně ostatní hry jdou hru zapnu přes kinect ale když se dostanu na obrazovku Press START tak musím ovladačem díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dikobraz321 Odesláno Květen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2014 Můžete prosím někdo poradit, jak tuhle hru spustit? Stáhnul jsem, rozbalil a mám dva soubory: complex-south.park.sot.dvd complex-south.park.sot.iso Jak teď prosím dál pokračovat? Mám v PC programy: iso2god, horizon. Není problém si převést část externího hdd v xboxu na jeho formát. Rozjel jsem gta v podle návodu, ale tady zkouším různé varianty a hra pořád nejde, můžete mi teda prosím napsat postup, co dále udělat se soubory, které mi vznikly po rozbalení rarů? Díky moc předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Květen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2014 Můžete prosím někdo poradit, jak tuhle hru spustit?Stáhnul jsem, rozbalil a mám dva soubory: complex-south.park.sot.dvd complex-south.park.sot.iso Jak teď prosím dál pokračovat? Mám v PC programy: iso2god, horizon. Není problém si převést část externího hdd v xboxu na jeho formát. Rozjel jsem gta v podle návodu, ale tady zkouším různé varianty a hra pořád nejde, můžete mi teda prosím napsat postup, co dále udělat se soubory, které mi vznikly po rozbalení rarů? Díky moc předem. O dost vhodnější by bylo, kdyby jsi tady všem raději napsal jak jsi postupoval a co jsi zkoušel, než se jenom ptát, co mám dělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Květen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2014 co mas s tou hrou? prerobis cez iso2god hodis na exterak do games a ide.. alebo cez image browser hodis to do games a musi st.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KickMan Odesláno Říjen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2015 Zdarec, jak se ta hra hraje přes kinect? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.