Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Junior Moderators
Odesláno (upraveno)

Nechtělo se mi zakládat nové téma kvůli PC verzi (kterou hraju), tak píšu alespoň prvotní dojmy sem: Hra je naprosto parádní, čekal jsem dobrou hru, ale dostalo se mi do rukou naprosto vynikající RPG s klasickým humorem South Parku. Spousta side-questů taky prodlužuje samotnou herní dobu, což určitě využijete po dohrání (dle mého názoru) naprosto délkou ideální a fajnové kampaně (resp. hlavní quest - The Stick of Truth).

Abych to shrnul - hra jednoznačně stojí za to, minimálně pokud jste alespoň trochu fanoušek South Parku :)

Upraveno uživatelem spenat
  • Junior Moderators
Odesláno (upraveno)

Tak mám víceméně dohráno (jak už jsem psal, na PC, ne na Xboxu), zbývá mi akorát quest "Hide&Seek" - najít 7 schovaných děcek v South Parku (mám zatím 3 :D ), každopádně takto momentálně vypadá moje postava (mimo zbraně, nakonec jsem koupil katanu) :D

Před plastikou nosu :D

pVHIzQCl.jpg

Po plastice nosu :D

JHspHSGl.jpg

Upraveno uživatelem spenat
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Odesláno

Můžete prosím někdo poradit, jak tuhle hru spustit?

Stáhnul jsem, rozbalil a mám dva soubory:

complex-south.park.sot.dvd

complex-south.park.sot.iso

Jak teď prosím dál pokračovat?

Mám v PC programy: iso2god, horizon.

Není problém si převést část externího hdd v xboxu na jeho formát.

Rozjel jsem gta v podle návodu, ale tady zkouším různé varianty a hra pořád nejde, můžete mi teda prosím napsat postup, co dále udělat se soubory, které mi vznikly po rozbalení rarů?

Díky moc předem.

Odesláno
  dikobraz321 napsal:
Můžete prosím někdo poradit, jak tuhle hru spustit?

Stáhnul jsem, rozbalil a mám dva soubory:

complex-south.park.sot.dvd

complex-south.park.sot.iso

Jak teď prosím dál pokračovat?

Mám v PC programy: iso2god, horizon.

Není problém si převést část externího hdd v xboxu na jeho formát.

Rozjel jsem gta v podle návodu, ale tady zkouším různé varianty a hra pořád nejde, můžete mi teda prosím napsat postup, co dále udělat se soubory, které mi vznikly po rozbalení rarů?

Díky moc předem.

O dost vhodnější by bylo, kdyby jsi tady všem raději napsal jak jsi postupoval a co jsi zkoušel, než se jenom ptát, co mám dělat...

• 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu