sx2000 Odesláno Srpen 7, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2015 Tak jsem hru prave dohral a vrham se na vedlejsi mise.Dal bych 8/10..celkove hra na me dela dobry dojem pribehem,grafikou a slusnym hudebnim podanim a napady s jokerem ale naprosto bych se obesel bez hadanek a obcas zaseknuti v pribehu kde sem musel hledat kudy kam na YT Citovat
mesyas Odesláno Srpen 14, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2015 (upraveno) zdravím, mám takovou otázku, právě hraju Batmana a při úseku SPOILER.................kdy jde BAtman s Jimem na tu věž "zastavit" Scarcrowa" se mi objevila na obrazovce taková tabulka něco ve smyslu "hra se přestala nahrávat, dostal jsem se do nějakého úseku" a potom při další pasáži, kdy čeká s Barbarou u zdi a útočí na ně ty tanky se mi objevila další tabulka "hra se začala nahrávat, dostal jsem se z toho úseku". Nevíte o co šlo a nebo stal ose vám to? :D Upraveno Srpen 14, 2015 uživatelem mesyas Citovat
Thunderr CZ Odesláno Srpen 15, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2015 Je to úsek, který se nedá zaznamenat přes share tlačítko, právě kvůli spoilerům ;) Citovat
Heblik Odesláno Srpen 16, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2015 Take jsem to dohral tusim na 96% , ale hledat a ziskavat 240 otaznicku kvuli tomu hadankari to fakt jebu a celkem me to stve, ze neuvidim tu posledni misi tak holt YT. abych tyden podle YT hledal otaznicky to fakt ne, to si radsi zahraji jinou hru. Jinak super hra , ale jak tu pisete ta jizda batmobilem napr v te posledni misi jak pomahas Catwomen je na pres drzku vyvojarum. Citovat
mesyas Odesláno Srpen 18, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2015 Thunder děkuji, já už si myslel, že mám nějakou "divnou" verzi :D Taky mi jenom chybí ta mise s tím hádankářem, docela mě to teda štve, ale přestalo mě to bavit po cca 30 hádanek. Citovat
Marr Odesláno Srpen 18, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2015 Byl jsem na tom stejne, tech 243 hadanek bylo nad me sily a hlavne nervy, tak sla hra do sveta. :) Citovat
Tomas007 Odesláno Srpen 18, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2015 Dohráno na 95%, ty Ridlerovy hádanky už také dělat nebudu. Jinak super hra. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.