Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nejde update dashboard 2.0.12625.0


ZHmaster

Otázka

Zdravím

Nedávno sem si koupil xko kde byla uražena součastka po špatném oddělávani xclamp . Součástku sem našel koupil naletoval a xbox zase jede ale bylo mi řečeno že je na konzoly jtag a asi po 5 vypalovaných cd s xex menu a několika marných zkoušeni to tam narvat přes fleshku me došlo že tam je jenom nějaký prvotni flash. A jelikož mám plno nových xgd3 her tak bych si chtěl zahrát spíš ty ale při updatování se asi při 90% sekne a nic nedělá po 10 minutáh naskočí nějaká chyba (podle chyb z MS se neautorizovaně zacházelo s konzolý). Díky za každou radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

Z toho co píšeš předpokládám, že v konzoli úprava Jtag není a ani nebyla, z toho tedy vycházejme.

Jelikož se snažíš udělat update DB z verze 12625 která je poslední verzí DB před verzí (13146), která měnila v DVD mechanice FW zpět na OFW tak vše nasvědčuje tomu, že v Xboxu není původní mechanika (je tam udělaný spoof, pravděpodobně vyměněná Liteon za Samsung) a z toho důvodu pokud o update DB končí chybou. Jediným řešením v takovémto případě je do konzole vrátit původní mechaniku, tedy ne nutně ten konkrétní kus co tam byl, ale stejný model.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Taky sem se dočetl že by to mohlo být tím ale mechanika je tam 100% ta co tam byla.Abych řekl pravdu tak mám doma ještě 2 poškozené konzole a mojí starou konzoly a jak sem si to někde přečetl hned sem zkoušel každou znich a update pokažde skončil tím samím. Napadlo mě kdybych udělal na konzoly JTAG nebo RGH nepomohlo by mi to nějak ten update tam dostat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

Píšeš, že jsi Xbox koupil z druhé ruky. Jak si můžeš být tak jistý. že je tam mechanika co tam má být?

Podle tvého posledního příspěvku disponuješ znalostmi a nástroji pro flashování, neboť při výměně DVD mechaniky za jinou do ní musíš dostat DVD KEY z konzole, je to tak?

Takže, jaké všechny modely mechanik jsi tam zkoušel?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

To bych neřekl že mám nějaké odborné znalosti ale rád se přiučím . Samozřejmě že než sem napsal tady tak sem si o tom něco přečetl aby mě tady neukamenovaly ale o výčtu DVD KEY slyším prvně.Koupil sem jí od dobrého známého a ten se zaručil že je tam 100% ta samá.Teď si nejsem jistý zrovna nejsem doma ale myslím že to byly 2 Liteonky, 1 Samsung a je možné že ta čtvtá byla Benq ale to si nejsem jisty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

Nemůžeš vzít ledajakou mechaniku a prostě ji dát do Xboxu, takhle fungovat nebude.

Každá mechanika je svázaná s konzolí pomocí DVD KEY, který je uložen ve FW mechaniky. Pokud chceš vyměnit DVD, musíš ho z původní mechaniky vyčíst a do nové zapsat. Jinak mechaniku v Xboxu nerozjedeš. To jsi zjevně neudělal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Podle mě jasně vyměněná mechanika (nejčastější je samsung 2006 hozený do novější konzole místo liteonu). Měl sem tu už řadu takových lidí co dnes pláčou protože před pár lety si nechali udělat flash u zloděje který jim původní mechaniku už nevrátil tj dnes, kdy již liteon co původně nešel flashnout jde normálně už tu mechaniku nemají a v konzoli např. z roku 2008 mají šrotovou mechaniku v posledním tažení. Bohužel Flash 3.0 už spoof (aby se to tvářilo jako liteon i když to je samsung) nepodporuje, takže se to nedá flashnout tak, že by se to aspoň tvářilo jako liteon. Aktualizace dashboradu z 12625 si kontroluje přítomnost originální mechaniky protože se jí snaží flashnout na originální firmware (=přijdete o flash) ale nenajde správnou mechaniku jak psal drak3go takže update nejde dokončit.

Starší hry XGD2 s vyměněnou mechanikou půjdou, XGD3 nepůjdou dokud tam nebude zpátky původní liteon(nebo benq) samozřejmě vše se správným spárovaným DVD klíčem jinak nepůjde nic.

Upraveno uživatelem xmod
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators
Ale když tam hodim nejakou starší hru tak se hra normálne spustí.

Tvrdíš, že vezmeš DVD mechaniku z úplně jiného Xboxu a dáš ji do tohoto Falcona kde ti nejde dokončit update a aniž bys do této vyněněné mechaniky nahrál správný DVD KEY z konzole ti ta mechanika přehrává hry, byť jen XGD2?

Nemožné .....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

Uděláš, pokud bys do konzole vrátil mechaniku která tam má být (s největší pravděpodobností Liteon DG-16D2S), spároval s konzolí pomocí DVD klíče, který lze získat z toho Samsung co tam teď máš, tak ti ten update projde a můžeš fungovat dál (pokud bys chtěl nadále hrát ze záloh, musel bys nechat po updatu DB nechat mechaniku znovu flashnout).

Pokud nerozumíš problematice flashování a nemáš na to nástroje, je pro tebe rozhodně snažší to nechat udělat někoho, kdo se v tom vyzná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu