Dom1nik147 Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 achjo..:D mám vygenerovanej jen 1..:(:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 4, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 (upraveno) Vyřešeno a opět funguje - do adresy použijte jednu z tohoto PDFka (je jich tam víc, než dost :D). Pětimístné kódy ze Skittles zůstávají stejné (viz. první příspěvek). Upraveno Červen 4, 2014 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 Doporucuji hola unblocker na "meneni" ip adresy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 4, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 Není potřeba, stačí vymazat historii a cookies (nebo použít třeba chrome s anonymním režimem) a jede to. IP adresy to neřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Euronymous Odesláno Červen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2014 (upraveno) vse probehlo OK! Super, dají se stahovat i hry games with gold? Upraveno Červen 7, 2014 uživatelem Euronymous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 7, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2014 Nedají, s tímto "trialem" bohužel nezískáš plnohodnotný Gold, pouze možnost hraní multiplayeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draslik161 Odesláno Červenec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2014 Zkoušel jsem naprosto všechno a pokaždé mi to napsalo že jsem svůj kod už vyčerpal a přitom jsem nedostal ani jeden :cry: Dvě hodiny v čudu a těch založených účtů na gmailu :cheesygrin: Vzdávám to radči ten xbox nebudu ani zapínat a bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom1nik147 Odesláno Červenec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2014 Přesně tak,už to nevalí no..:D Asi si budem muset koupit:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Červenec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2014 Mě to píše u emailu: Valid Email address is required. A to jsem zkoušel asi 4 maily... :D Tak že už to neafaká asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 25, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2014 (upraveno) Tak jsem to dnes po dlouhé době zkusil a (kupodivu) to stále funguje. Jako kód jsem použil ten první (95WJ9). Adresu použijte některou z PDFka, na které je odkaz hned v prvním příspěvku. Jako mail jsem použil Gmail, ten jede bez problémů. Upraveno Červenec 25, 2014 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom1nik147 Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 Asi momentálně není způsob získání gold učtu zdaarma,co?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 22, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 Nějak jsem to nezjišťoval, ale podívám se a jestli něco najdu, určitě se to dozvíte. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom1nik147 Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 ¨Dobře,díky moc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 Já něco mám, sice ne na 7 dní ale jen na 2 ale zadar good. Viz.: https://www.youtube.com/watch?v=Wcz26ZYK8Kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom1nik147 Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 Jak to funguje? Našel jsem si tu FB page a nikde nic o xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 Jak to funguje? Našel jsem si tu FB page a nikde nic o xboxu. Najedeš si na tu stránku DORITOS (je to španělsky), přidáš se tam, a klikneš na to Maquinita Xbox Live. Pak si zatočíš (3x dokud ti nepadne 3x Xbox Live) a když ti padně odpovíš na jednoduchou otázku a kód je tvůj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom1nik147 Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 Už to asi nejde,nebo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom1nik147 Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 Dal by jsi sem odkaz na tu stránku na FB?:D Totálně jí nemužu najít..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 Dal by jsi sem odkaz na tu stránku na FB?:D Totálně jí nemužu najít..:D Jo jede to. Hlavní stránka: https://www.facebook.com/DoritosMX a rovnou na tu aplikaci: https://www.facebook.com/DoritosMX/app_450974005045494 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom1nik147 Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 Nějak mi to nepadá..:D Game over..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom1nik147 Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 Vyčerpal jsem 3 pokusy a nespadlo to ani 1 a už nejde:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 Vyčerpal jsem 3 pokusy a nespadlo to ani 1 a už nejde:D Jo, každej den se nepoštěstí. Na den máš tři pokusy a když ti to nepadne tak to zkus další den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom1nik147 Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Tak nic a nic..:D Ještě nějakej způsob jak získat gold zdarma?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.