Moderators Martinoslav Odesláno Březen 26, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2016 Musis si tam koupit hangar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Březen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2016 Ahoj, mam dotaz ohledne letiste. Jak na to, abych nemel po vstupu na letiste v los santos policejni hvezdicky? S trevorem jsem udelal skolu letani na letisti a nic...dik Za Trevora to nejde pouze za Michaela a Franklina máš na mapě že si můžou koupit Hangar na letišti.Trevor ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neilz Odesláno Duben 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2016 zdar urcite to tu uz bylo ale cist to tu vsechno vazne nebudu, da se prohodit otaceni kamery aby kdyz dam packu doleva sla kamera doprava a naipak ? nasel sem jen prohozeni nahoru a dolu ale doleva doprava ne, dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2016 Někdo dneska v 9h na heisty? S bandou coraku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Květen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2016 Já se přidám.... Minule mi nešla party tak snad to bude OK. PSN: hermes 363 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2016 Tak ti doporučuji ještě rychle zajet na nejbližší veterinu, aby ti píchnul koňskou dávku nějakého "léku" na nervy .. :lol: Nick: krocanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2016 (upraveno) Hledam tri rozumne hrace, kteri by se chteli pustit do Mastermind challenge nebo si obcas jen zahrat GTA online. Idealne nekdo nad 18 let, kdo ma v poradku psychiku a hry jsou pro nej predevsim zabava :)Nick mam na psn stejny jako tady.. to se divim že s náma hraješ :D :D :D korva :D už jste někdo hráli po tom novém updatu Felony a Finance a blablabla? jaký to je? nejde mi se dostat do hry, zřejmě nejdou servery/jsou přetížený Upraveno Červen 7, 2016 uživatelem perry jsem kaket Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 7, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2016 Asi jsemzoufalej :D :D :D :D ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2016 tyvele ty jsi drzej čorák bubej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 7, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2016 Jsem ja to ale fakt corak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2016 Vy mate ty auta z DLC v SP v te garazi ? Dival jsem se tam a ja je tam nemam, takze nemam moznost je vyzkouset aniz bych si je koupil v onlinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Červen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2016 Myslim ze skoro zadny DLC nejde vyzkouset v SP. Jachtu nebo Hydru si tam taky nekoupis a Bennys tam taky neni. Bohuzel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2016 To je na pejcu. Prave jsem chtel vyzkouset ty auta z noveho updatu. Za ty prachy co za to chteji :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2016 Celkem nemile me prekvapilo ze CEO muzu byt az kdyz budu mit milion, no halt mosim hodne setrit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2016 Me by zajimalo k cemu to vubec je.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2016 Tak ten pridavek umozni tvorit gangy a delat mise s pasovanim atd..muze to byt zajimavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2016 Ze bych zakoupil nejakou tu kancelar ? :D Je napejcu, ze neni napsane cim se ty kancelare lisi. Jestli ta za 4M ma neco lepsiho nez ta za 1M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2016 Tak teoreticky na heisty taky staci mit ten nejlevnejsi apartman a neni v tech drazsich nic navic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Červen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2016 Nový update přináší možnost vytvořit firmu, potřebuješ zakoupit kancelář. Cenově se liší pouze lokace a výhled s apartmánů směrem ven. Doporučuji střední cestu. Interiér jsi zařídis podle sebe. Potom na public session kupuješ informace o zásilkach které potom loupis převážís do svého skladu kde je prekupnikum prodavas dále. Kdyby někdo chtěl hrát poradit stačí napsat Sent from my D5803 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Červen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2016 nikde som nevedel nájsť info.. keď kúpim kanceláriu a sklad, mám možnosť pašovať tovar (robiť sell missions).. môžem tak robiť pomocou nákladného auta, lietadla a lode.. sú tieto automaticky k dispozícii, keď kúpim warehouse? viem, že je možné ich upgradovať na obrnené, ale musím ich aj najprv kúpiť alebo sú automaticky k dispozícii so skladom? pretože ak nie, tak sú to ďalšie náklady (HVY Brickade 1.1M, Titan 2M, Tug 1.3M) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzisio1 Odesláno Srpen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2016 Sháním pár magorů na dokončení Heist misí.. Potřebuju nejlépe nějakou partičku dospělejch lidí co nemají moc čas na zbytečný píčoviny okolo a potřebují dokončit tyhle mise. Z těch kiďáků ke kterým mě to připojuje mi brzy praskne čůr***. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluuny Odesláno Prosinec 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2016 Burza BAWSAQ je úplně k ničemu akcie se vůbec nehýcou, nechápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluuny Odesláno Leden 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 Dá se hrát on line i bez toho sněhu? PLS. Nebo musím počkat až v Rockstaru roztaje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edgarrek Odesláno Leden 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2017 Zdarec,omylem jsem si smáznul všechny savy ze hry.Nevíte jestli jdou někde stáhnout popř. nehodil by někdo upload na ně.Nechce se mi hrát celý znovu,stačí když budou hotový všechny hlavní mise...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effect Odesláno Leden 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2017 Co potrebujem aby som si gta 5 zahral na playstation 4 pro online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.