Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Originálky na flashlém xboxu


Hobgoblin1

Otázka

Zdravím,

je pravda, že pokud mám flashnutý xbox a budu na něm hrát nějakou originální hru, že mi to může ten flash smazat?

A pokud mi to flash nesmaže, půjdou mi všechny originálky nebo jen některé (myslím tím jestli půjdou i ty, které byly vydány až po flashnutí)?

Za informace velmi děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

23 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

  • Originálky ti to přečte všechny na tom flash nic nemění. Flash přidává jen schopnost hrát z vypalovaných médií
  • Flash nemazala hra, ale aktualizace dashbpoardu z verze 12625 na libovolnou vyšší verzi. Je pravda, že tento update ti může nabídnout i hra sama a když to potvrdíš, pak se ti flash smaže. Takto starý dashboard ale na konzoli už skoro nikdo nemá.Takže jen zkontroluj verzi co máš teď v setting/system/console settings/version info - 2.x.12345 kde 12345 musí být vyšší než 12625 (13604) pokud jo, není problém.
  • Flash se ti nesmaže už žádnou další vyšší aktualizací když si už alespoň na verzi 13604
  • Aktualizovat dashboard doporučuji z USB flashky stažením oficiálního MS updatu, nedělat to přímo z hry, stačí když je třeba poškrábaná placka a update se může zaseknout.

Upraveno uživatelem xmod
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

D: 2.0.16202.0 K: 2.0.16202.0

tohle tam mám já... myslíte tedy, že by to mělo být v pořádku?

jde mi o to, že se bojím, abych nestrčil do mechaniky hru a nesmazal se mi flash.

Když to po mě bude chtít nějakou aktualizaci, mám to potvrdit nebo jen odmítnout?

Mockrát děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Mockrát děkuji. Tento dotaz jsem zakládal kvůli tomu, že už mám koupený flashnutý xbox nějaký pátek a teď jsem si dokoupil kinect, jenže momentálně se mi nedaří nastavit ani ten kinect. Nevím, jak ho nastavit bez xbox live. Ani jsem si žádný xbox live nekupoval a bojím se, že když si ho zaplatím tak dostanu ban. Kinect chce po mě aktualizaci z xbox live, ten ale nemám zaplacený.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators

Služba Xbox Live je zdarma, zpoplatněné je pouze Gold členství, které mimo jiné umožňuje hraní multiplayeru. Jak říkal xmod, updatovat z Xbox Live můžeš (ideálně z flashky), ban nedostaneš a nic platit nebudeš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Takže pokud ti dobře rozumím, říkáš, že i když mám flash, tak klidně mohu zapnout xbox live a založit si účet, a tam teda aktualizovat to, co po mně chce kinect a ban nedostanu a ani o flash nepřijdu. Je to tak? A říkáš, že to mám auktualizovat z flashky? Ale problém je, že nevím, co aktualizovat, respektive co to po mně přímo chce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Děkuji za rady. Takže stáhl jsem z té stránky, kterou jsi mi poslal poslední auktualizaci, kterou mi to nabídlo. Rozbalím a dám jí na flashku, pak nechám aktualizovat xbox, ale o flash nepřijdu, protože už mám verzi 2.0.16202.0, že ano? A na xbox live se tedy ani připojovat nemusím, protože aktualizaci provedu z flashky, je to tak?

Prosím tě, jak akorát zjistím jakou verzi flash LT mám, abych teda zjistil, jestli mám LT+3.0 nebo LTU?

Mnohokrát děkuji. Nevím, jak ti poděkovat. Pokud to vyjde, rád bych ti poslal peníze na účet. Sám bych to nikdy nevyřešil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Respektive Vám oběma bych chtěl poděkovat. Mohli byste mi ještě odpovědět na poslední dotazy, které jsem psal o příspěvek výše? A pokud bych vás mohl poprosit, vysvětlili byste mi, jaký je rozdíl mezi LT 2.0, LT 3. 0 a LTU (prostě nevím vůbec co to je a k čemu je který, jen jsem viděl, že někdo psal, že potom co přešel na LT 3.0, tak už mu nešli hrát hry, které hrál dříve).

A vy už taky máte aktualizaci dashboardu 16756? Zda běhá v pořádku... půjdou mi stále hry,které hraji teď až udělám tuto aktualizaci?

Děkuji mockrát

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators

LT+ 2.0, LT+ 3.0 (taky často označované bez pluska, aby tě to nemátlo) a LTU jsou verze flashe - aktuálně nejčastějším a nejpoužívanějším jsou právě LT+ 3.0 a LTU (s LT+ 2.0 bys mohl mít u nových her problémy). Jakou máš verzi se jen tak jednoduše poznat nedá, leda by ses zeptal flashera, který ti flash dělal. Sám si to sice zjistit můžeš, ale není to zrovna jednoduché (já sám ani nevím přesný postup, jen vím, že se to zjišťuje přes program JungleFlasher).

"jen jsem viděl, že někdo psal, že potom co přešel na LT 3.0, tak už mu nešli hrát hry, které hrál dříve": To je v podstatě pravda - některé hry vypálené pro LT+ 2.0 nešly na 3.0 přečíst, musely se proto přepalovat.

A ano, já osobně mám nejnovější Dashboard a flash LT+ 3.0 a vše jede bez problémů (vč. hraní multiplayeru přes Xbox Live, když mám zrovna peníze na Gold :D).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Takže LT 3.0 nebo LTU potřebuji k hraní XGD3 her, že?

Zeptat se flashera na verzi flashe nemohu, nemám na něho kontakt a ani XGD3 hru vypálit nemohu, protože na to nemám speciální mechaniku. Jedině mám Forza 4 originální nebo star wars kinect (to by měly být XGD3), takže pokud je přehraji, tak bych měl mít LT 3.0 ? Nebo přes originálky to poznat není?

A pokud přijdeme na to, že mám třeba jen LT 2.0 (myslíte, že mám aspoň ten? Dashboard 16202), tak se nemám pouštět do aktualizace Dashboardu na tu nejnovější verzi?

Děkuji mockrát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators

Takže LT 3.0 nebo LTU potřebuji k hraní XGD3 her, že?

- XGD3 sice jde přehrát na LT+ 2.0, ale muselo by se přistupovat k vypalování úplně jinak a taková hra by navíc nebyla vypálená korektně (nehledě na vysoké riziko banu při přístupu na Xbox Live). Takže ve zkratce ano, LT+ 3.0 či LTU je potřeba na hraní XGD3 her.

Nebo přes originálky to poznat není?

- Bohužel ne, originálky jdou na všech Xboxech stejně, bez ohledu na mechaniku, flash či RGH.

...tak se nemám pouštět do aktualizace Dashboardu na tu nejnovější verzi?

- Můžeš, o flash nepřijdeš, každopádně je vysoce rizikové na tomto Xboxu hrát hry, když máš Xbox zapojený k internetu (resp. k Xbox Live). Doporučoval bych tedy přes flashku updatovat dashboard a více se k Xbox Live nepřipojovat, pokud bys měl LT+ 2.0 (pokud bys měl 3.0 nebo LTU, připojovat se můžeš bez problému).

Ještě se zeptám - kdy sis nechával Xbox flashovat? Podle toho se dá aspoň přibližně určit verze flashe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Xbox jsem koupil cca před rokem a půl už flashnutý, takže předpokládám, že ten předemnou ho nechal flashnout a měl tam dashboard 16202 a už to od té doby neaktualizoval (ani předtím žádnou aktualizaci neprovedl).

Na xbox live stejně nikdy nebudu chodit, bojím se toho.

Takže mi vlastně jde jen o to, aby mi šel kinect (tak proto tedy chci udělat aktualizaci dashboardu) a modlím se, aby mi potom šli všechny hry, které mi jdou doposud.

Na LT 3.0 se vlastně ptám protože jsem chtěl koupit mechaniku na XGD3 hry, ale nerad bych pak zjistil, že na to nemám flash.

Děkuji za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Xbox jsem koupil už flashnutý a ten kluk, který ho nechával flashovat, ten rovnou dostal dashboard 16202 a žádnou aktualizaci sám neprováděl. cca flash pořizoval před 2 lety.

Já na xbox live chodit nechci, bojím se toho.

jde mi jen o to, aby mi šel kinect (proto chci provést tu aktualizaci dashboardu) a abych mohl hrát hry, které hraji doteď (aby mi šly) a abych nepřišel o flash samozřejmě.

na LT 3.0 se ptám, protože jsem měl v plánu koupit si vypalovačku na XGD3 hry, ale bojím se, že na to nemám flash (LT 3.0)

Děkuji za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

A náhodou z toho jsi nepoznal o jakou verzi flashe se tedy jedná, co? ... A poslední dotaz než provedu aktualizaci dashboardu. Až budu mít přes flashku nahranou poslední aktualizaci (nemusím stahovat ty mezi tím, že ne? ), půjde mi pak nastavit kinect bez toho abych musel zapínat xbox live?

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu