Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Aurora by Phoenix - nástupce F3 (FreeStyle 3)

Recommended Posts

Odesláno

Zdravicko potreboval by som radu .... asi pred mesiacom som dostal od frajerky 360 s Aurorou 0,5b r1025 plugin: 3.0b r801 a potrebovl by som poradit ake hry mam do nej stahovat ? alebo podla coho lebo tych verzii je viac .. A este jedna vec ma zaujima daju sa s HDD vymazat hry ktore tam nechcem ? ak ano pls ako ? ja som sa k tomu este nedostal ale ked si to uz prepojim s pc tak aby som vedel co a ako ja som v tomto uplny ♥♥♥♥♥ ... :)

Dakujem za pochopenie a odpovede .... :D

• Junior Moderators
Odesláno

Citace z jiného fóra:

Nevim jestli to zde je,ale pokusil jsem se o maly preklad do programu AURORA 0.5B ( Je potreba RGH )

Neni uplne vse prelozeno ,ale treba se to bude nekomu hodit. Kazdopadne az vyjde nova verze 0.6B udelam kompletni preklad.

Takže bude i čeština do nové verze Aurory.

Odesláno (upraveno)

Koukam ze se vam moje cestina libi.Tak jsem jeste udelal o trochu vetsi update ....

Jedna se o amaterskou cestinu pokud budete chtit muzete me nechat PM s zadosti o opravu

CZ , kdyby se nasla chyba.Kazdopadne mam v planu prelozit i 0.6b snad tam nebude vic radku .-)

AKTULIZACE : 10.1.2016 - 22:00h ( BUG FIXED )

https://mega.nz/#!QNUjnIBb!s_NpijvQAYfiE-DFPq_-4Uh1WuKVt4T18IzIrnynbNM

Upraveno uživatelem Quicksilver
update cestiny .-)
Odesláno

ahoj, protože jsem blb a neumím nic nastavit, můžeš mi prosím jako totállní lamě říct jak tam Auroru dostanu? Na root HDD (mám origoš od Mrkvní) to nedostanu, hlásí mi nemožnost kopie na i z něj, tak kam s tím a jak nastavit DasjhLaunch? ten nakopíruju do složky s tou Aurorou a v PC nastavím cestu? Já teď mám FSD3 ale bootuju to z flashky, rpotože jsem něco pokazil, ale chtěl bych, aby se mi to spouštělo přímo z disku. je třeba někde videonávod nebo tak? díky moc

• Junior Moderators
Odesláno

Na YouTube bude mnoho návodu, pokud jsi zběhlý v práci na PC tak není problém na kopírovat Auroru na HDD, strcis flashku s Aurorou do Xboxu a nakopirujes ji na HDD, pak spustit Dashlaunch a v Default nastavit cestu do Aurory k souboru default.xex misto FSD, ulozis, vyjedes z Dashlaunche a najede ti Aurora, je to hrozne jednoduché.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu