viktor17v Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 Zdravicko potreboval by som radu .... asi pred mesiacom som dostal od frajerky 360 s Aurorou 0,5b r1025 plugin: 3.0b r801 a potrebovl by som poradit ake hry mam do nej stahovat ? alebo podla coho lebo tych verzii je viac .. A este jedna vec ma zaujima daju sa s HDD vymazat hry ktore tam nechcem ? ak ano pls ako ? ja som sa k tomu este nedostal ale ked si to uz prepojim s pc tak aby som vedel co a ako ja som v tomto uplny ♥♥♥♥♥ ... :) Dakujem za pochopenie a odpovede .... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Leden 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2016 Cestina v Aurore vyborna,dekuji autorovi:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Leden 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2016 čeština vložena děkuji :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Leden 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 diky za čestinu:) neviete ci bude aj 0.6b ?:) alebo sa na nej pracuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 9, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 Citace z jiného fóra: Nevim jestli to zde je,ale pokusil jsem se o maly preklad do programu AURORA 0.5B ( Je potreba RGH )Neni uplne vse prelozeno ,ale treba se to bude nekomu hodit. Kazdopadne az vyjde nova verze 0.6B udelam kompletni preklad. Takže bude i čeština do nové verze Aurory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 (upraveno) Koukam ze se vam moje cestina libi.Tak jsem jeste udelal o trochu vetsi update .... Jedna se o amaterskou cestinu pokud budete chtit muzete me nechat PM s zadosti o opravu CZ , kdyby se nasla chyba.Kazdopadne mam v planu prelozit i 0.6b snad tam nebude vic radku .-) AKTULIZACE : 10.1.2016 - 22:00h ( BUG FIXED ) https://mega.nz/#!QNUjnIBb!s_NpijvQAYfiE-DFPq_-4Uh1WuKVt4T18IzIrnynbNM Upraveno Leden 10, 2016 uživatelem Quicksilver update cestiny .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 10, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2016 Jj,tvoje čeština je super, jen tak dále. Měl by si kontaktovat autora Aurory že mas češtinu, aby ji tam implementoval. Jinak by to chtělo asi založit vlastní téma, ta čeština se tady v tomto tématu časem ztratí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarpiCB Odesláno Leden 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2016 Naprosto souhlasím s Basildonem, hlavně zkontaktovat tvůrce Aurory, má tam češtinu na starou verzi Aurory.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2016 Muzete jim napsat je to na vas ,ale stejne budu pote predelavat 0.6b az vyjde a ta bude vypadat zas jinak a nepujde se starsi verzi. Tak stejne autori nebudou moct tuhle cestinu tam pridat.Myslim ze se stejne cestina rozsiri mezi lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Leden 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2016 Má pravdu chlapec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 10, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2016 To asi pravdu má, ale určité by ho kontaktovali s novou verzi aby ji upravil a pak by ji tam soupli. Záleží na Quicksilverovi jak se k tomu postaví, mi osobně je to fuk, já si tu češtinu tam na kopírují zvlášť :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2016 V dnesni dobe neni stejne tezky neco najit a spravne umistit.Je to jen par radku.Stejne je to jen amatersky preklad. Urcite jsem tam nasekal plno chyb jeste by me lidi nadavali .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dennis35 Odesláno Leden 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2016 ahoj, protože jsem blb a neumím nic nastavit, můžeš mi prosím jako totállní lamě říct jak tam Auroru dostanu? Na root HDD (mám origoš od Mrkvní) to nedostanu, hlásí mi nemožnost kopie na i z něj, tak kam s tím a jak nastavit DasjhLaunch? ten nakopíruju do složky s tou Aurorou a v PC nastavím cestu? Já teď mám FSD3 ale bootuju to z flashky, rpotože jsem něco pokazil, ale chtěl bych, aby se mi to spouštělo přímo z disku. je třeba někde videonávod nebo tak? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarpiCB Odesláno Leden 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2016 Zavolej, NEpiš přes skype tomuto borcovi, rád poradí krok po kroku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 12, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2016 Na YouTube bude mnoho návodu, pokud jsi zběhlý v práci na PC tak není problém na kopírovat Auroru na HDD, strcis flashku s Aurorou do Xboxu a nakopirujes ji na HDD, pak spustit Dashlaunch a v Default nastavit cestu do Aurory k souboru default.xex misto FSD, ulozis, vyjedes z Dashlaunche a najede ti Aurora, je to hrozne jednoduché. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwoood Odesláno Únor 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2016 prosím...chcem sa spytať an jednu vec ohladom aurory a online hrania..staci mi daco nadstaviť aby som online hral...alebo..musim este dokupiť dačo do xbox 360rgh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 4, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2016 S konzolí která má RGH lze hrát online na alternativních serverech. K tomu nic dokupovat nemusíš, je to jen otázka nastavení. Pokud bys chtěl využívat služeb Live a hrát na oficiálních serverech, pak bys musel k RGH pořídit DUAL NAND Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelka Odesláno Březen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2016 Zdravím, je tu někde prosím Vás odkaz na stažení aurory? Nikde ho nemůžu najít. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarpiCB Odesláno Březen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2016 Jen se trochu snažit! Třeba použít strýčka Google.. http://phoenix.xboxunity.net/#/news Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 17, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2016 A nebo poradne cist a nasel by Auroru i s cestinou ;-) http://console-forum.net/tema/184547-cestina-aurora-0-5b-cz/page2?p=1486217&viewfull=1#post1486217 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 inak kedy bude nova aurora?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 18, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 Az ji vydaji tak bude :D Zatim se pry ladi a testuje, kdy to bude nikdo nevi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Červen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2016 cavte viete mi poradit,na xbox unity su tam viac obaly pre jednu hru,ako sa da nastavit obal ktory by som chcel zeby mi ho ukazalo v xbox360 , zeby mi presne ten covewr ktory chcem nacitalo,diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Červen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2016 Mam v xboxu RGH s Aurorou. Když ho zapnu zobrazují se my obaly her, které jsou na HDD v Xboxu. Jde docílit aby se my zobrazovaly i obaly her z externího HDD ??????? děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Červen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2016 samozrejme,je to to iste a zobrazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.