radek-dsi Odesláno Srpen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2014 Zdravim, shanim obal nebo pouzdro na nintendo 3ds xl. Diky za tipy. Radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shi-So Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Ahoj, sehnat pouzdro je pomerne bida. Ja mam objednane toto http://www.jrc.cz/hra_nds_nintendo_dsi_xl_case A jeste jsem videl v Datartu latkovy case ale za ten chteli cca 400,- a to mi prislo celkem dost.... Kdybys na neco pouzitelneho narazil, please dej vedet Diky Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 18, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Já jsem taky dlouho hledal v ČR a na žádné které by mi vyhovovalo jsem nenarazil. Nakonec jsem objednal oficiální pouzdro z německého Amazonu - LINK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shi-So Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 Aha, diky za tip. Tohle mam na 3ds, ale prave jsem ted koupil 3ds Xl a tohle jsem u nas nikde nevidel.... Tak z amazonu asi tez objednam, nepotkal jsem zatim lepsi pouzdro Diky, Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek-dsi Odesláno Srpen 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 Ahoj, diky tipy. Zatím jsem koupil aspoň provizorní pouzdro z neoprénu "na tužky" v TESCU za 72,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Srpen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 aukro, ebay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nittros Odesláno Leden 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2016 Používám toto: http://www.nintendoshop.cz/new-3ds-xl-hard-pouch-retro-nes-design/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno Leden 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2016 Kup si ten hard pouch. Mám ho taky a je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.