Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 13, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2016 Dekuju moc! Asi to rychle zmizelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Listopad 14, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2016 Xbox One S 1TB + FIFA 17 + Druhý ovladač - 9290,- Kč (když zadáte slevový kód SEGM200 - tak dostanete ještě 200,- Kč slevu) -> ODKAZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Listopad 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2016 před 22 hodinami, Martinoslav napsal: Dekuju moc! Asi to rychle zmizelo Tak jsem byl v dalším tescu v Ostravě Futuru,taky neměli ani kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2016 Pardubice - jedinej kousek ve velikosti 3xl, novou noční košili teda nepotřebuju :D. Chrudim - ani jeden kousek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 15, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2016 Skoda, no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Listopad 16, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2016 Xbox One ovladač + FIFA 16 - 888,- Kč - Odkaz Xbox One ovladač + Forza 6 - 888,- Kč - Odkaz Xbox One Live Gold 12 měsíců + Star Wars - 888,- Kč - Odkaz Xbox One Live Gold 12 měsíců + FIFA 16 - 888,- Kč - Odkaz Xbox One S 500GB + BF1 + Druhý ovladač - 7990,- Kč - Odkaz Xbox One S 500GB + Minecraft + Druhý ovladač - 7990,- Kč - Odkaz drak3go, valis1, dRTIKOOL a 3 others reagoval na 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 16, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2016 Ty jejich stranky jsou peklo, ale mam rezervaci na gold, uf ;) Diky za odkazy!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Listopad 16, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2016 před 1 minutou, Martinoslav napsal: Ty jejich stranky jsou peklo, ale mam rezervaci na gold, uf ;) Diky za odkazy!! Mají to nějak zpomalené, ale ceny jsou super. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2016 Díky za info, objednán live + battlefront :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Listopad 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2016 Pěkné ceny,ale vše mám. Ale koukám,už tu je na prodej fifa 16 originál zabalená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 16, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2016 Taky budu prodavat SW, mam ho na PS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Listopad 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2016 Diky za info, gold na pristi rok zajisten. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dRTIKOOL Odesláno Listopad 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2016 Dik za info gold s SW objednan . Reservace potvrzena 48hod mam na vyzvednuti tak v Patek po praci vyzvednu na prodejne . Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Listopad 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2016 Super,dík moc.Objednal sem Xbox One Live Gold 12 měsíců + Star Wars . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Listopad 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2016 Super,dík moc.Objednal sem Xbox One Live Gold 12 měsíců + Star Wars .[emoji4] Nejde pouze na prodejne kde je chyba?Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2016 uz je vyprodany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Listopad 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2016 Tak dalsi clovek to uz prodava na game bazaru misto toho aby to zustalo lidem kteri tyto akce vyuzijiSent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Listopad 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2016 Tak třeba mu jde jen o Gold,a ta hra je prostě navíc,tak jí prodá.Já udělám to samý. Za měsíc mi končí členství,tak je to akorát. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Listopad 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2016 Ne prodava gold i hruSent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 17, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2016 To bude furt, neres to Horsi bylo podle me zneuzivani chyby MS se sluchatkovou akci, tohle je jen otazka preprodeje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2016 xbox + kinect + 3 hry za 7500,- treba nekdo s deckama vyuzije https://www.alza.cz/gaming/microsoft-xbox-one-se-senzorem-kinect-2-hry-d4517275.htm?catid=18856134 jirik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2016 Tom Clancys: The Division - 499Kč https://www.alza.cz/gaming/xbox-one-tom-clancys-the-division-d439455.htm psamek reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj512 Odesláno Listopad 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2016 https://www.czc.cz/hra-forza-horizon-3/201028/produkt Kluci tady jsem našel FORZU HORIZONT 3 za pěkný peníz sice je psáno že Tento produkt lze objednat pouze s herní konzolí! ale i tak jsem to zkusil třeba to příjde Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w1z1 Odesláno Listopad 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2016 XO Black Friday nabidka her http://www.xbox.com/cs-CZ/promotions/sales/black-friday/xbox-one-games Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
750 Odesláno Listopad 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2016 před 10 hodinami, Dj512 napsal: https://www.czc.cz/hra-forza-horizon-3/201028/produkt Kluci tady jsem našel FORZU HORIZONT 3 za pěkný peníz sice je psáno že Tento produkt lze objednat pouze s herní konzolí! ale i tak jsem to zkusil třeba to příjde Taky jsem na to koukal a maji tam jeste https://www.czc.cz/hra-gears-of-war-4_2/201030/produkt za stejny prachy. Je tam sice napsano, ze to jde koupit pouze ke konzoli, ale bez problemu jsem se dostal k tomu, ze jsem si to zarezervoval na pobocce. Tak uvidime v pondeli Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.