djmajkl Odesláno Únor 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 v tom případě to oni sami neví, jelikož oni sami uvadi tamagoci jako herní konzoli (https://www.alza.cz/hracky/electronic-pets-tamagotchi-modre-d5016044.htm), takže pokud by to nevzali, tak sami sobě nase*ou do pusy :-) drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Únor 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 To může být i rozdíl herní konzole nebo handheld ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 20, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 Tohle jdu odevzdat ja Kamel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Únor 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 Panove nebuďte naivní! Snad si nemyslíte ze Vám vezmou do šrotovného Tamagoci nebo podobnou hovadinu za 2 kila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Únor 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 nadruhou stranu proč ne? K čemu jim bude například rozbitá PS2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 20, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 Tak konzole je doma Halo je na Blurayi, Steep a Crew digitalni kod, stejne jako Forza. A tu digihru vzali uplne bez problemu, ptal jsem se i na tamagotchi a pry to taky neni zadny problem CiD, djmajkl a Kamel reagoval na 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Únor 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 no tak myslím, že není dál co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Únor 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 Tak Martinoslav a teď už se můžeš konečně ostatním přiznat že děláš pouze Alze reklamu a konzole do šrotu musí mít minimální hodnotu 2000,- tedy Ps1,Ps2,Ps3, ale chvíly jsem ti to i věřil Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 20, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 Aha, tak takhle je to craig27 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Únor 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 Kde si vzal ze ps1, ps2 maji hodnotu 2000,- nedej boze kdyz je nefunkcni Silne uvazuju ze do 14dnu vratim svoji z czc.cz a vezmu na alze ale nevim jak to je kdyz uz jsem pouzil kody :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 20, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 Strhli by ti prachy, protoze ta hra byla neoddelitelnou soucasti baleni. CiD reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Únor 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 před 8 minutami, CiD napsal: Kde si vzal ze ps1, ps2 maji hodnotu 2000,- nedej boze kdyz je nefunkcni Silne uvazuju ze do 14dnu vratim svoji z czc.cz a vezmu na alze ale nevim jak to je kdyz uz jsem pouzil kody :/ No protože tam jasně uvedeno že konzole musí být funkční k dalšímu prodeji, aby na tom alza vydělala jinak by takovou akci nedělali tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Únor 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 Delas si p*del nebo ctes neco jinyho? Jaký přístroj můžete k recyklaci odevzdat K recyklaci můžete odevzdat jakoukoliv starou herní konzoli (třeba i nefunkční). Nezáleží na stáří, značce, stavu ani původní ceně. tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Únor 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 Samozřejmě, že si dělám PRDEL musíš to brát trochu s humorem CiD reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Únor 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 Nevim, jestli to sem patri, ale kdyby nekdo chtel do srotovneho Tamagoci a mel cestu kolem (ale klidne i poslu postou) tak za 50Kc je vas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Únor 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 slevy na tento tyden http://xboxweb.cz/xbox-weeks-deals-20-2-az-27-2-2018/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Únor 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 uz o tom pisi na Eurogameru, to bude brzo po akci a konzole pryc http://www.eurogamer.cz/articles/2018-02-20-rotovne-na-herni-konzole-xbox-one Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
750 Odesláno Únor 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 Mám prosím dva dotazy: 1) může ta konzole být bez originálního obalu? 2) co znamená: "je nutné zadat nejdříve konzoli na šrotovné a poté přejít k platbě"? Jako, že si v nákupním košíku tuto možnost zvolim? Jestli jo, tak jsem asi slepej a poradíte mi, kde to tam je? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Únor 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 @750 uz se to tu resilo o kousek vejs, 1)muze to byt jakakoliv “konzole” klidne i tamagoci 2) zadne srotovne nevolis, vyberes konzoli, nechas si ji dorucit na pobocku a tam konzoli prineses, oni ti cenu snizi o srotovne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
750 Odesláno Únor 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 Ja vim, cetl jsem to, ale nechce se mi verit, ze by mi dali slevu na tamagoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Únor 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 Pozor, cenu ještě o cca 100,- snížili :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 20, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 Mne to ukazuje cenu stale stejnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Únor 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 Mně teda ještě dopoledne ukazoval 6499,- a teď: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 20, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 Nestal ses VIP zakaznikem? To je toriz cena pro VIP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Únor 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 nene, ale asi si dám zkušební premium, ať mám dopravu zdarma škoda,že nebudu mít třeba ještě tu cenu nižší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.