h3ko Odesláno Únor 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2018 před 22 hodinami, djmajkl napsal: nene, ale asi si dám zkušební premium, ať mám dopravu zdarma škoda,že nebudu mít třeba ještě tu cenu nižší Akce plati jen na vyzvednuti na pobočce. Takže poštovný asi neřešíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Únor 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2018 ale řešíš, alza si účtuje dalších 39,- za vyzvednutí na pobočce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h3ko Odesláno Únor 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2018 před 6 minutami, djmajkl napsal: ale řešíš, alza si účtuje dalších 39,- za vyzvednutí na pobočce Aha to mi nedošlo, ja to měl ze skladu.. Z Holešovic, sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Únor 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2018 Tak S-ko už je doma. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Únor 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2018 Muzu se zeptat, proč si nesel třeba uz do toho Xka, stále vaham jestli X nebo S doma mam pouze Full hd telku a nevím jestli pridavat o 7000,- navic Edit @Martinoslav: Necituj posledni prispevky, furt to po tobe musim mazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Únor 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2018 pomer cena vykon asi na pohodu osobne bych sel do Xka, Tv na to mam taky... za tu cenu uz je to xko solidni. S-ko jsem ted prodal, a jen dobra cena me nedonuti brat ho znovu. Snad to potrva, pracovne jedu pryc a kupovat to ted nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Únor 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2018 před 12 minutami, craig27 napsal: Muzu se zeptat, proč si nesel třeba uz do toho Xka, stále vaham jestli X nebo S doma mam pouze Full hd telku a nevím jestli pridavat o 7000,- navic Xko je pro mně zbytečný.Moje primární konzole je Ps4, xko mám jen na forzu a pár dalších her. craig27 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Únor 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 rovnez jsem zvazoval zda se vylati Xko, protoze papirove by melo byt mnohem vykonnejsi, bohuzel v praxi se ve vetsine her stalce vice ukazuje, ze ten realny rozdil neni zase tak vyrazny, aby ospravedlnil 2x cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Únor 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 Ja si porad myslim, ze ty vykonejsi konzole maji smysl hlavne u exkluzivit co se tyce graficke stranky hry. U multiplatform her bych zase rekl ze jde hlavne o stabilnejsi framerate a mozna lepsi vykreslovani vzdalenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 Xbox One S 1GB + druhý ovladač + AC:Origins a Rainbow six siege za 6490 mi přijde hodně luxusní cena. https://www.czc.cz/xbox-one-s-1tb-bila-assassin-s-creed-origins-a-rainbow-six-siege/221304/produkt?hmc=14&utm_campaign=yot_email_cenik_2018-02-22_be-a-gamer-q1-2018&utm_source=ceniky&utm_medium=cenik&yottly_email=b9e74d65-52c1-434b-ba15-508554b70a4b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Únor 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 Alza je lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Únor 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/assassins-creed-origins-xbox-one Digitální kód na AC: Origins + AC: Unity za cca 610 kč (či 580 kč s facebookovým kódem). Nevím stopro, jak to je s češtinou, ale předpokládám, že hra ji obsahovat bude. tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubajz2016 Odesláno Únor 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2018 Lze dát jako srotovne tetris viz foto?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 23, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2018 Ano Mimochodem, Alza prestala davat ke konzolim Halo Master Chief Collection. Vyhodnost nabidky se tim trosicku snizila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Únor 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2018 zrovna jsem to zjistil a jdu to sem dat, ja to nastesti objednal uz v utery :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Únor 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2018 Asi jste z jinýho kraje chlapi mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 23, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2018 Zase to tam pridali Takze falesny poplach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Únor 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2018 I kdyby tam ten Master Šéf nebyl vůbec by se nic nestalo nikdo takovou sra-ku hrát nebude majoo200 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Únor 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2018 před 23 hodinami, tofi napsal: rovnez jsem zvazoval zda se vylati Xko, protoze papirove by melo byt mnohem vykonnejsi, bohuzel v praxi se ve vetsine her stalce vice ukazuje, ze ten realny rozdil neni zase tak vyrazny, aby ospravedlnil 2x cenu Tohle sem ale nepatri, na to jsou jina temata. Ale myslim, ze za ONE X mluvi uz jen fakt, že bezi v 1440p, kdežto ONE S v 900p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monitor Odesláno Únor 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2018 Chci se zeptat kdyz v domacnosti mam Xbox One X je na nem zaplacen gold atd...... a koupim Xbox one S. Budu muset platit jeste za gold na tom One S? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 23, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2018 Nebudes staci se jen prihlasit pod svym uctem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monitor Odesláno Únor 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2018 ok diky. jeste maly dotaz. Jdou hrad soucasne hry pod 1 uctem na 2 Xboxech v domacnosti? Asi ne co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majoo200 Odesláno Únor 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2018 Hosi kdyby jste jeste nekdo chtel usetrit a kupoval ten xbox v alze a nechteli tu forzu klidne ji odkoupim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 23, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2018 A uz tam Halo zase neni @majoo200 Muzete hrat online zaroven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Únor 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2018 Alza akce je podle me lepsi, ale narazil jsem na : XBOX ONE S, 500GB, bílá + Assassin's Creed: Origins + druhy joypad za 5990Kc v CZC https://www.czc.cz/xbox-one-s-500gb-bila-assassin-s-creed-origins/221308/produkt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.