Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Error pri kontrole XDG3 hry

Otázka

Odesláno

Zdravím,mám problém s vypálením xdg3 hry konkrétně injustice projel jsem to pres agbx360 vse v pořádku a když to vypálim přes imbgburn s burnermaxem tak při kontrole to hodí tuhle chybu http://2imgs.com/a0c92f05d6 prosím radu už jsem posral 2 dvd......3hry xdg2 se v pořádku vypálily jenom toto blbne nevím co s tím dík za každou radu.

Recommended Posts

• 0
  • Junior Moderators
Odesláno
ted jsem vypalil dve xdg3 hry a zjistil, ze ani jedno dvd nejde precist..ani v pc - incompatible medium size a druhe uplne error reading ;(

P.S. xgd2 teda nemusim vubec pouzivat payload tool a staci jen vypalit iso v clonecd?

V PC mi XGD3 hry přečíst také nejdou - nepřipisoval bych to špatnému vypalování. Jakou chybu dostávaš v konzoli?

K druhé části otázky: Ano, XGD2 hry vypaluješ téměř stejně, jako každé jiné CD/DVD - nic speciálního nepotřebuješ.

• 0
  • Junior Moderators
Odesláno

Funkce OPC se doporučuje mít zaplou v případě, že máš média Verbatim MKM-003-00. Vypnutá má být v případě médií MKM-001-00.

Nicméně toto je doporučený postup (který mně osobně funguje, pálím na 003), neříkám, že to tak bude vždycky všude. Mimochodem, na jaká média vypaluješ?

• 0
Odesláno

mam revizi E a palim na MKM-003 - jake je doporucene nastaveni pro revizi E tedy pllls? Uz jsem znicil dost medii, tak uz bych neco alespon trosicku doporucene. Web je plny starych a zastaralych navodu, ktere uz dnes ne uplne plati a kor s revizi E. diky moc

Take natvrdo davam vypalit 4x (E neumi 2,4x), aby na to nemusel program upozornovat sam + nedavam calculate optimal, ale dam tam hodnotu ruco..tak uvidim

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu