metuj Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 No tak třeba závody kdy máš nahrát 50 000 points za 1:20 sekund to fakt jako ee o proti třeba NFS na nejlehčí obtížnost :) Kdyz jsi tenhle prispevek psal, tak jsem mel odehrane asi dve hodiny, takze jsem nemohl kontrovat. Nyni mam uz odehrano asi pet hodin (no holt nemam moc casu:?), takze uz vim, o cem jsi psal. Vcera jsem dostal za ukol udelat 17 000 bodu za dve a pul minuty a ja mel po pul minute 43 000 bodu :cheesygrin: Vzdyt jen za jediny skok s rollem mas minimalne 30 000 :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas*Tomas* Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 hrál sem to předevčírem ajeto super hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 Na tohle se da rict jen OMG... :roll: http://www.gamespot.com/news/6199379.html?tag=latestheadlines;title;6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 Na tohle se da rict jen OMG... :roll:http://www.gamespot.com/news/6199379.html?tag=latestheadlines;title;6 Pardon za OT, ale docela by me zajimalo, jestli je mozne tento panel "sestrelit" z nejakeho prilehleho skokanku;-) Pak by to mohla byt naopak antireklama:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 Hele, me napadlo presne to same. :lol: To bych nedelal nic jineho totiz. :cheesygrin: Ale tohle prave maji nejspise pojistene. ;) I kdyz takova Gold Trophy za sejmuti vsech billboardu s Obamou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 Asi nenahradi billboardy na sestreleni, ale ty s nynejsi reklamou na Diesel. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 BOMBA! Criterion Games vydaji jeste dalsi 4 packy pro Burnout Paradise jejich oznameni probenhne 31.rijna, 7, 14 a 21 listopadu viz zde: http://www.criteriongames.com/packs/coming_soon.php tohle je fakt pecka hra a tolik pridavku zadarmo kez by takovyhle byli vsichni vyrobci her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Skvely, Criterion jsou skvělý studio, vědí jak přitáhnout lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 7 lidí na online ? potřeboval bych udělat trofeje v online, který jsou pro 8 lidí :-) počítám s naší partou co má Burnout (5 lidí) takže potřebuju ještě 3 :) viděl bych to spíš až na víkend edit: metuj jistě s tebou počítám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 já uz burnout bam,ale jeste ho hrat neumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 7 lidí na online ? potřeboval bych udělat trofeje v online, který jsou pro 8 lidí :-)počítám s naší partou co má Burnout (5 lidí) takže potřebuju ještě 3 :) viděl bych to spíš až na víkend Asi se mnou pocitas ..., ale kdyby ne, tak pocitej;-) já uz burnout bam,ale jeste ho hrat neumim Tak sis ho nakonec koupil sam? No jo, ono se dostatek lidi shani nejlepe hned jak se dana hra objevi na US Store:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 já už jej tahám tekku ... tak semnou počítej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 se mnou taky počítej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Metuj :ne nasel jsme jednoho typka a ten to mel ale fakt nelituju je to dobry hra...takze jestli vam nevadi ze sjem zacatecnik ve hre tak bych hral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 takže...: tekken90, metuj, marek_2080, GameEs, huhla, nasko, Marr, Luk3z^ ..ještě se domluvit na čase nasko: nejde o jezdecké umění .. v online pro 8 hráčů mi jde jen o dvě trofeje.. setkání 8 lidí na stadionu a 10 mil odjeté na motorce :-) jinak..mám teď s Burnoutem problém..po dodělání Bike licence na 100% mi pokaždé po spuštění nové hry nejde vybrat žádné auto...hra se vždycky sekne..jde jen motorka..a když zkusím pak ve hře vyměnit tak znovu zásek .. :-/ edit: jupíí problém vyřešen .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 hele sry ... ráno sem to dotahal,chtěl sem nainstalovat a napsalo mi to tuhle hlášku ... 80029564 ... takže tahám znova ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Konecne potvrzen offline multiplayer! A minusy? Je to placeny pack... x_x http://www.gamespot.com/news/6200405.html?tag=latestheadlines;title;5 Mam tedy otazku: DLC lze take delit mezi 5 lidi, nebo je to pouze na jednoho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armyk Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Zdarec schánim 7 lidí co by se mnou udělali trofej kde musí bejt 8 hráču na Wildcat's baseball stadium. Po udělání trofeje hru ukončím. přihlášení hráči: ArmykCZ marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandreass Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 ja jsem pro..pocitej se mnou ale sezen dalsi lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gulfstrem Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 moc se omlouvám, ale měl bych jeden dotaz ohledně této hry. Koupil jsem si ji v anglii, ale je region 2. Už od prvního hraní se mi vždycky kousne. Pokaždé je to jinde. Jednou je to při závodu, jednou to je když se chci podívat na mapu. Nikdy se mi ale nepodařilo hrát víc než půl hodiny bez záseku. Stalo se to někomu. abych nezapomněl. Asi týden potom co jsem ho přestal kvůli zásekům hrát mi přestala PS3 přehrávat disky, takže ji mám na reklamaci. Je možné že hra nešla kvůli tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandreass Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 zdrav im vsechny parany..na online hrani mi napiste...dame cas a den.neni problem.ulozte si me do pratel a neni co resit.mam udelane vsechny licence az na posledni ELITE chybi mi 3 zavody a nikde je nemuzu najit.jste nekdo tak daleko??pokud ano rad si prectu radu kdy zbyvajici zavody najit at to muzu dokoncit a ziskat F1 police...jelikoz s F1 nestiham vyhrat zavody na ranked games diky za radu.a tesim se na online.jakmile budu mit vsechny licence napiste si o save.budete mit uplne vse.diky za spolupraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Take shanim lidi na online hrani, resp. na Freeburn Challenges. O prazdninach ted skoro kdykoliv. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Pokud tu nekde topic o Burnoutech je, tak sorry. Nenasel jsem jej. Mam dotaz. V trofejich se objevuji nove ziskane trofeje, ale starsi tam nejsou. Napr. nemam odemcenou trofej za "Drive trough 10 sets of Yellow Smash Gates", ale za "Drive trough 50 sets of Yellow Smash Gates" ji odemcenou mam. Lze nejak tuto trofej zpetne ziskat, kdyz nyni neni odemcena a pritom mam splnene vyssi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 prosim vas muzu se zeptat jestli neco stoji z xlive ten pridavek jak je tam ta motorka a kolik to asi tak ma. THX kazdymu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pura Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Též bych se rád zeptal, jak je to s přídavky. Nějakých 390MB se mi stahovalo a je tam i ta motorka. Hru mám originálku z obchodu. Je tedy tohle vše, co se mělo stáhnout? Mám tedy nejnovější verzi? A neví někdo, jak změnit plyn z R2 na X? Nemůžu si zvyknout, v gta4 to v bez problémů změnit šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.