Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 239
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Já bych řekl ,že Sony si jen tak nemůže dovolit to zrušit ... Řekl bych ,že to zametou pod kobereček a nebudou to nijak řešit ... Nemohlo si to přece stáhnout moc lidí aby je to nějak finančně odrovnalo a už jsem měl něco podobného s Bf 4 kdy tam jednou omylem naskočila předobjednávka za 0 Kč ale bohužel asi jen na 2 min a taky prošla ... Ze storu to sice stáhli ale když si rozkliknete knihovnu tak se stále odečítá čas i s premium účtem .. Jediné čeho jsem si všiml tak jak si můžete nastavit aby se vám začala stahovat hra automaticky tak máte odfajfkovány všechny položky krom samotné hry ... A to se mi změnilo až chvilku poté co odebrali ze storu tu ultimate edici .... Navíc po diskuzi s jedním nejmenovaným redaktorem z jednoho českého herního webu i po jeho odeslání emailu na sony podporu se mu zda ,že nám to nechaj ... Prostě mi poradil ať si zrušim předobjednávku ze shopu ,že na 90% by to mělo zůstat ale že víc mu neřekli ..7

Odesláno

Třeba je to reklamní tah od Sony. Nalákat na BF: Hardline za 130Kč, poté ji prehodit na PS3 verzi, protože se jednalo o chybu, tak je na co se vymluvit. Vzhledem k tomu, že spousta lidí uz PS3 prodalo, tak vzhledem k tomu, že dostalo BF skoro "zdarma" ve verzi PS3, tak poběží kupovat znovu PS3. To se mi zase zvednou tržby jako na Vánoce .. :cheesygrin:

Odesláno (upraveno)

Tak uvidime, co z toho bude. Po tom, co jsem objednal PS4 verzi, tak se mi objevila v download listu na PS4. Dal jsem pres PC hned stahnout a vysela v download queue.

Nyni v PS4 vidim stale odpocet 6d, cenu 1799

Vse vidim i na PS3 v download listu (pocitam, ze pro PS3, protoze PS4 tituly v PS3 nevidim)

V PC vidim v download listu PS3 verzi + nejaky packy.

A kdyz se prepnu (na PC) do download queue tak tam vidim pocet 1 ale content not found

Aha tak zmena, nejak mi to hapruje podle toho, ktera konzole byla pustena jako posledni. Vcera jsem jako posledni vypl PS3 a v PC vidim data pro PS3.

Ted, kdyz jsem pustil PS4 tak i na PC vidim PS4 korektne (download list i download queue).

No nechame se prekvapit :)

Jo a v PC mam u polozky Battlefield Hardline Preminum ikonu BF4 Premium

Upraveno uživatelem miz012
Odesláno
Tak uvidime, co z toho bude. Po tom, co jsem objednal PS4 verzi, tak se mi objevila v download listu na PS4. Dal jsem pres PC hned stahnout a vysela v download queue.

Nyni v PS4 vidim stale odpocet 6d, cenu 1799

Vse vidim i na PS3 v download listu (pocitam, ze pro PS3, protoze PS4 tituly v PS3 nevidim)

V PC vidim v download listu PS3 verzi + nejaky packy.

A kdyz se prepnu (na PC) do download queue tak tam vidim pocet 1 ale content not found

Aha tak zmena, nejak mi to hapruje podle toho, ktera konzole byla pustena jako posledni. Vcera jsem jako posledni vypl PS3 a v PC vidim data pro PS3.

Ted, kdyz jsem pustil PS4 tak i na PC vidim PS4 korektne (download list i download queue).

No nechame se prekvapit :)

Jo a v PC mam u polozky Battlefield Hardline Preminum ikonu BF4 Premium

Já si myslím, že to máme!! A asi jen díky tomu, že to bylo pouze v ČR. EA si to může taktéž přebrat jako reklamu v ČR, protože tady ty prodeje nejsou vůbec růžové, takže pro další díly no.

Odesláno

Já jsem to předobjednal taky, ale vlastně nevím jestli by mě to vůbec bavilo. Tyhle hry/filmy které mají Xtý díl jsou většinou tragédie. Viz. film Terminátor, kde o posledních dílech může říct že jsou dobré jen skalní fanoušek, nebo možná člověk který neviděl předešlé. Kolikrát si říkám, no to snad ani není možné - další Babovřesky??? Litle big planet 3??? SuperMario 18??? Jsou samozřejmě i kvalitní vyjímky...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu