Mandaz Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 přesně tak jsem to myslel ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLush Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 Já bych řekl ,že Sony si jen tak nemůže dovolit to zrušit ... Řekl bych ,že to zametou pod kobereček a nebudou to nijak řešit ... Nemohlo si to přece stáhnout moc lidí aby je to nějak finančně odrovnalo a už jsem měl něco podobného s Bf 4 kdy tam jednou omylem naskočila předobjednávka za 0 Kč ale bohužel asi jen na 2 min a taky prošla ... Ze storu to sice stáhli ale když si rozkliknete knihovnu tak se stále odečítá čas i s premium účtem .. Jediné čeho jsem si všiml tak jak si můžete nastavit aby se vám začala stahovat hra automaticky tak máte odfajfkovány všechny položky krom samotné hry ... A to se mi změnilo až chvilku poté co odebrali ze storu tu ultimate edici .... Navíc po diskuzi s jedním nejmenovaným redaktorem z jednoho českého herního webu i po jeho odeslání emailu na sony podporu se mu zda ,že nám to nechaj ... Prostě mi poradil ať si zrušim předobjednávku ze shopu ,že na 90% by to mělo zůstat ale že víc mu neřekli ..7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 (upraveno) a proc jsou ve storu vedle sebe 2 deluxe verze jedna ta naše a druha za 1799? A navíc v tom odpočítávání nemám žadný čas jen dvojtečky. Upraveno Březen 12, 2015 uživatelem donnybsc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 Kujva tomu jsem neveril a tedka me to sere.ze jsem to nekoupil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 hmm, ja ted kdyz se divam pres PC a dam vyhledat hardline, tak pre-ordered nemam nidke. A v download listu se mi to zmenilo na PS3 verzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 tak to mas holt smulu ja tam mam PS3 i PS4 verzi :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 Třeba je to reklamní tah od Sony. Nalákat na BF: Hardline za 130Kč, poté ji prehodit na PS3 verzi, protože se jednalo o chybu, tak je na co se vymluvit. Vzhledem k tomu, že spousta lidí uz PS3 prodalo, tak vzhledem k tomu, že dostalo BF skoro "zdarma" ve verzi PS3, tak poběží kupovat znovu PS3. To se mi zase zvednou tržby jako na Vánoce .. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 Tak ja bych PS3 neprodal, jdu to jeste znovu checknout na PS4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 sis spise koupil ultimate na ps3, zatim koho znam ma stale ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 (upraveno) Tak uvidime, co z toho bude. Po tom, co jsem objednal PS4 verzi, tak se mi objevila v download listu na PS4. Dal jsem pres PC hned stahnout a vysela v download queue. Nyni v PS4 vidim stale odpocet 6d, cenu 1799 Vse vidim i na PS3 v download listu (pocitam, ze pro PS3, protoze PS4 tituly v PS3 nevidim) V PC vidim v download listu PS3 verzi + nejaky packy. A kdyz se prepnu (na PC) do download queue tak tam vidim pocet 1 ale content not found Aha tak zmena, nejak mi to hapruje podle toho, ktera konzole byla pustena jako posledni. Vcera jsem jako posledni vypl PS3 a v PC vidim data pro PS3. Ted, kdyz jsem pustil PS4 tak i na PC vidim PS4 korektne (download list i download queue). No nechame se prekvapit :) Jo a v PC mam u polozky Battlefield Hardline Preminum ikonu BF4 Premium Upraveno Březen 12, 2015 uživatelem miz012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 Tak uvidime, co z toho bude. Po tom, co jsem objednal PS4 verzi, tak se mi objevila v download listu na PS4. Dal jsem pres PC hned stahnout a vysela v download queue.Nyni v PS4 vidim stale odpocet 6d, cenu 1799 Vse vidim i na PS3 v download listu (pocitam, ze pro PS3, protoze PS4 tituly v PS3 nevidim) V PC vidim v download listu PS3 verzi + nejaky packy. A kdyz se prepnu (na PC) do download queue tak tam vidim pocet 1 ale content not found Aha tak zmena, nejak mi to hapruje podle toho, ktera konzole byla pustena jako posledni. Vcera jsem jako posledni vypl PS3 a v PC vidim data pro PS3. Ted, kdyz jsem pustil PS4 tak i na PC vidim PS4 korektne (download list i download queue). No nechame se prekvapit :) Jo a v PC mam u polozky Battlefield Hardline Preminum ikonu BF4 Premium Já si myslím, že to máme!! A asi jen díky tomu, že to bylo pouze v ČR. EA si to může taktéž přebrat jako reklamu v ČR, protože tady ty prodeje nejsou vůbec růžové, takže pro další díly no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hashator Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 Super, aspon neco mi zlepsi to obdobi na♥♥♥♥♥ co ted mam :D pokud to sony dodrzi musim uznat ze se jim klanim, v dnesnim svete opravdu clovek malo kdy dostane neco zadarmo... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vibo Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 Však by to nebylo zadarmo :) adekvátně jsi za to zaplatil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hashator Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Tak jasne, ale 129 korun misto 2 tisic je fajn deal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 tak penezenka nesla posledni dva dny nabit, zvlastni,tak jsem tedy zvolil online kupony od jrc. Doufam,ze to neni diky preorder BF umysl, nikdy se mi toto nestalo. Jinak nakup her pres tu kartu dneska sel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Ja dobijel vcera vecer penezenku. Napsalo mi to dobito a pak se to seklo. Po chvili kdyz jsem to zkontroloval jestli se platba opravdu pripsala tak tam tech 150 bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceCko Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Stejnak to jeste zrusi si myslim. Kolik zbyva dni do vydani vlastne? 5? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Ja tomu taky osobne moc neverim ale zatim zadnej email neprisel a datum vydani se pomalu blizi tak jsem radeji dobil nez to honit na posledni chvili nedej boze kdyby to pak neslo dobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceCko Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Jasny no. Ja to taky dneska dobiju. Pri nejhorsim s tim pak calnu treba plusko.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 tak stejne vetsina z nas bude rada,ze tu hru nakonec bude mit a hrat ji stejne nebude:) ale pristi tyden bude zajimavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 13, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Já budu rád když ji budu mít a hrát ji samozřejmě taky budu. Otázkou ale je jak dlouho :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceCko Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Tak jako ja bych ji osobne taky asi nejakou chvilku hral. Jen me stve ze tam nejsou tanky a tak. Proste jsem na to zvyklej, protoze jeste tedka parim BF4.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Stihnul jsem to za tu cenu předobjednat sice taky, ale jen kvůli kámošovi.....ten námět se mi už moc nezdá, nevím jestli z toho chtěli schválně udělat něco mezi CSkem a BF :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Normálně jsem ani neuvaožoval o koupi, maximálně jedině v případě kladných rezenzích a to stejně třeba až za rok ve slevě podobné jako třeba naposledy na storu na BF4 Premium za 800,- Uvidíme co bude teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Já jsem to předobjednal taky, ale vlastně nevím jestli by mě to vůbec bavilo. Tyhle hry/filmy které mají Xtý díl jsou většinou tragédie. Viz. film Terminátor, kde o posledních dílech může říct že jsou dobré jen skalní fanoušek, nebo možná člověk který neviděl předešlé. Kolikrát si říkám, no to snad ani není možné - další Babovřesky??? Litle big planet 3??? SuperMario 18??? Jsou samozřejmě i kvalitní vyjímky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.