Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

NAT Type: Strict HELPPPPPPPP


Kremza

Otázka

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Nemusí to být ani jen nastavením routeru, ale může to být i poskytovatelem. Jestli máš nějakého menšího providera, tak to bude spíš tím. Většinou u těchto poskytovatelů nemáš veřejnou IP adresu, takže si o ni případně zažádej (obvykle to bývá měsíční příplatek do 100 Kč) a to by mělo problém vyřešit.

Jinak jestli to je routerem, tak když zagooglíš, tak určitě najdeš nějakej návod i s popisem jaký porty směrovat, nedávno jsem našel nějakou adresu, kde byl dost podrobný návod pro většinu routerů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Osobně sem otevřel všechny porty přes port forwarding a stále sem měl strict, pak sem dokoupil veřejnou IP a od té doby OPEN a vše bez problému ;-) a router nemam buhví jaký :) stručně jde o to, aby byl tvůj xbox viděn pro ostatní hráče - myslím, že router v základu blokuje některé porty kvůli bezpečnosti a přidělí soukromé IP adresy všem napojeným zařízením. Nebo tak nějak :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators
Osobně sem otevřel všechny porty přes port forwarding a stále sem měl strict, pak sem dokoupil veřejnou IP a od té doby OPEN..

Však ano, pro viditelné porty z venku, resp. pro port forwarding je potřeba veřejná IP adresa. Bez ní si může dotyčný přesměrovat co chce, ale stejně to nikdo neuvidí. Moje chyba, měl jsem to dodat hned v první příspěvku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu