Kremza Odesláno Duben 4, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2015 Prosím moc o pomoc, už jsem z toho šílený. Nevím už co mam dělat nemůžu dosáhnout toho abych měl NAT Type open!!! poraďte mi nekdo porsím. Hrabu se vtom už tři dny a stale bezvísledně. Router mám TP-Link.. Děkuji... Citovat
0 Junior Moderators spenat Odesláno Duben 4, 2015 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Duben 4, 2015 Musíš přesměrovat porty, resp. je otevřít. Najdi si ve vyhledávači "port forwarding". Citovat
0 noba Odesláno Duben 4, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2015 Nemusí to být ani jen nastavením routeru, ale může to být i poskytovatelem. Jestli máš nějakého menšího providera, tak to bude spíš tím. Většinou u těchto poskytovatelů nemáš veřejnou IP adresu, takže si o ni případně zažádej (obvykle to bývá měsíční příplatek do 100 Kč) a to by mělo problém vyřešit. Jinak jestli to je routerem, tak když zagooglíš, tak určitě najdeš nějakej návod i s popisem jaký porty směrovat, nedávno jsem našel nějakou adresu, kde byl dost podrobný návod pro většinu routerů. Citovat
0 Kremza Odesláno Duben 4, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Duben 4, 2015 no ja prave to presmerovani zkousel a neslo to... porad to same... bylo me i receno ze to muze byt rotrem, mam ho stary asi 3 roky... je to mozne? Citovat
0 Kremza Odesláno Duben 4, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Duben 4, 2015 takze zkusit poskytovatele jestli mam verejnou ip, a kdyz by ne muze to byt tim??? muze to byt i starym routrem? Citovat
0 noba Odesláno Duben 4, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2015 Tady je ten návod k těm portům http://portforward.com/english/applications/port_forwarding/Xbox_One/ Pokud to nempomůže, tak bych se obrátil na poskytovatele. Citovat
0 Shadyson Odesláno Duben 4, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2015 pokud máš na střeše anténu pro internet tak většinou samotná anténa má NAT bránu která se musí otevřít. Citovat
0 Weekee Odesláno Duben 5, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2015 Osobně sem otevřel všechny porty přes port forwarding a stále sem měl strict, pak sem dokoupil veřejnou IP a od té doby OPEN a vše bez problému ;-) a router nemam buhví jaký :) stručně jde o to, aby byl tvůj xbox viděn pro ostatní hráče - myslím, že router v základu blokuje některé porty kvůli bezpečnosti a přidělí soukromé IP adresy všem napojeným zařízením. Nebo tak nějak :D Citovat
0 Kremza Odesláno Duben 5, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Duben 5, 2015 port forvarding jsem udelal.. .a stale nejde, takze to bude asi verejnou IP... mockrat vsem dekuji.... Citovat
0 Junior Moderators spenat Odesláno Duben 5, 2015 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Duben 5, 2015 Osobně sem otevřel všechny porty přes port forwarding a stále sem měl strict, pak sem dokoupil veřejnou IP a od té doby OPEN.. Však ano, pro viditelné porty z venku, resp. pro port forwarding je potřeba veřejná IP adresa. Bez ní si může dotyčný přesměrovat co chce, ale stejně to nikdo neuvidí. Moje chyba, měl jsem to dodat hned v první příspěvku. Citovat
0 Darkzur Odesláno Duben 5, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2015 Prosím moc o pomoc, už jsem z toho šílený. Nevím už co mam dělat nemůžu dosáhnout toho abych měl NAT Type open!!! poraďte mi nekdo porsím. Hrabu se vtom už tři dny a stale bezvísledně. Router mám TP-Link.. Děkuji... Zkus tohle me to pomohlo;-) Citovat
0 Darkzur Odesláno Duben 5, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2015 port forvarding jsem udelal.. .a stale nejde, takze to bude asi verejnou IP... mockrat vsem dekuji.... Dej vedet jestli ti to pomohlo;-) Citovat
0 Kremza Odesláno Duben 13, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Duben 13, 2015 (upraveno) nee, neni tu nekdo z Jizni moravy ze bych se snim poradil osbone, popripada zkusil xbox u nej nebo tak abych zjistil cim to je..? Upraveno Duben 13, 2015 uživatelem Kremza Citovat
0 Kremza Odesláno Duben 13, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Duben 13, 2015 Tak uz vazne nevim, obratil jsem se na poskytovatele, ten mi udelal verejnou IP, vsechny porty mam prej otevrene a stejne mam porad NAT strict.... tak to su ztoho jaryn Citovat
0 Weekee Odesláno Duben 13, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2015 Všechny porty Ti otevřeli pro xbox one, jmenovitě ty, které jsou vypsány na podpoře xboxu? Služba Xbox Live vyžaduje otevření těchto portů: Port 88 (UDP) Port 3074 (UDP a TCP) Port 53 (UDP a TCP) Port 80 (TCP) Port 500 (UDP) Port 3544 (UDP) Port 4500 (UDP) Citovat
0 Kremza Odesláno Duben 13, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Duben 13, 2015 jupiiiii jupiiii jupiiii uz to sece... moc vsem diky..... Citovat
Otázka
Kremza
Prosím moc o pomoc, už jsem z toho šílený. Nevím už co mam dělat nemůžu dosáhnout toho abych měl NAT Type open!!! poraďte mi nekdo porsím. Hrabu se vtom už tři dny a stale bezvísledně. Router mám TP-Link.. Děkuji...
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.