RakovinaRohu Odesláno Červen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 Tak na to se nedá netěšit! Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves a Uncharted 3: Drake’s Deception 7.10.2015!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 tak to je super, protože jsem to nikdy nehrál tak si to ted na ps4 rád zahraju stejně jako jsem si hned na ps4 dal last of us a nezklamalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Červen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 Na Storu uz je predobjednavka za 1599,- coz se mi zda jako prizniva cena, vzhledem k tomu ze tam budou 3 hry, ktere staly ve svych pocatcich kolem 1500,- Uvidime za kolik bude krabicovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 no nevím jako na to že to je předělávka tak je to celkem ranec :) a nic na tom nemění že jsou předělané tři hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Červen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 no nevím jako na to že to je předělávka tak je to celkem ranec :) a nic na tom nemění že jsou předělané tři hry :) Ma pravdu ten chlapec ale pro nekoho kdo nehral zadny z dilu nebo treba aspon jeden je to pokuseni. Samozrejme ceny na Storu jsou sakra prestrelene a kor predobjednavky radeji koupim placku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Červen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 Tak todle je skvela zprava!!! Ted uz jen doufat ze soucasti bude i ceska lokalizace vsech dilu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Červen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 škoda že to je jen na PS4 Uncharted Golden Abyss hraju na PSVitě v polštině bych si Uncharted dokazal představit na PC ta hra je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 Tak todle je skvela zprava!!! Ted uz jen doufat ze soucasti bude i ceska lokalizace vsech dilu... O tom dost pochybuju, na ps3 měla jen trojka české titule. Jinak se ale samozřejmě těším, celou serii jsem párkrát prošel a milerád si to zopáknu i na ps4 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 Škoda, že jsem to hrál, jinak bych do toho šel okamžitě. Hry dvakrát nehraji, protože už tam není žádný moment překvapení. Stejně jako GOW 3, kdyby radši předělali Ascension. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 Ver, ze je dobre ze predelaji gow 3 to je best dil, ascension je podstatne horsi. Jinak ja mam radost vsechny dily jsem dohral, ale rad si to zahraju znovu v lepsim kabatku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 4, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 No tento rok vypadá zajímavě. Mě osobně remaster verze vůbec nevadí pač některý @#&%/ co jsou v plusku nestojí za řeč. Co se týče GoW 3 tak jedině dobře, Ascension není špatný díl, ale kvalit 3 dílu nedosahuje ani náhodou. Btw když už máme kolekci Uncharted tak tu GoW by mohli taky ne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobic Odesláno Srpen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2015 Obrázky Speciální edice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2015 krásná kolekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barrii1468628588 Odesláno Srpen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2015 Ví se, jestli se bude ta Special Edition prodávat i u nás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Srpen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2015 Ano, bude, jen se neví cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2015 cena se vi:) ale neni to tak strasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 4, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2015 Taaak kolik? [emoji5] Osobně bych jí taky rád, ale uvidím jak cena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 4, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2015 Jsou věci, kde prostě na ceně nezáleží :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 4, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2015 Pro mě vcelku jo nejsem takový blázen jako vy :-) (myslím to jen v tom nejlepším) sem tam něco koupím a je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2015 reknu vam to takhle, cenu vam rici nemohu,ale kruta zde vychazi se slevama clenum velice vyhodne,takze podle me bude nejlevnejsi,ale bude mit fakt par kusu. Zajimave je to,ze se o tom ve svete nejak vubec nevi. A nejak je to asociace eu sony, respektive vychodniho bloku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Srpen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2015 Aspon ze ten treti dil bude v cestine... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2015 Tak nakonec budou vsechny dily v CZ. http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=uncharted-the-nathan-drakes-collection-kompletne-v-cestine-sfvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Září 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2015 Jupíííííí :bash: :wohow: :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2015 sound goods, prvni dil jsem nehral, druhy dil jsem hral na stolete tv,kde titulky jsem skoro nevidel,takze to rad uvitam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 4, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2015 Šajze kluci udělali radost takhle při pátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.