Moderators SAIXX Odesláno Leden 23, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2016 V remasterované verzi je míření údajně vylepšené takže auto-aim je zde zbytečný přesto u nejnižší obtížnosti jakási pomoc je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno Leden 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2016 To je obtiznost "pruzkumnik"? Na snadna zadne aut. mireni nejde zapnout. U TLOU jde. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2016 zkus tu nejnižší možnou, už mám všechny díly dohrané tak si nevzpomínám jak se menuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 23, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2016 To nevím jestli je to tahle obtížnost a nezapíná se to mělo by to být automaticky co sem četl. Jinak mi teda nepřijde míření v U nějak složitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno Leden 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2016 Detem to cini problem trochu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 23, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2016 V tom případě obtížnost průzkumník by měla být ideální [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Listopad 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2016 Je tu někdo, kdo bude kupovat kolekci zvlášť? U1, U2 a U3 - každý díl na jiné placce a s krabičkou. DMOC 499 Kč, tak to nezní špatně Datum vydání her na placce je 29.11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 14, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2016 @kruta no asi jo, co bych to byl za sběratele, zvláš ť když jde o exkluzivní titul a ještě takový. Ale je to stejně pračka peněz ti povím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Listopad 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2016 Já budu kupovat asi též, ale jen z povinnosti, jinak už mám dojeto několikrát na PS3 a 2x projetou celou kolekci na PS4. Spíše mi to hlava nebere. Uncharted kolekce za cca. 600 - 1000 Kč když to hodně přeženu a díl po dílu 450-500 Kč za kus, to je super pračka peněz .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2016 V 15. 11. 2016 at 13:09, kruta napsal: Já budu kupovat asi též, ale jen z povinnosti, jinak už mám dojeto několikrát na PS3 a 2x projetou celou kolekci na PS4. Spíše mi to hlava nebere. Uncharted kolekce za cca. 600 - 1000 Kč když to hodně přeženu a díl po dílu 450-500 Kč za kus, to je super pračka peněz .. Osobn se minu, k čemu to budu mít doma dvakrát? - mám tu Nathan Drake kolekci a nebudu podporovat takovou "zlodějnu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.