Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Naopak, minimální a proto se jimi příliš nezásobí :cheesygrin: Být tebou jim tam napiíšu kdy a jestli vůbec budou, aby ti totiž neřekli, že ji objednávají až poté co si ji někdo závazně objedná u nich.

Psal jsem jim dvakrát email a pokaždé mi přišla stejná odpověď. Že zboží není skladem a že nemají žádné informace od dodavatele. Připadá mi to že tam ten jejich systém pokud není zboží skladem automaticky vygeneruje tento email!! Dnes jsem tam volal a opět se tam vykecává automat a když mě to vyzve abych zmáčkl uvedenou 1 na dotaz o dostupnosti zboží tak automat nereaguje na zvolenou číslici a dál se vykecává a potom se hovor přeruší!! No jo Náš zákazník Náš pán zřejmě moc v potaz NEBEROU!!! :-(( Big problém je v tom že polské verze nabízí jedině tento obchod!! Teď trošku odbočím. Mám ještě spadeno na kolekci Remasteru Beyond two souls a Heavy Rain tak pokud to do konce unora nenaskladní tak si to moje velké zklamání vykompenzuju alespoň těmito exkluzivitkami v kolekci!! :-)) a pak už vysněný UNCHARTED 4!!!!! :-))

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu