shark.sea Odesláno Leden 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2016 Počkám až to naskladní na k24.cz a pak objednám origo polskou verzi! Doufám že se dočkám! Nechápu proč to je dočasně nedostupné!!! To je taková poptávka po polské verzi?? :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 11, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 Naopak, minimální a proto se jimi příliš nezásobí :cheesygrin: Být tebou jim tam napiíšu kdy a jestli vůbec budou, aby ti totiž neřekli, že ji objednávají až poté co si ji někdo závazně objedná u nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 Naopak, minimální a proto se jimi příliš nezásobí :cheesygrin: Být tebou jim tam napiíšu kdy a jestli vůbec budou, aby ti totiž neřekli, že ji objednávají až poté co si ji někdo závazně objedná u nich. Psal jsem jim dvakrát email a pokaždé mi přišla stejná odpověď. Že zboží není skladem a že nemají žádné informace od dodavatele. Připadá mi to že tam ten jejich systém pokud není zboží skladem automaticky vygeneruje tento email!! Dnes jsem tam volal a opět se tam vykecává automat a když mě to vyzve abych zmáčkl uvedenou 1 na dotaz o dostupnosti zboží tak automat nereaguje na zvolenou číslici a dál se vykecává a potom se hovor přeruší!! No jo Náš zákazník Náš pán zřejmě moc v potaz NEBEROU!!! :-(( Big problém je v tom že polské verze nabízí jedině tento obchod!! Teď trošku odbočím. Mám ještě spadeno na kolekci Remasteru Beyond two souls a Heavy Rain tak pokud to do konce unora nenaskladní tak si to moje velké zklamání vykompenzuju alespoň těmito exkluzivitkami v kolekci!! :-)) a pak už vysněný UNCHARTED 4!!!!! :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Leden 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2016 Zdravím nevíte někdo jestli je nějaký polský obchod z hrama který zasílá i do České Republiky? Chtěl jsem objednat po naskladnění z k24.cz Until dawn v polské verzi ale včera tam byla částka 957kč a dnes už 2014kč tak to si můžou strčit do prd.le!! Diky za případné info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 15, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2016 Vzhledem k dočasné nedostupnosti bych tu cenu usuzoval tomu, že bohužel už ani nebude. Jinak polský aukro nic? Nebo zajet přímo do Polska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Leden 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2016 Vzhledem k dočasné nedostupnosti bych tu cenu usuzoval tomu, že bohužel už ani nebude. Jinak polský aukro nic? Nebo zajet přímo do Polska? Nevím vubec jak polské aukro funguje. Díval jsem se na allegro.pl a Until dawn tam je a ne jedna kopie ale nevím jak na to a jestli to jde nějak poslat k nám. Nemám s tím žádnou zkušenost!!! :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 15, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2016 No stačí se podívat jestli prodejce zasílá do zahraničí nebo nově uživatelům z aukra CZ atd. pak se stačí s prodejcem domluvit. Otázka je konečná cena. Možnost zajet do polska osobně nemáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2016 (upraveno) k24.cz tahá vše z polska, pokud tě zajímá ta původní cena, zkus jim napsat, třeba to za to ještě pustí Upraveno Leden 15, 2016 uživatelem xDante1986 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Leden 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2016 Zkusím jim napsat ale momentálně to nemají pořád skladem! Asi se začnu učit anglicky a budu mít po starostech!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 16, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2016 To se ti bude hodit i do zivota, tak hura do toho. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.