Mumulent Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Zdravim, bratr si objednal Fifu 16 Deluxe edition z alzy a ikdyž alza na svých stránkách píše, že jsou ve hře české titulky, tak čeština nikde na výběr není. :-( Před startem hry jsou na výběr jen 3 vlajky: britská, německá a italská. Musí se ty české titulky někde speciálně zapnout nebo mu poslali verzi bez českých titulků? :( Předem díky za help ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrcoudy Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Ahoj, nejspíš tam nebude. Cz verze obsahuje jazyky.... CZ,PL a Ruštinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Zdravim, bratr si objednal Fifu 16 Deluxe edition z alzy a ikdyž alza na svých stránkách píše, že jsou ve hře české titulky, tak čeština nikde na výběr není. :-( Před startem hry jsou na výběr jen 3 vlajky: britská, německá a italská. Musí se ty české titulky někde speciálně zapnout nebo mu poslali verzi bez českých titulků? :(Předem díky za help ;) Hlavně se podívej, jestli máš v Console Settings v Locale nastaveno Czech republic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mumulent Odesláno Září 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Aha, takže to není CZ verze, ale ENG :(. Na krabičce jako minule není CZ vlajka ani nic česky, vše je anglicky. Console settings je nastaveno na Czech republic nicméně samotný jazyk xboxu je angličtina. Díky za info, zítra budem volat do alzy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 25, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2015 Dej pak vědět jak jste dopadli ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2015 Mumulent, před xy lety jsem bral u alzy ještě na ps3 tuším red faction guerilla (nebo jak se to jmenovalo, už přesně nepamatuju) a v popisku měli uvedené také české titulky. No a po vložení do ps3 jsem zjistil, že je hra celá v angličtině. Napsal jsem jim, ale jediné čeho jsem dosáhl byl dobropis (slevový poukaz) na příští nákup v hodnotě 100kč. Prý popisky jsou pouze informativní a pro přesné vlastnosti produktu jsem měl kontaktovat zákaznickou linku. A protože už byla hra rozbalená, nemohl jsem ji ani vrátit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2015 To je dobrej přístup... přece musím uvádět přesný informace o tom co prodávám. Pěkně bych je fucknul a nechal si vrátit peníze, tohle je docela zásadní věc. Neřeknu kdyby to tam nepsali tak bych váhal ale pokud tam bylo psáno o českých titulkách tak tam musí být !!! :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Září 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2015 (upraveno) Takže Fifu 16 s CZ titulkama již mám, ale chápu to dobře, že s CZ dabingem 16tka nevyjde ? Edit : Tak pouze titulky http://hry-pro-xbox-360.heureka.cz/fifa-16/specifikace/#section Upraveno Září 28, 2015 uživatelem triss link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrcoudy Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 Bohužel cz dabing letos není a bůh ví jestli ještě někdy v dalších ročnících bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 29, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 Tuším Bosák nebo kdo to byl oficiálně potvrdil, že už nebude on a ani nikdo další pracovat pro EA na českém dabingu. Jednoduše sme moc malý a nevýdělečný trh a jim se to holt nevyplatilo. Navíc se stejně nahráli nějaké fráze a k tomu menší updatíky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischino19 Odesláno Říjen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2015 ludia mám otázku.. počas zápasu mám pri hráčoch nejaké hovadinky ako napr. Pro nahrávku stiskni A.. a dosť mi to vadí nič cez to nevidím.. neviete ako to vypnuť? pozeral som to v nastaveniach počas zápasu a nevedel som to najsť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 1, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2015 Bude to buď tlačítko L3 nebo R3(analogy) - stačí ho jen zmáčknout Edit: aspoň takhle je to na PS nevím jestli xbox to bude mít stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.