EliteGamerSVK Odesláno Listopad 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2015 mne ten VIP Pass ani nenájde.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dev.iL Odesláno Listopad 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2015 No gold účet samozřejně mam. A zdarma by mela byt ke stazeni dirt3 pro xbox 360 ale ted po spusteni zpetne kompatibility bych to mel moct stahnout i na xbox one ne? Je mi jasny ze primo v konzoli ve store tu hru nenajdu ale kdyz si v pc najedu na ten dirt tak mi to stejne nejde "zdarma koupit" nevim co s tim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2015 Nezkoušeli jste stáhnout FALLOUT 3, který byl dodán ke 4ce? V xbox one storu mi to nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knedlik22 Odesláno Listopad 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2015 Me uz to funguje musel jsem opravdu kliknout na hru pod nadpisem xbox360 ja jsem ji oteviral v radku pro xone a proto mi to psalo jenom soucast sady. jak mi poslal Matespian83 tak uz to fungovalo jsem to proste v storu na pc hledal pod radkem pro xone a neklikal jsem na ten pod radkem pro xbox360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EliteGamerSVK Odesláno Listopad 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2015 Nezkoušeli jste stáhnout FALLOUT 3, který byl dodán ke 4ce? V xbox one storu mi to nejde... Ja som kód na Fallout3 čo mi prišiel do správy zadal v konzole a hru mi hodilo rovno medzi zoznam mojich zakúpených hier.. Dal som stiahnuť a všetko v pohode.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kony5 Odesláno Listopad 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2015 Mužu poprosit o radu? chtěl bych si stáhnout hru cars (tu kreslenou) která je ve zpětné kompatibilitě na x360... našel jsem to na marketplace pro x360... jsem přihlášený ...když to koupím pujde mi to stáhnout na xbox one? ... http://marketplace.xbox.com/en-US/Product/Cars/66acd000-77fe-1000-9115-d802545107ea tady je odkaz..mělo by to jít jako splitscreen pro 2 hráče že? díky moc za rychlou odpověd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2015 Ty hry na X360 musite koupit pres web xbox.com (zde je potreba mit zadanou bud kreditni kartu nebo Paypal) nebo pres X360 konzoli http://xboxweb.cz/xbox-one-zpetna-kompatibilita-s-x360/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2015 A jak je to s klasickým dvd, už to někdo zkoušel dát plácku s hrou z 360 do xone? Funguje to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cachus Odesláno Listopad 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2015 Funguje to klasicky, akorat musi bejt pri spusteni v mechanice... + se neinstaluje z mechaniky, ale minimalne v mojim pripade se stahovala hra cela z netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Listopad 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2015 Co jsi "instaloval" z placky za hru? Byla v seznamu her zpetne kompatibility? Zkousel jsem Forzu 4 z placky a nesla mi nainstalovat a v digitalni podobe na storu k dispozici neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Listopad 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2015 Co jsi "instaloval" z placky za hru? Byla v seznamu her zpetne kompatibility? Zkousel jsem Forzu 4 z placky a nesla mi nainstalovat a v digitalni podobe na storu k dispozici neni. Forza 4 (resp. žádná Forza) není na seznamu her podporující zpětnou kompatibilitu, proto pochopitelně nešla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Listopad 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2015 No samozrejme mi to bylo jasny, ze pokud tah hra neni na seznamu, nepujde. Ale diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 ja zkousel Fable 2, GOW1, GOW:judgement a vse slo v pohode. Forza 4 ale ještě není na seznamu zpene kompatibility, tak musíš chvilku pockat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 Zkoušel jsem placku Gears of war 2 a nefunguje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 Tak už to asi fachčí,ale bohužel jak už tu někdo psal,pokud máte hru na DVD stejně se stahuje z netu,takže pro někoho kdo má FUP jako já dost prd:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 Údajně se stahuje verze upravená pro spuštění pro XBOX ONE ale také si myslím, že by mohlo jít stáhnout jen patch a ne celou hru, kterou by mohlo jít instalovat z DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 (upraveno) Ale to stahovani u placek, byla precevěc, co se zminovala uz drive :-) ONE tu hru emuluje, takze i proto tostahovani. Přes patch by to asi jen taklehce neslo… Upraveno Listopad 17, 2015 uživatelem jirik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 Teoreticky slo, ono si to vlastne stahuje virtualny stroj, takze ciste teoreticky by stacilo stiahnut virtual jednou a pak uz len do virtualu vzdy nahrat placku.. Ale vsetko len teoreticky;) asi to ms preskumal a takto mu to prislo jednoduchsie;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 Taky si myslim, ze tohle reseni jejedodussi, neboť to by se musela delat nejenom digitalni verze upravena proONE, ale také patch na diskovou verzi hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 pro info jak to tedy funguje? vsechny hry co jsem hral na x360 si muzu zpetne stahnout nebo jenom ty co jsem si koupil/dostal za gold? dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 19, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 Všechny hry, které vlastníš, ať už diskové, nebo digitální (i ty, které jsi získal v rámci Gold her) si můžeš zahrát na Xbox One, pokud jsou v seznamu zpětné kompatibility. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cachus Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 EDIT: pardon, stara reakce - delete pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Listopad 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 Nevíte kde najdu aktuální seznam her?Něco sem našel tady :http://www.xbox.com/cs-CZ/xbox-one/backward-compatibility/available-games ale to zdaleka nejsou všechny hry,které jsou kompatibilní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2015 tady je seznam http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/backward-compatibility/available-games Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Listopad 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2015 Jo,to je to samý co jsem dával já.Ale třeba oproti tomu seznamu co tu někdo dával na začátku vláknu,tady chybí Assassins.Je tu pouze 1x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.