Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

AMAZON stejná kreditka nový účet?


flesh light

Recommended Posts

Amazon:I won't be able to access your account without the correct information Joe. I am sorry.

Me:

why not work this automat respond??????

you will receive an e-mail from us with instructions for resetting your passwor

where is respond?

Amazon:Is there anything else I can assist you with?

Me:yes why NOT work your automatic responder,please?

I send this 100x and there is ...you will receive an e-mail from us with instructions for resetting your passwor

why not work?

Why not go automatic answer back

??

...?

is broken?

Or what?

Amazon:I'm so sorry, but we can't offer any additional insight or action on this matter.

Po naprosto skvělé komunikaci a neposlání obnovovací hesla ač jsem dostal potvrzení,že jsem zákazník a stejně nepřišel mail s novým heslem...musím udělat novou registraci a mám podezření,že ta samá kreditka jistě NEBUDE fungovat u NOVÉ adresy v USA abych si koupil k vánocům další game card.

[h=1]Check your e-mail.[/h]If the e-mail address you entered is associated with a customer account in our records, you will receive an e-mail from us with instructions for resetting your password. If you don't receive this e-mail, please check your junk mail folder or visit our Help pages to contact Customer Service for further assistance.

Upraveno uživatelem flesh light
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Nezlob se na mě, ale to co píšeš nemá ani hlavu, ani patu.

Kdo je Joe? Ty jsi Joe? On je Joe? Co chceš za heslo? A proč požaduješ nějaký reset? Pokud by někdo se mnou takhle mluvil a ještě mi za každou větou napsal 5 otazníků, tak ho pošlu k šípku hned po úvodním pozdravu.

Pokud toto celé a to co píšeš jako svůj feeling ZDE se točí okolo toho, že jsi za účelem pořízení US PSN karty z US Amazonu vytvořil smyšlený account a vydáváš se za někoho kdo nejsi, a teď jsi navíc k tomu účtu ztratil nebo zapomněl heslo, tak si uvědom, že toto riziko bereš na sebe v okamžiku, kdy pořizuješ něco u čeho jsi předem upozorněn, že je určeno jen pro určitý region a s tím související podmínky pro nákup (což v případě PSN karet na US Amazonu přesně takto funguje). Oni tam na druhé straně nejsou tukani jak si možná myslíš a tak pokud vidí, že se s nima baví někdo kdo jim lže a ještě používá tón jaký používá, mají zajisté nárok ti suspendovat účet a nemusí ti vysvětlovat vůbec nic.

Pokud se přesto cítíš poškozen, můžeš se jako občan Spojených Států Joe obrátit na tamní úřady anebo se zkusit dovolat pomoci k federálnímu soudu Spojených Států.

Hodně štěstí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

drak3go Ty si z toho děláš legraci se tady psalo X krát,že ti amazonu 100 usd kartu na nákup her na ps4 NIKDY neprodají na českou registraci,protože na východ to neprodávají,takže tam musíš mít registrační US adresu,ale kreditka pak bere už české peníze samozřejmě.Takže tam nakupuji skoro pořád i před 3 dnama a normálně tím platím pravidelně,jenže automatické obnovení hesla nepřišo.Zmáčknul jsem to asi 100x a z několika mailů,takže to nechodilo vůbec na žádný mail.

Takhle nakupuje na amazonu,každý.V podstatě mají akorát poslat automaticky obnovení hesla,když už berou moje peníze jako zákazníka mají se podle toho chovat a ne bránit zaběhnutému platícímu zákazníkovi v nákupu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Junior Moderators
Takže tam nakupuji skoro pořád i před 3 dnama a normálně tím platím pravidelně,jenže automatické obnovení hesla nepřišo

Chápu to dobře, že jsi ještě před třemi dny přihlášený byl a platil pravidelně a po třech dnech jsi zapomněl heslo..? A to jsem si myslel, že já jsem sklerotik :D

Další věcí, které úplně nerozumím - jak jsi mohl zmáčknout obnovení z několika mailů? To jsi znovu vytvořil registraci? Co nechodilo na žádný mail?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj špenáte:cheesygrin:

Já tam to heslo dal správně,stejně mám něco jako "000XYZ to nezapomeneš.Jenže se nešlo přihlásit a tak jsem vytasil asi několik let starou další registraci a ani tam to nefungovalo to přihlášení,jenže u té již nepoužívané mě změna hesla přišla za několik dní(automaticky) a u té používané kde furt nakupuji vůbec ačkoliv jsem normálně nakupoval a všechno dobrý ještě před třemi dny.

Musel jsem to koupit tady za 106 USD :

http://www.gamecarddelivery.com/buy-game-cards-online/playstation-store/10-usa-playstation-network-card-email-delivery/

Toš,tak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu