Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hackerům se podařilo prolomit PlayStation 4


Luckass

Recommended Posts

Tak on je to krok, který znamená, že dřív nebo později tu PS4 prolomí k pirátství. Osobně mi je pirátství na konzoli proti srsti, protože jsem šel na konzoli, abych si usnadnil život a né, že bych zas hledal způsob jak tu krabici přimět hrát hry zdarma. To můžu dělat na PC, i když je to dneska už docela zbytečné, když je každou chvíli sleva.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jedno je pravda přecházel jsem s fleschnutého x360 a celkem jsem měl s toho strah že mi to poleze do peněz, ale musím uznat že je to v pohodě nepotřebuju hrát hry v den vydaní a hrál jsem všechny hry které jsem si chtěl zahrát a víc jak 200kč jsem na žádne neprodělal samozřejmě nejsem sběratel a po dohrání pro mě hra nemá cenu proto hned prodávam :), takže i kdyby to bylo prolomené tak jak jsem dříve zastával názor že bych do toho šel tak ted fakt nevím jestli by to stálo za to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Skupina Fail0verflow nepatří k těm, kteří by to dělali s cílem umožnit hrát na konzoli hry. Jejich cílem byl linux a to se jim více či méně podařilo, další energii zřejmě vrhnou do toho, aby systém v konzoli byl ještě více otevřený. Rovnou ale vzkázali, že rozhodně nehodlají zveřejňovat žádný kód a všem "programátorům" dali na vědomí, že ta ochrana systému není složitá. To, jestli se najde nějaký další "geohot" a sám se vystaví případnému riziku, to ukáže až čas.

Mimochodem @spoock hezky jsi to napsal, pirátství na konzoli je ti proti srsti, to si můžeš provozovat na PC. Můžeš mi prosímtě říct, jaký je v tom rozdíl? Práce programátorů na PC si zaslouží méně úcty než těch co dělají pro konzole? Podle mě totiž mohou existovat jen dva tábory - ti, kdož pirátství neuznávají za žádnou cenu a ti, kteří to z jakéhokoliv důvodu připouští. To co jsi napsal ty mi fakt hlava nebere :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je zas blábol a v článku nic o hrách nebylo. To že tam něco můžete dělat s linuxem a ještě jak z článku vyplívá jen částečně je vám k hov... Sony to vyřeší updatem a těm blbům co do toho zkusí rejpat bych tím updatem přál aby tu konzoli jim sony zablokovalo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to bylo rychlé :) Sice to zatím nic neznamená, ale určitý krok to je. Mě osobně to vůbec nevadí a nikdy nevadilo. Kdyby to vyšlo, zase by stoupl prodej konzol, ikdyž z těch asi Sony až tak moc nemá. Já osobně, mám vždycky radost, když někdo "ojebe" takové giganty jako je Sony, nebo Microsoft :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Osobne si myslim ze v dnesni dobe je piratstvi her uz dost na ustupu a vetsina hracu hraje originaly. Jak uz tady bylo receno, slevy napr. na steamu, originu, psn, xbox marketplace jsou porad na neco a kazdy si vybere :)

A dat kazdy mesic par stovek za hodiny zabavy je si myslim primereny, kdo uvazuje chytre hraje v podstate skoro zadarmo i bez upravy konzole.

Tot muj nazor, nikomu piratstvi neberu, ale pracuji s hrama denne je prodavam zakaznikum.

Obcas se najde nekdo takovy co mi rekne, to si radej stahnu, po mim vysvetleni mi vetsinou daji za pravdu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já osobně pirátství uznávám z jednoho jediného důvodu...pokusím se osvětlit případy a okolnosti kdy...

Moje vůbec nejoblíbenější konzole je původní xbox, který je dnes už samozřejmě ze strany MS dávnou historií..vlastním přes 100 originálních DVD pro tento systém ale přesto rád kupuji / sháním / používám "prolomené" xboxy...důvod je jednoduchý..hru snadno ripnu na disk nebo vypálím a netřeba ničit již tak starý původní nosič...další věc je mechanika..ta také nevydrží vše...takže hrát hry z HDD je vítaná možnost...moci se připojit na internet a využívat různé featury pro sledování TV a přehrávání DVD apod..

No a nakonec emulátory...je krásné mít doma NES nebo Sega Master systém a jakkoliv jsou třeba relativně dostupné tak konkrétně NES není příliš spolehlivá konzole takže je vždy šikovné mít emulátor. Nehlede na to že existují obskurní systémy jako Atari Jaguar apod. které jsou prvně těžko sehnatelné a za druhé extrémně nespolehlivé a poruchové..takže opět je paráda mít možnost "okusit" tento systém ..

Zkrátka okolnosti pro "schválené" pirátsví jsou, když už je konzole z oběhu a ani hry již nejsou v komerčním prodeji..u aktuální generace a ani u té minulé mě zatím tyto věci nezajímají..Xbox 360 i ps3 jsou stále podporovány. Jednou ale příjde doba kdy servery odstříhnou..no a potom nejspíš začnu uvažovat o možném pořízení upravené konzole pokud bude nabízet něco zajímavého jako např zmíněný Xbox.

Toť můj pohled na věc..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to každého věc jak se rozhodne a tak jak psal drak3go myslím že každý z nás tu má máslo na hlavě tak je zbytečné psát tu keci typu proti srsti a podobně :)

edit: nejlepší je na tom to že ještě vlastně nic není a už je tu diskuse kdo co proč a jak :)

Upraveno uživatelem Samopall
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu