Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Po uploadu nejdou spustit hry - ani ty, které před uploadem šly


Pirkis

Otázka

Dobrý den,

předem bych se chtěl omluvit - asi tři hodiny jsem si pročítal toto fórum - jsem bohužel laik, takže mám v hlavě strašný guláš... Mám Xbox 360 ELITE. Když jsem ho koupil (cca rok 2010), daly se na něm hrát vypálené hry. Přes torrent jsem si stáhl FIFU 10 a NHL 10 a poté vypálil... Hrál jsem jen tyto hry... Poté přišla rodina, stěhování atp. Teď jsem ho našel při stěhování ve skříni. Stáhl si novou hru přes torrent (Driver San Francisco 2011), vypálil na Verbatim DVD+R DL rychlostí 2,4x. Hru vložil do Xboxu a napsalo mi to, že je nutný upload... Měl jsem verzi ještě čtyř místnou - 2.0.xxxx.0 Tak jsem dle návodu na internetu stáhl nejnovější aktualizaci a přes Flash jsem Xbox zaktualizoval... Po aktualizaci, která proběhla v pořádku, nemohu stále spustit novou hru - Driver San Francisco 2011 ani původní hry, které jsem normálně hrál . FIFA 10 a NHL 10 - zobrazují se mi jako DVD. Vše chci mít na DVD a LIVE připojení nemám. Můžete mi prosím poradit, co mám dělat, abych si mohl zahrát? Stahuji ještě přes torrent FIFU a NHL 15 a 16 a WRC 5. Moc a moc vám děkuji za rady. Petr

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

Pokud chceš znovu mít možnost spouštět hry z vlastních záloh, musí ti tam někdo nahrát CFW (Custom Firmware). Pokud tam nahraje nejnovější, pak bys měl být schopen spuštět všechny zálohy (pokud jsi ty staré co máš před vypálením speciálně neupravoval pro tvoji tehdejší verzi CFW).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Škoda, že jste váš příspěvek smazal. Chtěl jsem se vás na pár věcí zeptat. Těmto zkratkam nerozumím - fsd, nxe... Byla mi přes SZ nabídnuta pomoc a doporuceni nechat rovnou udělat RGH. Jak jsem psal v úvodu - jsem laik. Vypálit hru snad umím - zatím všechny běžely (nhl 10 a fifa 10). Takže klidně u vypalování zůstanu. Jde mi o to, abych mohl co možná nejdřív hrát jak staré, tak nové hry (nhl 15, fifa 15) a bylo to pro mě co možná nejjednodušší. A v budoucnu hrát kinect hry. (Kinect nemám, ale chtěl bych časem dokoupit) Live nehraju. Děkuji

Upraveno uživatelem Pirkis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

Pokud je tvoje konzole vhodná k instalaci RGH (píšeš kdy jsi ho pořídil, ale neuvádíš datum výroby a ani revizi konzole), pak ve spojení s tím, že nepoužíváš a ani nehodláš používat služby XBLive je RGH také jednou z možností. Ono vypalovat starší hry (NHL/FIFA ročníky 10) je něco jiného než vypalovat třeba ročníky 15 nebo 16 (nový formát XGD3). Zde už potřebuješ kompatibilní vypalovačku se SW, který dokáže zajistit správně vytvořenou kopii, jsou zde už určitá nastavení, kontroly souborů před vypálením, volba vhodných typů DVD+R DL médii, rychlosti vypalování, atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators

Pokud nehrajes Live multiplayer tak si nech udělat RGH, stahujes hry, kopírujes na HDD a hrajes, nemusis nic vypalovat, nové hry vyžadují iHas vypalovačku.

Víc o RGH se doctes zde na fóru v sekci Jtag/RGH a nebo najdeš mnoho videí na YT a i v češtině.

Co a jak dělat by ti měl take vysvětlit ten co ti udělá RGH.

O RGH je tady toho napsáno vše a vysvětlovat každému novackovi zvlášť co a jak, je zbytečně, když vše zde najde, stačí jen hledat a číst.

Edit: koukam že mě drak3go předběhl :)

Zde najdeš videa v češtině o RGH

http://console-forum.net/tema/183999-jak-na-rgh-videotutorialy-komplet

Upraveno uživatelem basildon
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Všem moc děkuji. Vím, že se tady dá najít vše, ale když člověk neví přesně co potřebuje nebo tomu nerozumí, hleda se těžko... Vaše rady mě nasměrovaly, tak teď už bych mohl najít a zjistit vše potřebné sám. Ještě jednou děkuji.

Vyřešeno, prosím LOCK. Děkuji

Upraveno uživatelem Pirkis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu