Damon Salvatore Odesláno Únor 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2016 (upraveno) Ahoj, mám PS3 slim 4.78 320GB a už tri týždne sa snažím spraviť downgrade ale vždy pri 70% Napíše Coruptted data. Veľmi by som to potreboval alebo aspoň vedieť či sa to vôbec dá. Prosím odpíšte. Upraveno Únor 23, 2016 uživatelem Damon Salvatore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Únor 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2016 mas ten e3 flasher jo ?? jestli jo tak by to melo jit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damon Salvatore Odesláno Únor 23, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2016 (upraveno) Nie dá sa to kúpiť. Ak by som to mal tak by to šlo downgradnuť. Dal by sa nejak stiahnuť PKG Files alebo PKG manager do ps3 bez jailbreaku alebo downgradu. Upraveno Únor 23, 2016 uživatelem Damon Salvatore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Únor 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2016 to si spis sezen nekoho kdo dela downgrade.....neco je no ze se instalovat pkg i na ofw koukni sem tam to je vsechno : http://www.ps3haxcz.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damon Salvatore Odesláno Únor 23, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2016 (upraveno) Ďakujem skúsim tam niečo pozrieť. A ty nemáš s tým skúseností alebo nepoznas niekoho myslím ohľadom toho Managera. Veľmi by som ho potreboval na hackovanie Cod mám všetky časti a chcel by som si stiahnuť map packy. Ak by si niekoho zohnal bol by som ti veľmi vďačný. Upraveno Únor 24, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Únor 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2016 ja nevim co presne chces ?? musis do ty ps3 nahrat cfw pak si muzes do her davat tyhle pridavky a tak....tady na foru je jeden kdo to dela ten downgrade ps3...musak se jmenuje myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damon Salvatore Odesláno Únor 24, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2016 Proste mám ps3 slim 4.78 OFW a potreboval by som vedieť či sa dá stiahnuť na tuto verziu toho Package Mangera alebo túto verziu nejako downgradnut alebo jailbreaknut bez toho E3 Flasheru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Únor 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2016 (upraveno) bez e3 flasheru to nejde a i s nim je to slozity.....nezbyva ti nic jineho nez nejit nekoho kdo ti to udela zhruba za 800.....takhle jsem postupoval ja jinak si stazeny hry nezahrajes muzes zkusit tohle na ofw ale je to srani a stejne to asi nepude : http://www.ps3haxcz.com/viewtopic.php?f=4&t=4321 nejlepsi je nahrat cfw a to si sam neudelas..... Upraveno Únor 24, 2016 uživatelem Psychos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damon Salvatore Odesláno Únor 24, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2016 A ako si tam mám dať CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Únor 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2016 ten ti tam da ten co bude delat ten downgrade......proste za to budes muset nekomu zaplatit sam si to neudelas.....nebo si kup e3 flaher za lirt aspon pak rozeber ps3 a prepajej tam neco a pak si tam ten cfw nahrajes treba....kontaktuj uzivatele musak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damon Salvatore Odesláno Únor 24, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2016 Áno ale ja som zo Slovenska. A myslíš že tak za rok by som si to mohol urobiť sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Únor 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2016 nn lepsim zpusobem to nepujde.....na tom forum je hodne zkusenej typek co to dela a je taky ze slovenska ale nedavno se na to vysral tak nevim.....ja taky posilal ps3 na flash postou a vsechno v poho...jina moznost proste neni cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damon Salvatore Odesláno Únor 24, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2016 Diky že sa aspoň niekto ozval. Cc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 24, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2016 @Damon Salvatore: Výtku ke tvému startu zde na fóru jsem ti napsal TADY. Zde ještě doplním, že jsem promazal tvoje duplicitní témata a asi 10 příspěvků týkajících se jedné a té samé věci stále dokola a to dokonce i v sekcích, kde neměly co dělat. Jak už ti zde bylo naznačeno, tohle není ambulance aby ti zde někdo hned reagoval na tvoje dotazy. Když někdo bude vědět, určitě ti vždy rád poradí a tím, že svůj příspěvek rozhodíš na 20 míst určitě svoje šance na odpověď nezvýšíš. Naopak, moderátorům tím přiděláváš práci a při opakovaném porušování pravidel si navíc můžeš vysloužit nechtěnou odměnu v podobě napomenutí. Díky za pochopení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petty212 Odesláno Červen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2016 kdo mi nahraje jailbreak na ps3 mam fat vezi cecho3 40gb v.4.80 okoli ustecky kraj diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humr18 Odesláno Červen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2016 Dobrý den sem v tomhle začátečník a mám ps3 slim 4.80 a potřeboval bych downgrade nedá se to nějak udělat doma aniž bych to musel někam posílat ??? předem děkuji za odpověd ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.