jirik Odesláno Červen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2016 Smartmax: ze jich je s podporou HDR malo? No zatim par, i kdz vlajkove lode, navic jejich pocet poroste, to mi ver. To spis by se nekdo kousavy mohl zeptat na VR hry.... Dalsim drobnym pluskem Slimka je mensi spotreba el.energie, ale to ani nema smysl resit (navic za mnohe to stejne jeste plati rodice :-) ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Červen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2016 K těm hrám. OK...první dvě tebou jmenované....to se asi dá očekávat. Ale zbytek? To máš z nějakého zdroje? Ani se neví, jestli NEO hdr podporovat bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2016 Ano mam to ze zdroje, který se o HDR zajima jak ve filmovem prumyslu tak v hernim...jiste ze to nebylo oznameno ale da se předpokládat ze NEO protože bude podporovat 4k video (zatím se nevi jestli bude mit UHD mechaniku) tak se lze silne domnívat ze bude podporovat i HDR, které je momentalne dost tlaceno a vskutku velmi pozitivne prijimano.. Jiste je to spekulace ale cekam to s velkou jistotou...Od vydani NEO mají hry dle narizeni sony dodržovat dvoji metr...standartni a tzv. NEO rezim...zda pujde o kombinaci lepsi grafiky a frejmrejtu spolu s upscalingem do 4k a HDR technologii nebo jen o grafiku a fps je zatím ve hvězdách...ale davalo by to dle mého smysl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Červen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2016 si rikam, ze koupit ONE z bazaru musí někdo, kdo ma bud dobrou nabidku nebo nevi, za kolik se ted da sehnat novy/ repasovany (se standartni2rocni zárukou) viz http://console-forum.net/tema/172141-xone-cenove-akce-vsechny-sem/page45?p=1500744&viewfull=1#post1500744 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2016 Kde je tam psáno, že má 2 roky záruku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Červen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2016 vsechny tydle repasy sou se zarukou, ( maj novej case, ovladac a prislusenstvi)jinak by byli neprodejny, stejna akce byla i v alze a jrc, ale byz hry kupujes jakoby novou konzoli, akorat ti rikaj ferove, neco se pokazilo a vymenili sme tam nejakej dil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2016 Aha, já jen že jsem tam četl 90 dní záruka a už jednou spravované zařízení... nevim no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Červen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2016 (upraveno) kde pisou 90 dni?? na alze byl normal dva roky,, nekde se to tady i resilo, par lidi to od tama koupilo... edit : mas pravdu 90 uz to vidim, to sou korvy :) Upraveno Červen 28, 2016 uživatelem wopiczak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2016 Kdyby 2 roky tak není co řešit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2016 90 dnu mel MS standart i na první xbox360 :) asi vedel proc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Červen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2016 90 dnu je standartni zaruka v USA (behem ktere ale muzes defacto vratit zbozi bez udani duvodu), tady v CR je ze zakona zaruka na 2roky a bylo to tak (tyhle dva roky) i u X360, zadnych 90 dnu, jak pise hrac123. Na tom oficialnim MS Store to spis vidim na otrocky preklad z anglictiny bez toho, aby se nad tim nekdo zamyslel :-) protoze kdz tyhle konzole nedavno prodavala Alza i JRC a meli na ne standartní 2 letou zaruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2016 mám dojem, že když se jedná o REPAS, tzn. že to podle zákona není nové zboží, dvouletá záruka být nemusí. A to, že alza nebo jrc dali dvouletou záruku je jen k jejich dobru (i když oba ty shopy moc nemusím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Červen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2016 Na repasované zboží se nejspíše dvouletá záruka vztahovat nemusí. Minimálně ovšem rok. Co je na webu je nesmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Červen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2016 ono to spis vypada, ze to nekdo to mel prelozit z anglictiny, tak to prelozil uplne vsechno :-) Ptal jsem se kamosa, co ma obchod se Satelitni technikou a tem mi rekl, ze i na repasovane zbozi (neplest s bazarem) se vztahuje klasicka 2 rocni zaruka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2016 [h=2]Jaká je záruka na konzoli nebo senzor Kinect po opravě?[/h] Poskytujeme záruku po opravě. Délka záruky se liší v závislosti na tom, zda šlo o záruční nebo pozáruční opravu. Pokud byla konzole Xbox nebo senzor Kinect v servisu, získáte buď zbývající dobu původní záruky, nebo záruku 95 dní, podle toho, která z těchto dob je delší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Červen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2016 To CiD: Není to náhodou text, když máš svůj xbox či kinect v opravě? Záruka na opravu či konzoli, která byla opravovaná? Jinak je to prostě nesmysl. Odkud jsi to vyštrachal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2016 Primo ze stranek mrkvosoftu... Hele nevim at to nekdo koupi a pak napise:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 29, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2016 Všichni jste vedle, jak ta jedle. Dal si někdo tu práci a namísto spekulování kontaktoval M$ za účelem, aby tu informaci o záruce ověřil? Já jsem to udělal a asi byste se dost divili, jaká je skutečnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karllan Odesláno Červen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2016 Tak nás nenapínej :) Jinak tam taky napíšu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2016 Draku jaká? Jinak podle zákoníku o ochraně spotřebitele by měla ze zákona být poskytovaná záruka 2 roky i na bazarové zboží( bazary,zastavárny,JRC použité zboží atd) nejedná se ale u soukromých osob(nepodnikatelů) Nejsu si jist,ale záruka by měla bejt normálně 2 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Červen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2016 (upraveno) Všichni jste vedle, jak ta jedle. Dal si někdo tu práci a namísto spekulování kontaktoval M$ za účelem, aby tu informaci o záruce ověřil? Já jsem to udělal a asi byste se dost divili, jaká je skutečnost. Tak děkujeme, že jsi nám skutečně fundovaně vysvětlil v čem jsme vedle jak ta jedle. My jaksi máme občanský zákoník a tam je myslím jasně napsáno, že dvouletou záruku lze zkrátit na polovinu. A tak by třeba mne velmi zajímalo co za argument ms praktikuje, že ji poskytuje třeba ještě kratší. § 2168 Ujednají-li prodávající a kupující zkrácení doby pro uplatnění práv z vadného plnění, nepřihlíží se k takovému ujednání. To neplatí, pokud strany zkrátily tuto dobu na polovinu zákonné doby při koupi již použitého spotřebního zboží; ujednaly-li si zkrácení větší, platí za ujednanou polovina zákonné doby. Upraveno Červen 29, 2016 uživatelem Smartmax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2016 jirik: jo zapomnel jsem ze tu nejsme v USA :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červenec 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2016 První nekontrolované rozbalování Xbox One S • Eurogamer.czhttp://www.eurogamer.cz/articles/2016-07-28-prvni-nekontrolovane-rozbalovani-xbox-one-sXbox One S Unboxinghttps://www.youtube.com/watch?v=mhwzsUJ1u3Y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červenec 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2016 ten slimejš vypadá hodně dobře, ale myslím si že to nemá cenu tedka hrotit a pořizovat když další rok vychází scorpio, který mě celkem zajímá, protože abych řekl pravdu na ps4neo se jim můžu vy.srat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 28, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2016 @tofi: Ta videa jsou totožná, obě od stejného člověka Mně se "Esko" líbí a jak už jsem psal dříve v jiném tématu, líbí se mi a hraje mi do karet jeho menší velikost a barva. Mám už delší dobu předobjednáno, příští týden by měl dorazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.