jadovak Odesláno Květen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2016 Zdravim předem se omluvám jestli se to tu už řešilo ale opravdu si stím nevím rady. Dneska mi ps vyhodilo error "Cannot connect to the Wi-Fi network. The Wi-Fi network signal might be too weak. (NW-31294-9)" Normálně mi to vždycky fungovalo teďka z ničeho nic.... Děkuji za jakoukoliv radu. :cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 15, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2016 (upraveno) Pokud se nepletu tak se to řeší celkem hodně a řešením je údajně veřejná IP adresa EDIT: takže to je jiný problém to se omlouvám každopádně zkus tohle : http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-Network-Support/Quick-fix-to-sign-in-to-psn/td-p/44839352 Pokud nepomůže tak zkusit přidat IP adresu konzole do routeru manuálně a plus poslední možnost zavolat providerovi Upraveno Květen 15, 2016 uživatelem SAIXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jadovak Odesláno Květen 15, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2016 Takže stačí když nastavím veřejnou IP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jadovak Odesláno Květen 16, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2016 To už jsem zkoušel právě častokrát raděj todle ale to mi nefunguje no... Zkusím to teda ještě zapsat manuálně no ale všechna ostatní zařízení fungujou pc, telefon atd... Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 16, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2016 Hláška o slabém signálu na wifi nemá podle mě s IP adresou nic společného. Jak daleko máš wifi router od PS4 a kolik zdí/pater je v cestě? Zkus (alespoň na chvíli) přenést router do stejné místnosti kde máš PS4, jestli se to nezlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 16, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2016 Já osobně s tím zkušenosti nemám takže to co jsem vypsal bylo ze zkušeností ostatních na netu [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2016 nebo pokud máš možnost zkus propojit přímo ps4 s routerem pomocí kabelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jadovak Odesláno Květen 16, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2016 Dneska odpoledne sem zapl konzoli jestli to naskočí. Hned se připojila k internetu uplně bez problému. Když ji chci zapnout teď hlásí to opět stejnou hlášku. Router mám o jedno patro níž a skoro podemnou takže podlaha a zeď. Signál lítá mezi 70-80% což mi nepřijde uplně málo. Zkusim přeníst konzoli do místnosti kde je router a uvidíme. Jinak pak je problém nejspíš u poskytovatele že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 16, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2016 Zkus zadat manualne dns od poskytovatele, to znamena vse dej v nastaveni konzole wifi na automatiku a jen dns zadej rucne, odpojovalo se mi jednou ps3 u jednoho poskytovatele a tohle pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ConsulFLO Odesláno Květen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2016 Mě to jednou udělalo o hraní FIFY ale po tom co jsem zjistil že mi nejde wifi na mobilu tak jsem vypojil a zapojil router ze zásuvky a z ničeho nic šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jadovak Odesláno Květen 17, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2016 Zadal sem DNS a MTU ručně a hned se to napojilo uvidíme jak to bude dal fungovat. Zatím díky moc za radu! :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.