Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

PS+ na 3 měsíce zdarma:

Víme, že je dost dobře nemožné přestat hrát, když jste uprostřed něčeho dobrého. Proto vám nabízíme bezplatně 3 měsíce členství ve službě PlayStation®Plus navíc, pokud si koupíte předplatné na jeden rok. To znamená víc času na hraní, a to zcela zdarma.

Abyste získali 3 měsíce členství navíc, kupte si od 20. března do 10. dubna 2013 předplatné na 1 rok a dostanete kredit na dalších 90 dní členství, absolutně zdarma. (email od sony)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

• Odpovědi 1.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno (upraveno)
Taky jsem chtel objednat, ale obchod ale nema moc priznive recenze,tak nevim, ma nekdo s nimi nejakou zkusenost?

hele tak vcera ve 22:00 sem objednal a uz mi prisla sms od posty, ze mi to zitra dodaji, tak to vypada ze to bude v pohode.

Helejte lidi, tak obchod muzu doporucit, hry dneska prisli. Vsechno v poradku, uplne novy, rychly a levny :)

Upraveno uživatelem san andreas
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Odesláno
Black Ops 2 Prestige edice (s vrtulníkem) za 1.999,-

http://www.mall.cz/ps3-hry/blizzard-call-of-duty-black-ops-ii-prestige-edition-ps3?v=537314

levnější už asi nebude, sám o ní uvažuju ;) Ale kde ji pak dát...

ja jsme si ji nakonec objednal, cod hry nesnasim je to odpad,ale rikam si,ze ta bedna bude dobra schovka na chlast a vrtulnika pokud je funkcni vyuziji mrnousove

Odesláno
ja jsme si ji nakonec objednal, cod hry nesnasim je to odpad,ale rikam si,ze ta bedna bude dobra schovka na chlast a vrtulnika pokud je funkcni vyuziji mrnousove

Zkus mi potom pls dát vědět, jak je velká ta bedýnka a z jak kvalitního plastu je udělaná. Pořád se nemohu rozhodnout, jestli vzít nebo ne ;) Popřípadě jak je velký ten vrtulníček. Díky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu