Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Cenové akce - všechny sem!

Saddako

Recommended Posts

• Odpovědi 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Uz stoji 1499Kc... A maji posledni kus, premyslel jsem, ale bohuzel dlouho, za ty penize do toho uz nejdu... Pockam a nekde se to treba objevi casem, az to nebudou moci prodat :-)

Už jsem to psal i do sběratelů, ale hodím to i semhle. Ti šulibrci z gameexpresu zvýšili cenu R3 SE na 1.299,- :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uz stoji 1499Kc... A maji posledni kus, premyslel jsem, ale bohuzel dlouho, za ty penize do toho uz nejdu... Pockam a nekde se to treba objevi casem, az to nebudou moci prodat :-)

Hold jak se říká u nás v dědině, kdo pozdě chodí má po mrdá.ní :D

Odkaz ke komentáři

Znovu tu mám pár akcí:

Killzone 3 a zelený DualShock za 999,- (krabička je normální, NENÍ steelbook)

http://www.moje-playstation.cz/d/sony-ps3-killzone-3-3/?utm_campaign=feedzbozi&utm_source=heureka.cz&utm_medium=ppc

Rayman Origins za 799,-

http://www.eyha.cz/d-ps3-rayman-origins.html

WRC: FIA World Rally Championship 2 za 599,-

http://www.gameexpres.cz/hra-pro-playstation-3-wrc-fia-world-rally-championship-2-p-13454.html

Odkaz ke komentáři

co jsem videl asi 10 - of juarez bound call blod - oba dily ranb.six- nejakej fotbal - z hlavy nevim - maji to a chteji se to prodat

jo tuhle akci tam maji kazde dva mesice, bohuzel ty hry jsou sracky:( Tom Clancy,Pure Football,Hawk 1,2, nejaky snowboard a call of juarez, ten mozna no

Odkaz ke komentáři

Ja koupil v Kauflandu v akci PS3 160GB za 3699 Kc. A s triletou zarukou :)
Wow, vážně? Jelikož u nás v Pražským kauflu na Petřinách měli/ možná mají ps3 ale vždy za vysokou nebo ne nějak zajímavou cenu stejně jako wii.. A ten call of juarez jsem tam viděl ale za 299Kč i tak dobrý ale stovka navíc nikdy není nevhod..
Odkaz ke komentáři

Wow, vážně? Jelikož u nás v Pražským kauflu na Petřinách měli/ možná mají ps3 ale vždy za vysokou nebo ne nějak zajímavou cenu stejně jako wii.. A ten call of juarez jsem tam viděl ale za 299Kč i tak dobrý ale stovka navíc nikdy není nevhod..

tak kaufland je znamy,ze klidne da extremne nizku cenu,ale treba 1 ks na prodejne

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu