Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Cenové akce - všechny sem!

Saddako

Recommended Posts

• Odpovědi 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

to je skoda protoze hra to je dobra ale jako nejaky kod mi je uprimne receno u prdele chtel bych hlavniho hrdinu s tim modrym bicem jak nekoho drzi jako figurku to by bylo TOP ale :(

// ten kmotr je dobrej ale ta cena mohla byt i nizsi prece jenom je to stary ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ted budes mit akorat osklivejsi obal :D

Nějak tak, ale myslím že tam i tak byli i ingame bonusy do multáku, ale ten stejně nikdo už skoro nehraje, stejně já Bulletstorm si chtěl koupit, ale nakonec jsem se tomu vyhnul, ted už si to nemá cenu kupovat když si to ani z kámošema nezahraju.

Odkaz ke komentáři

Ona ta limitka/epic edice Bulletstormu pro X360 měla hlavně tu výhodu že si k tomu dostal přístup do bety GoW3, což je ti ted samozřejmě k ničemu.

on postuje limitku na PS3 tam zadny kod na betu GOW3 nebyl byl v tom do MP nejaky body navic a myslim i nejaky skin nebo zbran navic... limitka na ten kod na betu GOW3 byla jen u XBOXU:)

Odkaz ke komentáři

on postuje limitku na PS3 tam zadny kod na betu GOW3 nebyl byl v tom do MP nejaky body navic a myslim i nejaky skin nebo zbran navic... limitka na ten kod na betu GOW3 byla jen u XBOXU:)

jsou tam bonusy pouze do MP, jsi tam dost zvyhodneny,lepsi brneni,zbrane a exp,takze trofej ziskaj za chvili,a jinak na ps3 to lidi hraje dost a u xboxu s mp je znamy problem aka warez. Jinak za tu cenu bych to koupil,ja to mel za 599:)

Odkaz ke komentáři

Našel jsem MW3 za super peníze: http://yeshop.cz/audio-video-televize/244-hra-na-ps3-call-of-duty-modern-warfare-3.html Akorát, když jsem četl dále, zjistil jsem, že je to zboží kategorie C a to může být buď nekompletní (dejme tomu u hry OK) nebo výrazněji poškozené a to by mě zajímalo, jak si to mám představit :-D Viz. popis nahoře: http://yeshop.cz/

Odkaz ke komentáři

Našel jsem MW3 za super peníze: http://yeshop.cz/audio-video-televize/244-hra-na-ps3-call-of-duty-modern-warfare-3.html Akorát, když jsem četl dále, zjistil jsem, že je to zboží kategorie C a to může být buď nekompletní (dejme tomu u hry OK) nebo výrazněji poškozené a to by mě zajímalo, jak si to mám představit :-D Viz. popis nahoře: http://yeshop.cz/

tak pocitam,ze to bylo vraceno bez udani duvodu do 14 dnu, internet to umoznuje a jestli ta hra mela online kody,tak urcite budou pouzite a musis si je znova koupit na netu. A posledni dobou casto byva poskozeni disku, jak ho nekdo spatne vynda, nechapu,ale praskliny jsou tedka snad u kazde 3 hry z bazaru

a zbozi je na ceste, takze asi fakt vraceno do 14 dnu

Odkaz ke komentáři

To samozřejmě vím, proto jsem tam někde psal limitka/epic edice, jakože v jednom z nich, limitka = ingame bonusy do multiplayeru, epic = ingame bonusy do multiplayeru + přístup do bety GoW3.

Odkaz ke komentáři

Aha, tak to já ne :-) Jinak jsem koukal, že má Datart nějaké střihání cen a mají tedy jen pár kousků, ale třeba pro někoho, kdo nehrál první Infamous za 150Kč není špatná volba :-) http://www.datart.cz/katalog/Ostatni-SONY-Infamous-PS3-EAS.html?sellout=true

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Myslíte, že tady ta akce bude ve všech tescách?

Nebylo to označeno ani jako zboží v akci, bylo bráno jako zboží s normální cenou (bílá cenovka). Jako zboží v akci (žlutá cenovka) měli nelogicky označeno InFamous 1 za 549kč. Osobně si myslím že ceny zboží by měly být ve všech Tesco hypermarketech stejné, ale je to jen můj názor. Prostě to chce mrknout, za podívání nic nedáš.

Odkaz ke komentáři

no neni tomu tak, kazdy obchodni dum, se zbavuje zbozi,ktere mam by nahrazeno jinym a proto nekdy ceny jsou smesne, takhle ja vykupuju treba ve sparech rocnikove sekty z puvodnich 400 - 500 za smesne 99,-

Mozna bych zkusil jeste Tesco ve Futuru,tak az tolik lidi nechodi.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu