Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Cenové akce - všechny sem!

Saddako

Recommended Posts

• Odpovědi 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Škoda, nestihl jsem přečíst před chvílí mi to přivezli PPLáci a musím říct že ta edice je vážně pěkná a za tu cenu twl, bylo by zlý to nebrat.. Jenom teda jedna poznámka, koupil jsem k tomu ještě GT5 a to mi přišlo nečekaně v platinové edici ale hlavně s rozkřuplým obalem! Takže budu muset nejspíš reklamovat :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je škoda, no uvidím, buď to objednám nebo ještě počkám, fakt se mi nechce tolik dávat za poštovné :roll: Jen jim to pošli zpět, to snad uznají, minimálně, že tě neinformovali o tom, že je to platinová edice, já když jí sháněl, tak to bylo také peklo, jel jsem pro ní do alzy, kde mi řekli, měla by být normální a nebyla, pak jsem hledal dále a už mi to i ve 2 krámech potvrdili, že je klasická a pak vyvrátili, no a naštěstí se pak na mě usmálo štěstí tady: http://gameoutlet.cz/ Ale měli posledních pár kusů.

Odkaz ke komentáři

jj vím myslím že jsi mi to už jednou psal, taky stojím o neplatinum ale ne až tolik a právě to drahé poštovné nechce se mi to posílat zpět - vím budu muset ale nejdřív radši nafotím abych neposílal zbytečně.. Ale je pravda že tady na obrázku je neplatinum edice ale posílaj platinum. A další věc je že se mi to nechce posílat i s tím resistance, které bych si už rád zahrál ale nevím jestli nepočkat s použitím kódů a puštění disku..

Odkaz ke komentáři

Normálně vem GT5 dej ho do bublinkový obálky pošli jim to zpět s tim že ti prodali zboží s naprasklym obalem a že v popisu zboží nebylo uvedeno že se jedná o platinum edici, žádáš výměnu zboží a to nejlépe za klasickou edici GT5. Resistance si nech doma, koukej ho jít vybalit a koukej pařit :- )

Odkaz ke komentáři

Normálně vem GT5 dej ho do bublinkový obálky pošli jim to zpět s tim že ti prodali zboží s naprasklym obalem a že v popisu zboží nebylo uvedeno že se jedná o platinum edici, žádáš výměnu zboží a to nejlépe za klasickou edici GT5. Resistance si nech doma, koukej ho jít vybalit a koukej pařit :- )
Okej, jdu zahrát hned po Vědátorech a matce :D Jinak thanks za radu nebude doufám vadit že pošlu normálně českou poštou? Jinak takovou spec edici jsem ještě neviděl teda jo steelbooky ale jinak jsem zvyklej na hafo bonusů který za moc nestojí a hnusnej přebal a tady mě to hodně příjemně překvapilo ;)
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu