bazztard Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Tedka jsme volali jestli maj to GT 5 a chlapik nemuze najit objednavku, takze mi do ctvrt hodiny zavola. Moc tomu teda neverim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stfukeyboard Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Zkoušel jsem objednat ten heavy rain a asi za 20 minut mi přišla smska že ho nemaj ale že mi ho objednají :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 hosanku kdyztak mi posli ten email do PM a ja ho preposlu prosim :) ztratil sem hodinu a prijel s prazdnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Jojo, napíšu. Btw : Odepsal mi jejich vedoucí obrovskej email že je to chyba systému a že mi jako dárek a omluvu za komplikace pošlou flash disk takže jsem rád. Jinak v Datartu nakupuji pravidelně na Andělu takže s nima problém nikdy nebyl jenom teďka no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Jsou to podvodníci, mně také volali a i přítelkyni, která chtěla jeden jako dárek, že je to prý už vyprodané... Na jaký mail jste jim psali? Infolinka datart.cz? Díky, já už se tam také skoro vypravoval a to by mě stála cesta 3kila! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazztard Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 No nakonec mi samozrejme nikdo nevolal, jak slibil. Volal jsem pak ja a bylo mi sdeleno, ze hra uz neni. Ze snad byla jen jedna a tim to konci. Schvalne jsem objednal 5x Heavy rain, tak jsem zvedav, jak se k tomu postavi...Je to banda vylizancu, nic jinyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rider1468623969 Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Tak jsem objednal Heavy Rain a Dirt 2 a vzápětí mi přišly dvě SMS o tom, že nejsou skladem, ale že objednají a během 3 prac. dnů mne budou kontaktovat. Tak jsem zvědavej a dám potom echo. Objednal jsme to na Anděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 No nakonec mi samozrejme nikdo nevolal, jak slibil. Volal jsem pak ja a bylo mi sdeleno, ze hra uz neni. Ze snad byla jen jedna a tim to konci.Schvalne jsem objednal 5x Heavy rain, tak jsem zvedav, jak se k tomu postavi...Je to banda vylizancu, nic jinyho. Kdyztak pak napis jak ti dopadlo Heavy Rain prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Jestli na Anděl tak potom dej vědět díky moc, totiž jestli to kvůli tobě objednaj za 99 tak je to nice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medion95 Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Taky jsem objednaval: 3x Dirt2 a 3x Heavy rain , a taky mi prisla sms ze to objednavaji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Kdyby mel nekdo zajem, tak ve electroworldu avion Brno maj pack dualshock + killzone 3 nebo Infamous 2 za 1099 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Dneska jsem vyzvedl Heavy Rain, Dirt 2 a The shoot na Chodově a nebyl sebemenší problém, jen bych snad vytknul že ani jedna nebyla zabalena. Byly to výstavní kusy, disky bez škrábnutí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Dneska jsem vyzvedl Heavy Rain, Dirt 2 a The shoot na Chodově a nebyl sebemenší problém, jen bych snad vytknul že ani jedna nebyla zabalena. Byly to výstavní kusy, disky bez škrábnutí ;) ja mel to samy, ale za 99 je to ok. Ja si pred kazdou objednavkou overil dostupnost a objednal a to v sobotu v 8:35 a 9:05 jsem dostal potvrzeni,ze si to mam vyzvednout a vsechno bylo ok. A nechapu smysl objednavat hru na dotaz,ktera je v doprodeji, hra je vylistovana a uz se neobjevi v danem obchode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawyx Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 NHL 12 za 689,- http://www.gameexpres.cz/hra-pro-playstation-3-nhl-12-p-12992.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 ja jsem s datartem spokojeny koupil jsem Dirt 2 za 99,- The Fight za 99,- Time Crisis 4 za 99,- a Sly Trilogy za 99,-pokud je neco na dotaz tak uz to mit nebudou za tu cenu. V Brne ve vankovce i v avionu je jeste par kousku Tak Datart Vankovka i Avion (Brno) uz ma jen Time Crisis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 opet mall.cz ma levne GT5 a R3 http://www.mall.cz/hry-ps3/sony-gran-turismo-5-ps-3?src=sug Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Tak sem si dojel na Zlicin pro uncharted za 98 peckaaa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Tak sem si dojel na Zlicin pro uncharted za 98 peckaaa :) A je to Platinu či Neplatinum, maj jí tam ještě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 A je to Platinu či Neplatinum, maj jí tam ještě? No hele je to platinum a nevim jestli jeste maj... jinak sem objednal jeste heavy rain, dirt 2 ... a nak vsechno co tam maj za 98 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 nechces me take objednat heavy rain a dirt? ja byl v brně pro buzze CZ i s ovladacema za 200 a uncharted 2 za 22 :D cupr :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 ted tam skocila Resistance #2 za 0.10 kč kdo me to v praze vezme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 ted tam skocila Resistance #2 za 0.10 kč kdo me to v praze vezme :) za 0.10?? kde si to vzal sakra?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Kurnik a kde v Brne?, ve ctvrtek tam jedu, tak bych neco nakoupil:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 na vakovce i v avionu ted jsek koupil další 3 hry ...naskocilo tam ted killzone 3 za 199 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 http://www.datart.cz/katalog/null-SONY-Resistance-2-PS3-EAS.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.