Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Cenové akce - všechny sem!

Saddako

Recommended Posts

• Odpovědi 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Zdar,

Tak jsem se pánové kvůli odpovědi i regnul. Opravdu se omlouvám, nebyla to cílena reklama hra byla ale jak jsem ted koukal na obědnávky a odkud tito zákazníci přišli,tak se to asi řetězově šířilo a těch 10 kousků bylo hned pryč. Bohužel chyba našeho expedičního systému je ta že pokud zákazník platí převodem je hra předána k expedici až po přijetí platby a spárování s obědnávkou. Bohužel obědnávek, kterých sme nebyli schopni pokrýt bylo dost proto jsem reagoval až po vykendu jelikož jsem hru scháněl, abych tuto zvýšenou poptávku pokryl.

O peníze se bát nemusíte vše bylo odesláno zpátky u zákazníků co platily převodem. Mohu doložit screenem pro klid vaších duší:)

Tomáš Šubert

GamersGate.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stane se, bohužel jsem víc spal než dával pozor při hodinách Čj :wohow:

Objednávka je od slova objednat, ne obědvat.

No, že člověku nejde zrovna pravopis ještě neznamená, že nemůže provozovat webové stránky:) Obhajovat je asi marné, berte to tak že i v čr existují i lidi s dyslexii a abych si kvůli každému comentu bral copywritera snad neni nutné ne? Chtěl jsem se jen obhájit ohledně té objednávky a né tu spadnout do gramatického flame...

Je to správný mluvčí eshopu, má v článku X chyb.To bych se styděl
Odkaz ke komentáři

Taky jsem mel objednano u xzone, nakonec jsem si hodil objednavku k czc. O dve stovky levnejsi a za to mi ty karty netojej, ani to dlc, me ted staci samotna hra. Skoda ze musim vydrzet az do patku, trosku jsem doufal, ze by to zacali prodavat driv, jako v americe Best Buy :)

Upraveno uživatelem DeSmond
Odkaz ke komentáři

Zdravím, máte někdo zkušenosti s tímto obchodem www.xgame.cz mají tam celkem fajn ceny ale na hodnocení lidí nic moc

ja tam nakupoval konvenktory a vsechno bylo osobni odber. Dela to mlady borec, ktery ma provozovnu v cinzaku. Ja jsem byl spokojeny. Asi bude mit pomalejsi odesilani, jinak bych se toho nebal.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu