NobodyAnswers Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 To samé se stalo mě. Hra nikde a peníze doufám na cestě na můj účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 nevíte někdo kde sehnat levně psn cards 1000kč, kde pošlou kódy jen na meila?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Subbaa Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 Zdar, Tak jsem se pánové kvůli odpovědi i regnul. Opravdu se omlouvám, nebyla to cílena reklama hra byla ale jak jsem ted koukal na obědnávky a odkud tito zákazníci přišli,tak se to asi řetězově šířilo a těch 10 kousků bylo hned pryč. Bohužel chyba našeho expedičního systému je ta že pokud zákazník platí převodem je hra předána k expedici až po přijetí platby a spárování s obědnávkou. Bohužel obědnávek, kterých sme nebyli schopni pokrýt bylo dost proto jsem reagoval až po vykendu jelikož jsem hru scháněl, abych tuto zvýšenou poptávku pokryl. O peníze se bát nemusíte vše bylo odesláno zpátky u zákazníků co platily převodem. Mohu doložit screenem pro klid vaších duší:) Tomáš Šubert GamersGate.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RingMan Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 Objednávka je od slova objednat, ne obědvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 Objednávka je od slova objednat, ne obědvat. Je to správný mluvčí eshopu, má v článku X chyb.To bych se styděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 Je to správný mluvčí eshopu, má v článku X chyb.To bych se styděl asi měl pěkně tvrdej víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Subbaa Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 Stane se, bohužel jsem víc spal než dával pozor při hodinách Čj :wohow: Objednávka je od slova objednat, ne obědvat. No, že člověku nejde zrovna pravopis ještě neznamená, že nemůže provozovat webové stránky:) Obhajovat je asi marné, berte to tak že i v čr existují i lidi s dyslexii a abych si kvůli každému comentu bral copywritera snad neni nutné ne? Chtěl jsem se jen obhájit ohledně té objednávky a né tu spadnout do gramatického flame... Je to správný mluvčí eshopu, má v článku X chyb.To bych se styděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 smazat prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 Tak on sa tu chudák vo voľnom čase registruje a vy mu takto nakladáte. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin789 Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 Fear 3 (collectors edition) - 719kč http://www.alza.cz/ps3-f-3-a-r-fear-3-collectors-edition-d239618.htm#popis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin789 Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 Playstation store - akce ESSENTIALS - Just cause 2 (355kč), Deus Ex: human revolution (355kč), Driver: San francisco (490kč) a další plné hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 ICO+ Shadow of the colossus 379KC http://www.jrc.cz/hra_ps3_ico_shadow_of_the_colossus_hd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 V Tescu odedneška do 24.10. (+ do vyprodání zásob) Mají PS3 + Eye camera za 6 tisíc, PS3 320GB + Eye Camera, Move Controler, Druhý Dualschock3 a hra Sport CHampions za cenu 7tisíc. Pak ve stejných datech mají PS Vita Wifi verze za 5 tisíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 divam se na to tesco, uz nabizi dokonce dishonored, drive nez ostatni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 divam se na to tesco, uz nabizi dokonce dishonored, drive nez ostatni za kolik ho mají? :) Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 za kolik ho mají? :)Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 dival jsem se do letaku, jsem v praci. A tam meli 1299 xbox,ps3 a pc 999. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Caute, prosim poradite mi v jakem internetovem gameshopu davaji nejlepsi predobjednavkove bonusy k Assassins creed 3 PS3 ?? Diky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 divam se na to tesco, uz nabizi dokonce dishonored, drive nez ostatni Jakoze v letaku nebo si ho videl nekde v obchode? Nejak se totoiz toho patku nemuzu dockat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Jakoze v letaku nebo si ho videl nekde v obchode? Nejak se totoiz toho patku nemuzu dockat :) v letaku, do tesca jsem nestihnul jit. Ja to mam u xzone kvuli tarotovym kartam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 (upraveno) Taky jsem mel objednano u xzone, nakonec jsem si hodil objednavku k czc. O dve stovky levnejsi a za to mi ty karty netojej, ani to dlc, me ted staci samotna hra. Skoda ze musim vydrzet az do patku, trosku jsem doufal, ze by to zacali prodavat driv, jako v americe Best Buy :) Upraveno Říjen 10, 2012 uživatelem DeSmond Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Zdravím, máte někdo zkušenosti s tímto obchodem www.xgame.cz mají tam celkem fajn ceny ale na hodnocení lidí nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 13, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 No zhodnotil bych celkem dost zda obchod za titul o který máte zájem opravdu stojí. Recenze mohou být třebas i od konkurence, ale hodnocení je málo a navíc více negativních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 hodnoceni na heurece stoji z 95% uplne za nic, protože jich většina takhle: 0% - ještě jsem hru nedostal nebo 100% + vše, - nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Zdravím, máte někdo zkušenosti s tímto obchodem www.xgame.cz mají tam celkem fajn ceny ale na hodnocení lidí nic moc ja tam nakupoval konvenktory a vsechno bylo osobni odber. Dela to mlady borec, ktery ma provozovnu v cinzaku. Ja jsem byl spokojeny. Asi bude mit pomalejsi odesilani, jinak bych se toho nebal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Ahoj, na tom xgame jsem našel BF3 za 749,- : http://www.xgame.cz/battlefield-3-limited-edition-ps3 To je pěkná cena navíc tam mají videa a obrázek k limitce, myslíte že to mám zkusit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.