Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Cenové akce - všechny sem!

Saddako

Recommended Posts

Na surtep "vyprodej" vseho za velkoobchodni ceny... treba si nekdo neco vybere :)

http://www.surtep.cz/2012-po-vanocni-vyprodej/?utm_source=infomail&utm_medium=email&utm_campaign=121221&ref=5

Tomu mám rozumět jak? Když si vyberu nějakou hru, dostanu slevu? Nebo ty ceny co tam mají, už jsou konečný?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

V Globusu v Brne maj 3 ks PS3 po 5555,--

2x 160 GB

1x 320 GB s Uncharted 2 a GOW 3

Docela dobrá cena. V electroworldu v avionu měli nedávno PS3 320gb + move starter pack + sport champions za 5999, měli jich tam docela dost...tak třeba ještě jsou. Pravda, bylo to tak 14 dnů zpět. Trošku pozdě, ale třeba ještě jsou.

Odkaz ke komentáři

Jde to i bez výběru CZ regionu. Já sice zadal UK, ale všechno bylo v pořádku a stáhl jsem všechny 4

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 2

JJ, taky jsem zadal UK a vygenerovalo mi to 4 kody (Velocity, Breakquest, Canabalt a Wizorb).

Kazdopadne se jedna o pekne blbosti. A rozhodne si tim asi nebudu plnit uz tak neprehledne udelany download list :(

Upraveno uživatelem miz012
Odkaz ke komentáři

nemůžu stáhnout tu poslední, pro kterou sem musel vyplnit ten formulář... nevíte co s tim je? ano, zadal jsem ten stejný email, který mam na psn účtu...

Kdyz jsem poprvne vlezl na ty stranky tak jsem si vygeneroval vsechny 4 kody. Kdyz na stranku ted vlezu zpet, mam prvni 3 hned odemcene (stejne kody) a ctvrty zamceny. Pokud si dam znovu vybenerovat tak k te ctvrte hre mi to vygeneruje NOVY!!

Takze to zkus takhle ;)

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Dragon's Dogma 621 kč http://www.gameexpres.cz/hra-pro-playstation-3-dragons-dogma-p-13014.html

Datum dodání prý není známý..., ale za zkoušku to stojí :D

Uncharted 3 519kč http://www.originalky.cz/Nove-zbozi/PlayStation-3/Uncharted-3-Drake-s-Deception-PS3.html?force_sid=97d787bf944bace0b3e6419032c86c4a

Jinak na originalky.cz maj celkově dobrý ceny,například PS Vita her - Wipeout 399,Unit 13 499 atd (nové kousky).

Upraveno uživatelem Dweightee888
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu