Rowan Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 prooooč? :D:D že já se nechám vždy zlákat :D Děkujeme za vaši objednávku, váš nákup byl v pořádku uložen a odeslán ke zpracování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 Já na Black Ops 2 narazil náhodou dnes a psali poslední kus tak jsem ho vzal a už není dostupný, tak doufám, že tedy na mě zbylo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 Já na Black Ops 2 narazil náhodou dnes a psali poslední kus tak jsem ho vzal a už není dostupný, tak doufám, že tedy na mě zbylo :-) ty ja se dival předevčírem a za tu cenu měli už jen edici na xbox.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 Já na Black Ops 2 narazil náhodou dnes a psali poslední kus tak jsem ho vzal a už není dostupný, tak doufám, že tedy na mě zbylo :-) vcera stal uz 3999,- takze ho fakt nekdo koupil draz,nez byl puvodne v prodeji. Husty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 Dnes jsem tam narazil na obě edice, třeba nějakou někde ještě vyhrabali :-) Já tedy doufám, že ano :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 doufej jelikož si myslim že to opravdu stoji sakra za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 Jo, za dvojku rozhodně... 4 tisíce bych nedal, už jsem to viděl za tři, uvažoval jsem, no a za dva, to jsem prostě musel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 007jardo, dneska ráno (cca v osm) jsem se na něj díval, chtěl si edici na ps3 objednat a stála 3.999,- s tím, že se jedná o poslední kus. Takže jsem se na to samozřejmě vysr.kašlal. Pokud jsi ji bral z mého odkazu, raději se pořádně podívej na cenu, kterou ti účtují, aby ti ji neposlali za ty čtyři klacky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 007jardo, dneska ráno (cca v osm) jsem se na něj díval, chtěl si edici na ps3 objednat a stála 3.999,- s tím, že se jedná o poslední kus. Takže jsem se na to samozřejmě vysr.kašlal. Pokud jsi ji bral z mého odkazu, raději se pořádně podívej na cenu, kterou ti účtují, aby ti ji neposlali za ty čtyři klacky ;) ja se podival jasne na svuj ucet, a rekl ne,moje pritelkyne ne a hra doma. Asi zazrak:) No bylo to v origo krabici od activision a vyrobeno v nizozemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 ja se podival jasne na svuj ucet, a rekl ne,moje pritelkyne ne a hra doma. Asi zazrak:) No bylo to v origo krabici od activision a vyrobeno v nizozemi Já se taky koukl ve čtvrtek na účet, nakoupil jsem nějaké elektrody, cívku drátu a musel jsem počkat až mi přijde jedna platba. No a bohužel přišla až dneska ráno a já ostrouhal :( Snad někdy příště... Přihodím i pár odkazů, abych nebyl moc offtopic :D Uncharted 3 za 290,- http://www.playstation3hry.cz/playstation3/eshop/2-1-HRY-na-Playstation-3/0/5/75-Uncharted-3-Drakes-Deception-PS3-CZ Army of Two: The devils cartel za 769,- http://www.herni-svet.cz/army-of-two-the-devils-cartel-ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2013 Já se tam dostal přes heureku včera, kdysi jsem jí viděl za trojku, tak jsem si říkal, že se podívám a rozmyslím se, no a najednou tam byla za 1999 Kč, tak jsem to objednal a před chvílí mi dorazila sms, že to mám připravené, takže paráda :) Snad nenastane už žádná komplikace :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 5, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2013 Black Ops 2 Prestige edice (s vrtulníkem) za 1.999,- http://www.mall.cz/ps3-hry/blizzard-call-of-duty-black-ops-ii-prestige-edition-ps3?v=537314 levnější už asi nebude, sám o ní uvažuju ;) Ale kde ji pak dát... Že já jsem se sem nepodíval dřív dopr.sakra :-) Z jiného soudku - nevíte někdo jak je to s Dead Island Riptide Zombie Bait Edice? Psalo se, že to bude jen na Xbox, na německém Amazonu jsou však i pro PS3, je tam nějaká Uncut AT verze, pak verze pro NL a UK import. Nevíte někdo jak to je? Vyšlo to oficiálně i na PS3 nebo to jsou nějaké slepence? Bude to mít krabici a hru v EN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2013 Tak ještě je XBOX verze, nechej si vrtulník a medaile a zbytek prodej a kup PS3 verzi hry :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 Že já jsem se sem nepodíval dřív dopr.sakra :-)Z jiného soudku - nevíte někdo jak je to s Dead Island Riptide Zombie Bait Edice? Psalo se, že to bude jen na Xbox, na německém Amazonu jsou však i pro PS3, je tam nějaká Uncut AT verze, pak verze pro NL a UK import. Nevíte někdo jak to je? Vyšlo to oficiálně i na PS3 nebo to jsou nějaké slepence? Bude to mít krabici a hru v EN? s tou sochou zenske v bikinach vysla verze jen na xbox. Proto ty slepence na ps3 jsou drazsi. Tu sochu bych chtel,ale nechce se mi platit postovne a dph:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friberg Odesláno Červen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2013 http://viewitem.eim.ebay.cz/GTA-5-GRAND-THEFT-AUTO-V-FOR-PS3-GAME-PREORDER/300915803232/item Nevim nakolik se tomu dá věřit. Náhodou jsem nato narazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2013 tvl podle jeho hodnoceni by se tomu dalo docela i verit :D mam docela nutkani to objednat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2013 Tak I ja ale Nevim nevim Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 Tak edice Black Ops 2 je už nějaký ten den doma, ale létání mi nejde, vždy mi padá do strany, když přidám rychlost, vám se to povedlo nějak dokalibrovat? :) :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 Tak edice Black Ops 2 je už nějaký ten den doma, ale létání mi nejde, vždy mi padá do strany, když přidám rychlost, vám se to povedlo nějak dokalibrovat? :) :psp: Otevreni a pouziti snizuje cenu vrtulniku,takze nezkousel a ani nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 Takže ten tvůj bude pořád v krabici a ani ho nevystavíš?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 vytahl jsem pouze obalku s hrou, jinak vse jak bylo. Jak to vypada se vzdy divam pred nakupem na youtube.Pak uz sberatelky neotviram. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 Aha, tak předpokládám, ty to pak budeš někdy posílat dále do světa, já vyndám, vyzkouším a vystavím, v krabici by to pro mě nemělo cenu... Jinak mezi námi, ještě, že jsem to kupoval za necelé dva tisíce, mít to za ty 4 a více, tak se snad oběsím, ten vrtulník je fakt děs polystyren. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 http://mall.cz/xbox-360-hry/blizzard-call-of-duty-black-ops-ii-prestige-edition-xbox Měl jsem filtr na.ps3.... Odeslano z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 Bioshock Infinite (Ultimate Songbird Edice) za bezvadných 2.419,- http://www.alza.cz/ps3-bioshock-infinite-ultimate-songbird-edition-d369126.htm Doporučuji pro každého sběratele, soška je úchvatná ;) Popřípadě na xzone ji mají za 2.499,- a možná dostanete ještě i steelbook k BI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friberg Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 Zas jsou 4 kousky na ebay http://viewitem.eim.ebay.cz/GTA-5-GRAND-THEFT-AUTO-V-FOR-PS3-GAME-PREORDER/281122634098/item Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.