white Odesláno Duben 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 super parada!!!!poslal sem ti nejaky pts aby byl doping:) Samozřejmě děkuju... :) Kdyby jste chtěli, tak vám můžu napsat číslo účtu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Takže... Jednoduše jsem se rozhodul na vaše neustálé dotazy co a jak a jak to je a proč a kam atd. natočit jednoduché video, kde se pokusím veškeré základy k Xboxu 360 vyjasnit. Tak jsem sebral saky paky, vzal kameru a šel na věc... Moc pekny vic co zavidim jako PS3 jkar ? Ze ta ms tim xboxem tak posouvas po stole stavis ho dolu nahoru to ja udelat z PS3 tak je doskrabana jak hovado...jinak rikas to pekne je to v pohode az na naky chybky good..udelej dalsi z hrani.. ..500pts odemne...a to jen proto ze to neni o PS3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 nejlepsi: "Tohle pasuje do tohohle.." :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 srry chlape ale....dělej to pořádně moc lidem neporadíš navíc.... spojení....na xbox live musíte být připojení xbox live....to dojde každýmu za druhý.....to něco jako profil je gamerag.... za třetí za gamerscore si nic nekupuješ na marketplace.....na to si musíš koupit kartu s microsoft points.... za čtvrtý...media centrum je jedno velký centrum....chjo :( srry první video aspoň neklamalo...tohle má až moc chyb a nepřesností nechci tě odradit...ale existuje jedno pravidlo....když něco děláš dělej to pořádně....má to svůj význam celý mě to dost zklamalo hlavně kvůli tomu kupování za gs když to není pravda a nakonec xbox live vision....musíš napojit kameru...můžeš si udělat gamertag s vlastním fotem nebo to využiješ při některých hrách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Duben 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 srry chlape ale....dělej to pořádně moc lidem neporadíš navíc....spojení....na xbox live musíte být připojení xbox live....to dojde každýmu za druhý.....to něco jako profil je gamerag.... za třetí za gamerscore si nic nekupuješ na marketplace.....na to si musíš koupit kartu s microsoft points.... za čtvrtý...media centrum je jedno velký centrum....chjo :( srry první video aspoň neklamalo...tohle má až moc chyb a nepřesností nechci tě odradit...ale existuje jedno pravidlo....když něco děláš dělej to pořádně....má to svůj význam celý mě to dost zklamalo hlavně kvůli tomu kupování za gs když to není pravda a nakonec xbox live vision....musíš napojit kameru...můžeš si udělat gamertag s vlastním fotem nebo to využiješ při některých hrách To je tak když na něco pospíchám a přitom o tom nic nevim a jen hádám. Špatná práce, musím napsat, že jsem si udělal vážně ostudu. Udělám to znovu a lépe, nezlobte se a vydržte, dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 super dej to na xbox.blog.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david11468621995 Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 wow to video je super keďže ja Xbox ešte nemám, ale dúfam, že ho čoskoro mať budem hodí sa mi to video ;):thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roarbb Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 Este nemam XBOX ale uz je objednany a neviem sa dockat ... pekne video a tesim sa na dalsie diely ... ak sa zamerias na hry bude to podla mna dost dobry uspech ;) Good luck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topmen Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 super , aj vdaka tomuto videu kupujem box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Červen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 super , aj vdaka tomuto videu kupujem box To potěší, dík ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Všechno original microsoft to mně dostalo :D jinak snaha se cení mas tam thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Červen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Všechno original microsoft to mně dostalo :D jinak snaha se cení mas tam thx Co že tě na tom dostalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plp Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 The best of video :),,,super,prej hry v cestine proste PS3 ne:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L1ST3r Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 uz se těším až tu bude to druhý video:) hlavně návod na live jak se registrovat:wohow: a tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 A mohl by si udelat ted druhy dil ... trva ti to nejak dlouho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 byloto supr si myslim ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skwigle Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 pozeral som to,nasiel som yo na youtube a zase tu dam tu moju otazku super vidko,konecne neco v cestine jedna otazocka Scart je pribaleny alebo sa musi dokupit? dakujem my mame 2 tv a iba velka ma oddelene 3 cinichy,prblem je velka,velmi velka na moju policku a otec ju tam nechce dat,mame dalsiu tv kam scart sedi a je taka "portable" cize kde je elektrina,je aj moje tv,a kde je tv je co? XBOX! :D dakujem predom :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 jj scart je už přibalený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skwigle Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 jupi,cize nemam nijake starosti,len najst nieco co ma zabavi do vianoc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 mas sexy hlas.. :D:D ne hele dobry video..na to zes to nemel pripravene (az teda na odpojovane kabely atp)..hodilo by se mi to videt driv..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Prosinec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Ďakujem všecem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
re-ady Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 omg to sou kecy....to mam dost, kdyby mi bylo 6let, tak to vysvetlim líp než autor tohoto "must have" videa. Když už se kamaráde do něčeho podobnýho pouštíš, chtělo by to alespoň drobnou přípravu tvého monologu, a nebo alespoň vynechat to "EHMMMM", který je opravdu velmi postradatelnou součástí tvého videa pro dementní uživatele. Opravdu mně nenapadá jakýkoliv přínos tvého videa do tohoto fóra. Várazy jako "zde je výstup pro vstup do adaptéru" jsou opravdu nemístné, a dle tvého vysvětlení nemohou popsat nic, co by s xboxem souviselo. Nezlob se na mně, toto video mně spíše uráží, než aby mi cokoliv přineslo.... BTW...scart modul, špunty, kravina, pohon...tyhle výrazy bych opravdu použil při popisu feťákova nářadí, ale určitě ne při tutorialu na xbox 360 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 re-ady >> kdyz ses tak chytrej muzes udelat lepsi nekdo ti nebrani... nerikam ze je to vyborny video... spis ocenuju tu snahu ze se aspon snazil neco natocit (at to dopadlo jak to dopadlo), lepsi nez takovy lidi ktery vsechno kritizujou jak se tam nedela todle a todle ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 white ma prijemnej hlas...mohl by si delat video recenze jako u levelu ci scorecka...jen tak dal...kdybych nebyl v minusu podelil bych se stebou o ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 omg to sou kecy....to mam dost, kdyby mi bylo 6let, tak to vysvetlim líp než autor tohoto "must have" videa. Když už se kamaráde do něčeho podobnýho pouštíš, chtělo by to alespoň drobnou přípravu tvého monologu, a nebo alespoň vynechat to "EHMMMM", který je opravdu velmi postradatelnou součástí tvého videa pro dementní uživatele. Opravdu mně nenapadá jakýkoliv přínos tvého videa do tohoto fóra. Várazy jako "zde je výstup pro vstup do adaptéru" jsou opravdu nemístné, a dle tvého vysvětlení nemohou popsat nic, co by s xboxem souviselo. Nezlob se na mně, toto video mně spíše uráží, než aby mi cokoliv přineslo.... BTW...scart modul, špunty, kravina, pohon...tyhle výrazy bych opravdu použil při popisu feťákova nářadí, ale určitě ne při tutorialu na xbox 360 :-) Pro ty co kupujou zrovna Xbox (jako ja) je to skvělé video..alespon nemusim nic hledat,Jak rikal Alesek_ white se dobřé poslouchá,není to žádné video za ktere mu dávame penize,udelal to z radosti pro CFko tak prosim neocekavej zadnou spisovnou češtinu na 1 a nejlepší by vubec bylo kdybys neco takového udělal ty a až poté měl narážky na video od Whita. Škoda že white už nepokračuje,docela by se mi to tetka hodilo :) Tak White doufám že se do toho jeste pustíš a kdyžtak tě THX a credits neminou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.