Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 2.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
a když sem si koupil tu dekoraci, tak už je hned aktivovaná? nebo si jí musim na něco teprve dát? a jak se to dělá? koupil sem si 2 ty strengh jewel a nikde je nemůžu najít...

jewel dáš do volnejch slotů ve zbrani nebo armoru, běž k chlápkovi u kterýho si to udělal a tam dej attach decoration a dej si to tam a pak ve status uvidíš co jsi aktivoval

Odesláno
jewel dáš do volnejch slotů ve zbrani nebo armoru, běž k chlápkovi u kterýho si to udělal a tam dej attach decoration a dej si to tam a pak ve status uvidíš co jsi aktivoval

Přesně tak, jenže aby sis mohl tu dekoraci vložit do zbraně nebo brnění potřebuješ volné sloty, které se zobrazují u každého předmětu volným prázdným kruhem.

BTW. 2 x Strenght jewel je ti naprd protože abys měl skill aktivní musím mít nejméně 10, tzn. že v tvém případě si budeš muset koupit 5 těch jewelů a tuším mít pravděpodobně 10 volných slotů, nebo 5 teď přesně nevím

Odesláno
No zabít by šel ale možná kdybys měl HR9 equip, je to sv..ě a má moc HP, taky jsem ji nezabil a po 25 minutách uteče :(

právěže on utíká podle toho kolik si mu ubral HP, poprvé sem na něj šel s akantor bow a utek asi v 46 minutě a teďka sem ho dával s longswordem kterej sem nepoužíval stačily mi jenom dělový koule a takhle sem ho trefil asi 30 krát a v 23. minutě utek

brejknul sem mu horn a křídla v minulym kole a teďka koukám, že sice je úkol označenej jako hotovej ale stejně má ty dvě věci brejknutý v tom dalším kole tak uvidim jestli se dá zabít...

Odesláno
co to je to ESP skill?

zbraň se ti neodráží, jeden z mejch nejoblíbenějších skillů

teďka koukám na youtube, že tam člověk má taky označenej úkol za hotovej a už jde bojovat 4. a poslední kolo :) tak to to vysvětluje, i když nechápu proč je ten úkol "hotovej" :D

btw. HR9 - 180hodin, full yamatsukami (esp,cooking) a du na 3.kolo black fatalise :)

Odesláno
zbraň se ti neodráží, jeden z mejch nejoblíbenějších skillů

teďka koukám na youtube, že tam člověk má taky označenej úkol za hotovej a už jde bojovat 4. a poslední kolo :) tak to to vysvětluje, i když nechápu proč je ten úkol "hotovej" :D

btw. HR9 - 180hodin, full yamatsukami (esp,cooking) a du na 3.kolo black fatalise :)

a jak si kupuješ tyhle skilly? to sou ty dekorace? a ono se to přimo jmenuje ESP?

Odesláno
to je strašný, vždycky když už si myslim že tomu všemu rozumim, tak se zase najde něco a já se musim pořád ptát...:D njn, je to se mnou špatný...:cheesygrin:

Pořád je se na co ptát.... :D jj funguje to tak, že (tedy u elders, to tak bylo) stačilo aby jen dvakrát utek a byl Q hotový. Jinak jsi ho mohl a můžeš zabíjet kolikrát chceš. Třeba ma 20K HP, a v prvním Q mu ubereš 5K a zlomíš horn, tzn. že v druhém Q už bude mít jen 15K HP a samozřejemě ten horn rozbitý.

Odesláno

ewwww..

Záleží na tobě, s čim se ti bude dobře hrát..

Já osobně mam rád Hammer, pokud se s tim naučíš dáš všechno sám rychle a bez problémů, ale nemůžeš useknout ocas příšeře, což se někdy hodí.

Takže ze sekacích zbraní preferuju GS / LS.

A taky samozřejmě lance / gunlance, ale to neni zbraň pro každýho a chvíli to trvá než se stim naučíš.

Odesláno
ještě jeden dotazík jsem newbik a jak tak koukám na ty videa na Youtubu tk má skoro každý nakou giga zbran a chci se zeptat jakou by jste mi do zacatku doporucili jsem lvl++ jestli jsou vsecky dobre tk by me spis zajimalo kterou nepouzivat ja mam zatim ty dual scythes a jsem spokojen

taky sem začínal s dual scythes, ale pak se začali objevovat monstra, který sem prostě nedával, nestačili na ně, tak sem se začal učit s GS a je to nejlepší zbraň...:)

Odesláno

me bavilo hrat se vsema zbranema, ale obvykle jsem si zbran volil bud podle questu nebo podle felyne skillu z kuchyne. Nejoblibenejsi jsem mel asi lance a dual swords, ale i tak se nasly bossaci, ktery jsem radsi porcoval katanou nez je špízovat na lance. Chci rict, ze v mych ocich je to spis o typu bosse nez o typu zbrane.

V kazdym pripade jsem rad, ze tu porad zijou tyhle nesmrtelny HM topicy :)

a dokonce tu jeste porad pisou veterani, ze jo Witku :D

:thumbup:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu