Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Monster Hunter Portable 2G tutorial

WItekS

Recommended Posts

• Odpovědi 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

neni lepsi si varit u kocek a do armoru si dat nejakej 150x lepsi skill? (fast sharpening)

tak třeba zrovna fast sharpening mi moc dobrej nepříde když stačí jít o lokaci dál a v klidu si všechno udělat :)

je to lama a tohle mu jako rada stačí :D

a navíc mu to nepřidá celou čáru života

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a když sem si koupil tu dekoraci, tak už je hned aktivovaná? nebo si jí musim na něco teprve dát? a jak se to dělá? koupil sem si 2 ty strengh jewel a nikde je nemůžu najít...

jewel dáš do volnejch slotů ve zbrani nebo armoru, běž k chlápkovi u kterýho si to udělal a tam dej attach decoration a dej si to tam a pak ve status uvidíš co jsi aktivoval

Odkaz ke komentáři

jewel dáš do volnejch slotů ve zbrani nebo armoru, běž k chlápkovi u kterýho si to udělal a tam dej attach decoration a dej si to tam a pak ve status uvidíš co jsi aktivoval

Přesně tak, jenže aby sis mohl tu dekoraci vložit do zbraně nebo brnění potřebuješ volné sloty, které se zobrazují u každého předmětu volným prázdným kruhem.

BTW. 2 x Strenght jewel je ti naprd protože abys měl skill aktivní musím mít nejméně 10, tzn. že v tvém případě si budeš muset koupit 5 těch jewelů a tuším mít pravděpodobně 10 volných slotů, nebo 5 teď přesně nevím

Odkaz ke komentáři

jde HR6 black fatalis zabít? (legendary black dragon)

vždycky se mi stane že uteče když mu uberu určitej počet životů...

No zabít by šel ale možná kdybys měl HR9 equip, je to sv..ě a má moc HP, taky jsem ji nezabil a po 25 minutách uteče :(

Odkaz ke komentáři

No zabít by šel ale možná kdybys měl HR9 equip, je to sv..ě a má moc HP, taky jsem ji nezabil a po 25 minutách uteče :(

právěže on utíká podle toho kolik si mu ubral HP, poprvé sem na něj šel s akantor bow a utek asi v 46 minutě a teďka sem ho dával s longswordem kterej sem nepoužíval stačily mi jenom dělový koule a takhle sem ho trefil asi 30 krát a v 23. minutě utek

brejknul sem mu horn a křídla v minulym kole a teďka koukám, že sice je úkol označenej jako hotovej ale stejně má ty dvě věci brejknutý v tom dalším kole tak uvidim jestli se dá zabít...

Odkaz ke komentáři

co to je to ESP skill?

zbraň se ti neodráží, jeden z mejch nejoblíbenějších skillů

teďka koukám na youtube, že tam člověk má taky označenej úkol za hotovej a už jde bojovat 4. a poslední kolo :) tak to to vysvětluje, i když nechápu proč je ten úkol "hotovej" :D

btw. HR9 - 180hodin, full yamatsukami (esp,cooking) a du na 3.kolo black fatalise :)

Odkaz ke komentáři

zbraň se ti neodráží, jeden z mejch nejoblíbenějších skillů

teďka koukám na youtube, že tam člověk má taky označenej úkol za hotovej a už jde bojovat 4. a poslední kolo :) tak to to vysvětluje, i když nechápu proč je ten úkol "hotovej" :D

btw. HR9 - 180hodin, full yamatsukami (esp,cooking) a du na 3.kolo black fatalise :)

a jak si kupuješ tyhle skilly? to sou ty dekorace? a ono se to přimo jmenuje ESP?

Odkaz ke komentáři

a jak si kupuješ tyhle skilly? to sou ty dekorace? a ono se to přimo jmenuje ESP?

jo to sou ty dekorace a nebo třeba když máš celej set tak ti to aktivuje určitý skilly, máš to tam všechno napsaný u popisu brnění

http://www.gamefaqs.com/portable/psp/file/934395/48442 seznam skillů

esp aktivuješ s fencing (blbý názvy :D)

Odkaz ke komentáři

to je strašný, vždycky když už si myslim že tomu všemu rozumim, tak se zase najde něco a já se musim pořád ptát...:D njn, je to se mnou špatný...:cheesygrin:

Pořád je se na co ptát.... :D jj funguje to tak, že (tedy u elders, to tak bylo) stačilo aby jen dvakrát utek a byl Q hotový. Jinak jsi ho mohl a můžeš zabíjet kolikrát chceš. Třeba ma 20K HP, a v prvním Q mu ubereš 5K a zlomíš horn, tzn. že v druhém Q už bude mít jen 15K HP a samozřejemě ten horn rozbitý.

Odkaz ke komentáři

ještě jeden dotazík jsem newbik a jak tak koukám na ty videa na Youtubu tk má skoro každý nakou giga zbran a chci se zeptat jakou by jste mi do zacatku doporucili jsem lvl++ jestli jsou vsecky dobre tk by me spis zajimalo kterou nepouzivat ja mam zatim ty dual scythes a jsem spokojen

Odkaz ke komentáři

ewwww..

Záleží na tobě, s čim se ti bude dobře hrát..

Já osobně mam rád Hammer, pokud se s tim naučíš dáš všechno sám rychle a bez problémů, ale nemůžeš useknout ocas příšeře, což se někdy hodí.

Takže ze sekacích zbraní preferuju GS / LS.

A taky samozřejmě lance / gunlance, ale to neni zbraň pro každýho a chvíli to trvá než se stim naučíš.

Odkaz ke komentáři

ještě jeden dotazík jsem newbik a jak tak koukám na ty videa na Youtubu tk má skoro každý nakou giga zbran a chci se zeptat jakou by jste mi do zacatku doporucili jsem lvl++ jestli jsou vsecky dobre tk by me spis zajimalo kterou nepouzivat ja mam zatim ty dual scythes a jsem spokojen

taky sem začínal s dual scythes, ale pak se začali objevovat monstra, který sem prostě nedával, nestačili na ně, tak sem se začal učit s GS a je to nejlepší zbraň...:)

Odkaz ke komentáři

me bavilo hrat se vsema zbranema, ale obvykle jsem si zbran volil bud podle questu nebo podle felyne skillu z kuchyne. Nejoblibenejsi jsem mel asi lance a dual swords, ale i tak se nasly bossaci, ktery jsem radsi porcoval katanou nez je špízovat na lance. Chci rict, ze v mych ocich je to spis o typu bosse nez o typu zbrane.

V kazdym pripade jsem rad, ze tu porad zijou tyhle nesmrtelny HM topicy :)

a dokonce tu jeste porad pisou veterani, ze jo Witku :D

:thumbup:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu