Bunny1468622758 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 kup si strengh jewel od chlápka co dělá zbraně a brnění (jeden jewel ti přidá +2 a když jich budeš mít v setu 10 takže ti přidá celou čáru života (+50health) strengh jewel je ta dekorace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semtam Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 strengh jewel je ta dekorace? Jj decoration, jenže +10 health ti nepřidá celou čáru života ale jen 20 hp tz. že budeš mít nééé 150 ale jen 120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 neni lepsi si varit u kocek a do armoru si dat nejakej 150x lepsi skill? (fast sharpening) tak třeba zrovna fast sharpening mi moc dobrej nepříde když stačí jít o lokaci dál a v klidu si všechno udělat :) je to lama a tohle mu jako rada stačí :D a navíc mu to nepřidá celou čáru života Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 a když sem si koupil tu dekoraci, tak už je hned aktivovaná? nebo si jí musim na něco teprve dát? a jak se to dělá? koupil sem si 2 ty strengh jewel a nikde je nemůžu najít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 a když sem si koupil tu dekoraci, tak už je hned aktivovaná? nebo si jí musim na něco teprve dát? a jak se to dělá? koupil sem si 2 ty strengh jewel a nikde je nemůžu najít... jewel dáš do volnejch slotů ve zbrani nebo armoru, běž k chlápkovi u kterýho si to udělal a tam dej attach decoration a dej si to tam a pak ve status uvidíš co jsi aktivoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semtam Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 jewel dáš do volnejch slotů ve zbrani nebo armoru, běž k chlápkovi u kterýho si to udělal a tam dej attach decoration a dej si to tam a pak ve status uvidíš co jsi aktivoval Přesně tak, jenže aby sis mohl tu dekoraci vložit do zbraně nebo brnění potřebuješ volné sloty, které se zobrazují u každého předmětu volným prázdným kruhem. BTW. 2 x Strenght jewel je ti naprd protože abys měl skill aktivní musím mít nejméně 10, tzn. že v tvém případě si budeš muset koupit 5 těch jewelů a tuším mít pravděpodobně 10 volných slotů, nebo 5 teď přesně nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 jde HR6 black fatalis zabít? (legendary black dragon) vždycky se mi stane že uteče když mu uberu určitej počet životů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semtam Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 jde HR6 black fatalis zabít? (legendary black dragon)vždycky se mi stane že uteče když mu uberu určitej počet životů... No zabít by šel ale možná kdybys měl HR9 equip, je to sv..ě a má moc HP, taky jsem ji nezabil a po 25 minutách uteče :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 No zabít by šel ale možná kdybys měl HR9 equip, je to sv..ě a má moc HP, taky jsem ji nezabil a po 25 minutách uteče :( právěže on utíká podle toho kolik si mu ubral HP, poprvé sem na něj šel s akantor bow a utek asi v 46 minutě a teďka sem ho dával s longswordem kterej sem nepoužíval stačily mi jenom dělový koule a takhle sem ho trefil asi 30 krát a v 23. minutě utek brejknul sem mu horn a křídla v minulym kole a teďka koukám, že sice je úkol označenej jako hotovej ale stejně má ty dvě věci brejknutý v tom dalším kole tak uvidim jestli se dá zabít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 co to je to ESP skill? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 co to je to ESP skill? zbraň se ti neodráží, jeden z mejch nejoblíbenějších skillů teďka koukám na youtube, že tam člověk má taky označenej úkol za hotovej a už jde bojovat 4. a poslední kolo :) tak to to vysvětluje, i když nechápu proč je ten úkol "hotovej" :D btw. HR9 - 180hodin, full yamatsukami (esp,cooking) a du na 3.kolo black fatalise :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 zbraň se ti neodráží, jeden z mejch nejoblíbenějších skillůteďka koukám na youtube, že tam člověk má taky označenej úkol za hotovej a už jde bojovat 4. a poslední kolo :) tak to to vysvětluje, i když nechápu proč je ten úkol "hotovej" :D btw. HR9 - 180hodin, full yamatsukami (esp,cooking) a du na 3.kolo black fatalise :) a jak si kupuješ tyhle skilly? to sou ty dekorace? a ono se to přimo jmenuje ESP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 a jak si kupuješ tyhle skilly? to sou ty dekorace? a ono se to přimo jmenuje ESP? jo to sou ty dekorace a nebo třeba když máš celej set tak ti to aktivuje určitý skilly, máš to tam všechno napsaný u popisu brnění http://www.gamefaqs.com/portable/psp/file/934395/48442 seznam skillů esp aktivuješ s fencing (blbý názvy :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 to je strašný, vždycky když už si myslim že tomu všemu rozumim, tak se zase najde něco a já se musim pořád ptát...:D njn, je to se mnou špatný...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semtam Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 to je strašný, vždycky když už si myslim že tomu všemu rozumim, tak se zase najde něco a já se musim pořád ptát...:D njn, je to se mnou špatný...:cheesygrin: Pořád je se na co ptát.... :D jj funguje to tak, že (tedy u elders, to tak bylo) stačilo aby jen dvakrát utek a byl Q hotový. Jinak jsi ho mohl a můžeš zabíjet kolikrát chceš. Třeba ma 20K HP, a v prvním Q mu ubereš 5K a zlomíš horn, tzn. že v druhém Q už bude mít jen 15K HP a samozřejemě ten horn rozbitý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 tak teďka sem black fatalise zabil ve 4. kole :) už sem myslel že to nejde :D odemknul se crimson fatalis.....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arcane245 Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 můžu se zeptat už bych si chtěl upgradnout zbran a potřebuju 2x sm Monster Bone a 2x sharp claw můžete poradit kde to najdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 sm monster bone padá z : -Popo -Aptonoth -Apceros -Giaprey -Velociprey sharp claw padá ze všech carapaceonů a primates... těch malejch teda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 jak si můžu koupit nový brnění a zbraně pro mojí kočku? Dostanu se k tomu aý pozdějš nebo to nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Nejde... Zbraň kočky se mi akorát jednou změnila ale to je myslím levelem... Pak se dá stáhnout jedna jiná vizáž pro kočku (samurai), ale staty to nezmění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arcane245 Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 ještě jeden dotazík jsem newbik a jak tak koukám na ty videa na Youtubu tk má skoro každý nakou giga zbran a chci se zeptat jakou by jste mi do zacatku doporucili jsem lvl++ jestli jsou vsecky dobre tk by me spis zajimalo kterou nepouzivat ja mam zatim ty dual scythes a jsem spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 ewwww.. Záleží na tobě, s čim se ti bude dobře hrát.. Já osobně mam rád Hammer, pokud se s tim naučíš dáš všechno sám rychle a bez problémů, ale nemůžeš useknout ocas příšeře, což se někdy hodí. Takže ze sekacích zbraní preferuju GS / LS. A taky samozřejmě lance / gunlance, ale to neni zbraň pro každýho a chvíli to trvá než se stim naučíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 ještě jeden dotazík jsem newbik a jak tak koukám na ty videa na Youtubu tk má skoro každý nakou giga zbran a chci se zeptat jakou by jste mi do zacatku doporucili jsem lvl++ jestli jsou vsecky dobre tk by me spis zajimalo kterou nepouzivat ja mam zatim ty dual scythes a jsem spokojen taky sem začínal s dual scythes, ale pak se začali objevovat monstra, který sem prostě nedával, nestačili na ně, tak sem se začal učit s GS a je to nejlepší zbraň...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 me bavilo hrat se vsema zbranema, ale obvykle jsem si zbran volil bud podle questu nebo podle felyne skillu z kuchyne. Nejoblibenejsi jsem mel asi lance a dual swords, ale i tak se nasly bossaci, ktery jsem radsi porcoval katanou nez je špízovat na lance. Chci rict, ze v mych ocich je to spis o typu bosse nez o typu zbrane. V kazdym pripade jsem rad, ze tu porad zijou tyhle nesmrtelny HM topicy :) a dokonce tu jeste porad pisou veterani, ze jo Witku :D :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Hahaha čau weste ! Joo, MHP2G už sice nehraju, ale poradim rád ^^b Snad se to zase rozjede, až ( někdy ) Capcom vydá novej mh pro psp,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.