ShiftyPowers Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Tak uz je tu, zkusil jsem jen jeden program a ten jel, nevim jak hry, ale ty by meli taky bezet. Tak zkuste Emulator PSP na PC a napiste jestli jede. Upozornění: stahovat ho můžou jen registrovaní uživatelé. Prave ho testuju doma jestli pojede hned ho sem dam Jasne a jak se to spousti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr125 Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 Jak mám spustit ty hry? ja mačkam vše co jde a nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dgn Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 Neznáte někdo emilátor na kterém by na PC běřel Silent Hill Origins?? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duri Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 ja bych to docela zkusil na PC .. pac je dobry si nakou hru zkusit predtim nez si ji dam na kartu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 EDIT: mam zakazano psat, Diskriminace Feva , pls smazte to :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 Nazdar borci sem sice začáteční ale to nějak to to dáme do hromady Shánim Pro PC SONY PSP EMULATOR samozřejmě funkční abych na něm mohl spouštět hry jako NFS most wanted,call of duty 3,ATD Tak jestli ho někdo má tak ať mi dá vědět nebo kde si ho mám stáhnout Omrknite ... http://www.psp-emulator.com/ Hallo jak to mam z těch stránek stáhnout poraďte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arius Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Tak uz je tu, zkusil jsem jen jeden program a ten jel, nevim jak hry, ale ty by meli taky bezet. Tak zkuste Emulator PSP na PC a napiste jestli jede. Upozornění: stahovat ho můžou jen registrovaní uživatelé. Zdravim, neviem prist na to ako sputit hru na PSP emule co som stiahol z tohto linku pls. o pomoc. Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 preboha, co tu vsetci pisete, na pc neexistuje zatial funkcny emulator, maximalne spustite nejake homebrew a mozno par hier, ktore su 2 roky stare.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4A8georgeCZ Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 preboha, co tu vsetci pisete, na pc neexistuje zatial funkcny emulator, maximalne spustite nejake homebrew a mozno par hier, ktore su 2 roky stare.. Konecne nekdo chytrej:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DannyM Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Jako přesně. Na ty strance přesně bylo vidět jak to má vypadat ale to nebyli žádny epes hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.Y.P.O.S Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Zdar hele ten tvuj emulator je fakt na nic zkousel sem ho a ani tuk!! kdyz ho zapnu je tam je h" jinak nic!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elGeKoN Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 ej chlapcí a nejde to ISO nějak hodit do jinýho formátu????sry za hloupou otázku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DDR_X1468621755 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 na tom emulatore ale nerozbehas isa iba homebrew http://www.psp-emulator.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Zdar lidi, mám několik her na psp v .iso v počítač, nemohl by někdo upnout program, kterej to přehraje?:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 zadnej neni......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 zadnej neni......... Hmm, ale třeba na youtube je několik videí, kde hrajou psp hry na compu, takže asi nějaký ten emulátor bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Hmm, ale třeba na youtube je několik videí, kde hrajou psp hry na compu, takže asi nějaký ten emulátor bude. a nehrajou to prez program kterej ti dovoluje jen ovladat psp prez pc (ale vsechny operace dela stejne psp?) jinak jestli to jsou vazne emu tak si procti commenty pod videem. urcite tam pisou oc se jedna. pak uz jen google Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ethan Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Na prevod Videi do MPEG 4 Pouzivam program PSP Video 9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Já na převod videí používám Alok video convertor. Máš tam všechny video a hudební formáty, na který si vzpomeneš (můžeš i z filmu udělat jen hudbu), u kvality zvyku u videa máš na výběr od 64kb/s do 128kb/s, u hudebních souborů máš kvalitu až do 320kb/s, u kvality videa máš od low po superb, máš na výběr všechny rozlišení (i pro psp), můžeš tam dát i svoje, atd.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romanking Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 jak mam dat nejakou hru do toho emulatoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 jak mam dat nejakou hru do toho emulatoru Ježiši kriste , do <-> , kdy pochopíte , že nic takového jako emulátor her pro veřejnost NEEXISTUJE ! Jen na Homebrew aplikace ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 hele normalne bych to tady lockl protoze ty lidi nekteri nejsou mozni .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 no lol... kdykoliv vlezu sem do SW ta je tady novej post jak rozchodit emulátor.. to je možný aby byl někdo víc natvrdlej než já (ohledně psp)??? Vždyť ve skoro každym postu je napsáno že to nejde:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 PSP Player 592 http://www.generalemu.net/forums/PSP-Player---Download-t-1500-20.html#pid20486 .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 PSP Player 592 http://www.generalemu.net/forums/PSP-Player---Download-t-1500-20.html#pid20486.... Jejda angličtina na tu jsem nikdy nebyl dobrej, ale budiž to dám do hromady. Tak by mě zajímalo k čemu složí ten program co jsi uvedl (PSP Player )co to má přehrávat? Stáhl jsem si z internetu hru na psp s koncovkou .CSO což vůbec nevím o jaký formát se jedná není to náhodou jako typu iso? A tu hru tam nemohu spustit jelikož nevím jak ten program má být správně nastavenej a kdo ví jestli tomu programu nechybí nějaké další přídavné soubory typu plugů či biosu. A neřek bych že ten program něco umí emulovat možná to je zase nějaký podvrch, jak udělat dojem na fanoušky emulátorů na pc :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts