Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP emulator na PC

Guest Anonymous

Recommended Posts

Tak uz je tu, zkusil jsem jen jeden program a ten jel, nevim jak hry, ale ty by meli taky bezet.

Tak zkuste Emulator PSP na PC a napiste jestli jede.

Upozornění: stahovat ho můžou jen registrovaní uživatelé.

Prave ho testuju doma jestli pojede hned ho sem dam

Jasne a jak se to spousti?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 1 month later...
  • Odpovědi 80
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Nazdar borci sem sice začáteční ale to nějak to to dáme do hromady

Shánim Pro PC SONY PSP EMULATOR samozřejmě funkční abych na něm mohl spouštět hry jako NFS most wanted,call of duty 3,ATD

Tak jestli ho někdo má tak ať mi dá vědět nebo kde si ho mám stáhnout

Hallo jak to mam z těch stránek stáhnout poraďte

Odkaz ke komentáři

Tak uz je tu, zkusil jsem jen jeden program a ten jel, nevim jak hry, ale ty by meli taky bezet.

Tak zkuste Emulator PSP na PC a napiste jestli jede.

Upozornění: stahovat ho můžou jen registrovaní uživatelé.

Zdravim, neviem prist na to ako sputit hru na PSP emule co som stiahol z tohto linku pls. o pomoc.

Dakujem

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Hmm, ale třeba na youtube je několik videí, kde hrajou psp hry na compu, takže asi nějaký ten emulátor bude.

a nehrajou to prez program kterej ti dovoluje jen ovladat psp prez pc (ale vsechny operace dela stejne psp?)

jinak jestli to jsou vazne emu tak si procti commenty pod videem. urcite tam pisou oc se jedna. pak uz jen google

Odkaz ke komentáři

Já na převod videí používám Alok video convertor. Máš tam všechny video a hudební formáty, na který si vzpomeneš (můžeš i z filmu udělat jen hudbu), u kvality zvyku u videa máš na výběr od 64kb/s do 128kb/s, u hudebních souborů máš kvalitu až do 320kb/s, u kvality videa máš od low po superb, máš na výběr všechny rozlišení (i pro psp), můžeš tam dát i svoje, atd....

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Jejda angličtina na tu jsem nikdy nebyl dobrej, ale budiž to dám do hromady.

Tak by mě zajímalo k čemu složí ten program co jsi uvedl (PSP Player )co to má přehrávat?

Stáhl jsem si z internetu hru na psp s koncovkou .CSO což vůbec nevím o jaký formát se jedná není to náhodou jako typu iso?

A tu hru tam nemohu spustit jelikož nevím jak ten program má být správně nastavenej a kdo ví jestli tomu programu nechybí nějaké další přídavné soubory typu plugů či biosu.

A neřek bych že ten program něco umí emulovat možná to je zase nějaký podvrch, jak udělat dojem na fanoušky emulátorů na pc :blink:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu