Dejw602 Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2011 no to pravě nemam .. mam uk verzi.ale ,me jde o to jak si ted to dlc mohu koupit když mi njede na UK učtu použit moje karta Citovat
H0W3N Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2011 jedine uk verzi prodat a koupit tu ceskou, take sem to takhle udelal... Citovat
Nanaki Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2011 Nebo si pořídit UK kartu s penězi , zadat kód z karty a nakupovat v UK storu. Citovat
lokim666 Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2011 Zdravím, stahl jsem si tuto hru, ale nedari se mi to dostat na disk (fat32), muze mi nekdo poradit jak to udelam? je tam 1 soubor vetsi jak 8GB, jak ho mam rozdeli a spojit na disku? v totam komandru se mi to nedari, dekuji Citovat
sepacek Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2011 OK,tak sorry mě už nic jinýho než warez nezbejvá,když se mi posrala 2x do 2 měsíců mechanika,hru orig mám Citovat
Tiger Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2011 tohle téma se zabývá samotnou hrou a ne warez obsahem! Citovat
Rocko Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2011 lokim666 a sepacek : Táhněte si do vašich warez sekcí,tohle je diskuse o jedný z nejlepších her týhle generace tady nikoho ty vaše zlodějský kecy nezajímaj. Citovat
sovel Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2012 konec tématu celkem drsnej :-D k věci, mám na cestě uncharted 1,2 .... sem ale hodně natěšenej na dvojku. Jak by jste to řešili vy? první jedničku a pak dvojku nebo to je jedno?? díky za info Citovat
Al Capone Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2012 konec tématu celkem drsnej :-Dk věci, mám na cestě uncharted 1,2 .... sem ale hodně natěšenej na dvojku. Jak by jste to řešili vy? první jedničku a pak dvojku nebo to je jedno?? díky za info Je to celkem jedno, co se týče příběhu tak vůbec na sebe nenavazují. !!!SPOILER!!! Jen až potom na sebe narazí Nate s Elenou tak budeš vědět co spolu v prvním dílu zažili, ale není to nic co musíš pro skvělý zážitek vědět !!!SPOILER!!! Citovat
kakbus Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2012 Já teda nevím,ale já jsem si to dal postupně a su rozhodně rád.Na film se taky nedíváš prvně na dvojku a pak na jedničku a Uncharted v podstatě film je...interaktivní ;-) Citovat
sovel Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2012 ok ja jen ohledně tý hratelnosti jestli je to v podstatě stejný jelikož u 2ky recenzenti uchcávají a jsem dost nadrbanej :-D jestli je to jen kvůli grafice a defakto hratelnost a herní mechanismy jsou ty samé tak je mi to putna. Jestli je tam 1 nebo 2 pohyby navíc mě taky nerozhází. Jinak díky za názor. ps. všiml jsem si že někdo konec tématu promázl, takže můj první příspěvek vypadá blbě :-) Citovat
kakbus Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2012 No podle mě v hratelnosti nebo ovládání až takovej rozdíl není.Spíš úplně minimální.Oboje se ovládá perfektně.Grafika je dost podobná.Samozřejmě má dvojka nějaký vychytávky např. pohozený jakýsi propanbutanový bomby,který můžeš mezi nepřátele hodit a rozstřelit.Jsou to spíš detaily.Já nevím podle mě největší rozdíl mezi 1 a 2 je v příběhu.Mě se třeba víc líbila jednička.Alespoň závěr a finalboss určitě.Moje doporučení je začít pěkně od začátku.Ale ať se rozhodneš jakkoli užiješ si... Citovat
Manoust Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2012 Graficky je taky dost videt ten pokrok z 1 na 2 grafika je super i ovladatelnost, me bavila vic 2 ale cela serii je super Citovat
sovel Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2012 díky chlapi dám si to tedy postupně :-) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.