ajakozinova Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 No já to mám zvláštní páč já když k tomu sednu tak u toho dokážu sedět 4 hoďky, ale někdy mě nenapadne k tomu ani sednout :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurijatko Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 tak u mně to chodí v takových vlnách byl to první PC potom notebook a teď je to PSP já se jen hrozím co vymyslej teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L1ST3r Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 nehraju skoro vůbec:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 zavislost byla jeste tak pred pul rokem jsem hral 6 hodin denne,ted ho mam nadherne zaprasene vcera jem zrovna oprasoval a zkousel funkcnost a naskocila mi tam tABulka jako kdyz jsem ho zapnul po 1. bylo tak tak hezky zapraseny ze jsem si to musel vyfotit :D foto zde :P http://imgupload.cz/muj.php?obrazek=qqh22qdmyb.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 No já mám zavíslost tak 75% vždycky večer zkoukn film, ráno v posteli na 15 minut farám, ve škole poslouchám hudbu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Nějak moc závislej určitě nejsem...PSP jsem koupil kvůli tomu, že je někdy nuda, pak na různý akce (švp,lyžák po večerech,soustředko, atd)...a kvůli tomu, že nemám nic moc notebook a moc novějších her si na něm nezahraju...když můžu tak lítám venku s kámošema a holkama, nebo si jdu zakopat, projít se ven...PSP vytahuju spíš když se nudim, nikdo nejde ven, nebo je ošklivo.. nicméně koupě nelituju, právě si ho pořídili další dva kámoši a cca za měsíc na švp budou smažby v burnoutech,fifě,tekkenu,killzone a liberku..bez psp bych se dokázal obejít ale jak se říká člověk chce vždycky nejvíc to, co nemá, a když to dostane, tak zjistí, že to vlastně tolik nechce závislost nemám, dokázal bych bez něj žít, ale používám i na filmy a muziku, takže 25 procent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 :psp::psp: Zavislost se pozna az ve chvili, kdy se hrani stane denni drogou, a vam zrovna kixne baterka v konzoli... :psp::psp: Tudiz jsem ciste nezavisly paran se sklony k hodinovemu drceni klaves do rytmu neskutecne navykove hudby... :psp::psp::psp::psp: Kdyby me nekdo videl, jak hraju DJ Max Portable 2, asi by volal Chocholouska :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Tak já na psp jsem jen z 20% závislí...... Mám ho už jen na hudbu a filmy,asi nikotinové náplasti,jménem xbox,začínají zabírat xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Ve skole hraju furt(kdyz to de,uz sem jednou hral i pri pisemce:lol:) a doma jak kdy....ted nedavno sem dohral gta liberty city za 48 hodin a hral sem to 4 dny :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 tak já no tom mam zavislost tak 50% pouzívam to hlavne na filmy a iso hry(NHL 07,FIFA 09) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 WInd : Hezkej Palec :D dřív tak 2-3 hoďky deně teď jen před spaním nebo když někam du Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Docela dobrej topic tohle presne jsem chtel docela znat :D ja na DSku parim tak 25% kdyz jsem doma tak jsem na kompu a na na netu a kdyz jsem ve skole tak hrajeme s ostatnima capkama ze tridy ( 4 lidi ) multiplayera.. cod 4, Bleach a mario DS kart :D jo a taky trackmanii ted tam mam supr drahu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Nejsem zavislý skoro vůbec hraju na psp jen občas o volných chvílích občas ho vezmu do školy ale nehraju na něm pořád prostě normal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Já jsem 50% , někdy třeba celej týden nehrám , ale zase někdy další hraju od 21.00 do 5 do rána , třeba týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 ee.. ja zavislak nejsem.. doma moc neparim, nemam na to chut, ale kdyz uz se odhodlam a vecer zapnu PSP tak nevim kdy prestat a parim dal a dal.. Jeste posledni zapas.. :D Znate ne?? :) Ve skole je to klasika.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester46 Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Závislej,jsem závislej,třeba předevčírem jsem dohrál Killzone 2 a hned musel jsem jít smažit Killzone Liberation,nj,pouto k Janu Templarovi je silný,ikdyž je mrtvej,smažim furt,doma,v posteli,na záchodě,ve vířivce,ve škole no prostě všude a patřím k elitě,taky platím krutou dan,denně nevyspalej,rudý oči a celkově unavenej ale ted jsem si našel mladou takže musim přestat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 :psp:Já určitě nejsem jo byli taky doby kdy sem byl ve věku jako většina lidí tady kdy jsem hrával 8 - 14 hodin denně ale i tak bych asi řekl že to bylo v pohodě! Přítelkyně mi sice tvrdí že i teď jsem na odvykačku ale já to tak nevidím nemám problém být bez PSP,PS3 třeba týden ale proč si nezahrát když je zrovna volná chvíle že a dobrejch her je spousty.... Jen člověk postupem času najde i jiné priority a tak prostě se hraní řadí už na jinou kolej než kdysi dávno:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 závislÝ teda nejsme.... btw u mě tak 50% není zavislí podle mladí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1george Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 já tak na 25% ale taky nevím čím si krátit čas a co hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 po dalsich nekolika mesicich stale 0% uz skoro nic nehraju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krumpl Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 ja mam psp skoro 2 tydny a zatim parim furt aji ted parim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 ja mam psp skoro 2 tydny a zatim parim furt aji ted parim :D Teď nepaříš teď píšeš8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drchy Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Já tak 75% Ale těď mě to vůbec nebaví..Nevim co mam pařit :D :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 No tak hlavně jsme závislí ve škole, to paříme s klukama Tekkena a Naruta. Jednou jsme smažili při hodině a já sem porazil kámoše a zbyl mi asi 1 pixel HP a on: "Dop*ci, si děláš prd*l, ne? Takovej lucker omg!" a nedošlo mu, že u stolu seděla úča. :cheesygrin: Doma hraju hlavně na PC a to CS:Source a gothic, jinak na psp hraju po netu Resistance a CS portable. Takže asi 70%:psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 já tak 60%, spíš PCko, ale na PSPčku smažim na záchodě a při hodině :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.