xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Cau chtěl bych se zeptat jestli někdo máte zkušenosti s těmito DVD http://pan.fotovista.com/dev/7/1/02302017/l_02302017.jpg jestli po vypálení hry na DVD jede v pohodě a nebo jestli to nedělá nějaké problémy při vypalování...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Čau. Když budu vypalovat, tak mám vypálit jenom .dvd? A iso nic? Všude píšou něco jinýho, tak nevím :roll: I když zadáš při vypalování v ImgBurnu soubor .dvd tak v podstatě vypaluješ to .iso - proto musí být ve stejné složce . Soubor .dvd je jen řídící soubor pro vypalovačku - kdy má přejít s vypalováním na druhou vrstvu . Typen : Odkaz je nefunkční . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 *Odkaz opraven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 *Odkaz opraven. Tak tyto , TESCO a EMTEC nepovažuji za dobré . Pokud máš ale výbornou vypalovačku , tak to prý na ně také jde - už o tom zde na foru někdo psal . Jestli chceš vypalovat na levné DVD tak doporučuji MAXELL - jsou za 13 Kč a já na ně vypaluji už dva roky naprosto bez problémů . http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514500600000010N0&Search=dvd%20maxell&SearchType=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StReAd Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Dobrý den, chci se zeptat. Když mám mechaniku HITACHI GDR-3120L ( která by měla zůstat flashlá ), ale i tak se zeptam. Když si XBOX updatnu na DB 2.0.13142.0, zůstane můj XBOX flashlý? Budu moct hrát normálně hry? I ty s ochranou AP 25? Budu moct hrát hry po LIVE? Bude riziko stejné jako před updatem, nebo bude vyšší? - Nebo budu muset udělat reflash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Dobrý den, chci se zeptat. Když mám mechaniku HITACHI GDR-3120L ( která by měla zůstat flashlá ), ale i tak se zeptam.Když si XBOX updatnu na DB 2.0.13142.0, zůstane můj XBOX flashlý? Budu moct hrát normálně hry? I ty s ochranou AP 25? Budu moct hrát hry po LIVE? Bude riziko stejné jako před updatem, nebo bude vyšší? - Nebo budu muset udělat reflash? Nějak mi nedocházi pointa updatu na 13XXX dash - HITACHI GDR-3120L má poslední Flash LTPlus 1.1, na což ti stačí 12XXX dasboard a mělo by ti chodit vše včetně AP25 věcí (tedy pouze pokud máš firmware revizi 78 nebo 79, ostatní AP25 vůbec nepodporují). Reflash tak nějak není a nebude na co - 1.1 je zřejmě poslední co na Phat Hitachi vyjde. Pokud půjdeš hrát online vynutí si to po tobě update na 13XXX dash, s čímž ale nebudeš mít kompatibilní flash (minimálně v 1.9),takže je ban hodně pravděpodobný.Takže riziko po update bude vyšší, ale na hitachi stejně není možnost jak to riziko ošetřit (reflash na 1.9 jako na Fat BenQ/Liteon). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Nějak mi nedocházi pointa updatu na 13XXX dash - HITACHI GDR-3120L má poslední Flash LTPlus 1.1, na což ti stačí 12XXX dasboard a mělo by ti chodit vše včetně AP25 věcí (tedy pouze pokud máš firmware revizi 78 nebo 79, ostatní AP25 vůbec nepodporují). Reflash tak nějak není a nebude na co - 1.1 je zřejmě poslední co na Phat Hitachi vyjde. Pokud půjdeš hrát online vynutí si to po tobě update na 13XXX dash, s čímž ale nebudeš mít kompatibilní flash (minimálně v 1.9),takže je ban hodně pravděpodobný.Takže riziko po update bude vyšší, ale na hitachi stejně není možnost jak to riziko ošetřit (reflash na 1.9 jako na Fat BenQ/Liteon). jak že ti nedochází pointa updatu ? offline hráčům to nikdy nedojde ...hraje na live, kde je update dashboardu nutností, jinak tě to nepustí dále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 General_Lee Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Dobrý den, mám dotaz ohledně AP25 ochrany, chci si stáhnout Hot Pursuit a o té ochraně moc nevím a tak se obávám abych hru pustil. Dashboard jsem updatoval asi tak před třemi týdny s tím že jsem si nechal udělat i nový flash 1.9 na LiteOn. Chtěl bych se tedy zeptat jestli se spuštěním hry nebude žádný problém? Na live nechodím, hraju pouze offline. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Dobrý den, mám dotaz ohledně AP25 ochrany, chci si stáhnout Hot Pursuit a o té ochraně moc nevím a tak se obávám abych hru pustil. Dashboard jsem updatoval asi tak před třemi týdny s tím že jsem si nechal udělat i nový flash 1.9 na LiteOn. Chtěl bych se tedy zeptat jestli se spuštěním hry nebude žádný problém? Na live nechodím, hraju pouze offline. problém nebude, ale tyto hry musíš opět upravit přes ABGX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 General_Lee Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 A čeho se bude týkat úprava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 A čeho se bude týkat úprava? Musíš tu hru projet v ABGX360 na Level Fix 3, to upraví sektory s AP 2.5 ochranou, tak aby to fungovalo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 General_Lee Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Ok, díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dikobraz09 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Ahoj, jsem absolutni laik co se tyce xboxu, chtel bych ho propojit s notebookem s OS Xp pres wifi sit. Notas i Xbox jsou na stejne wifi siti pripojeny, nicmene se vzajemne nevidi.....poradte mi nekdo co mam nastavit v xboxu a co v notasu abych mohl sdilet filmy, nikde jsem radu nenasel, jde to vubec bez window media center?...dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Ahoj, jsem absolutni laik co se tyce xboxu, chtel bych ho propojit s notebookem s OS Xp pres wifi sit. Notas i Xbox jsou na stejne wifi siti pripojeny, nicmene se vzajemne nevidi.....poradte mi nekdo co mam nastavit v xboxu a co v notasu abych mohl sdilet filmy, nikde jsem radu nenasel, jde to vubec bez window media center?...dekuji Bez WMC to nejde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StReAd Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Dobrý den, chci se zeptat. Když mám mechaniku HITACHI GDR-3120L ( která by měla zůstat flashlá ), ale i tak se zeptam.Když si XBOX updatnu na DB 2.0.13142.0, zůstane můj XBOX flashlý? Budu moct hrát normálně hry? I ty s ochranou AP 25? Budu moct hrát hry po LIVE? Bude riziko stejné jako před updatem, nebo bude vyšší? - Nebo budu muset udělat reflash? Takže jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Takže jak? Už to máš zodpovězené, takže znovu (předpoklad je, že máš poslední Flash LT Plus 1.1) - Xbox ti zůstane po updatu DB na 13x normálně flashlý - Budeš moct hrát normálně hry i ty s ochranou AP25 - Riziko banu na online bude vyšší, protože budeš mít nekompatibilní flash s DB 13x (LTPlus 1.1) - Vyřešit to nejde, protože novější flash pro Hitachi nebude Fertig ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Cau dájí se někde v česku koupit na ovladač koupit dva analogy, mám je rozbité...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StReAd Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 xmod díky za odpověď :) - takže vlastně tim, že nebude novější flash, tak si nezahraju ani ty hry, které budou mít tu novou ochranu xgd3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 xmod díky za odpověď :) - takže vlastně tim, že nebude novější flash, tak si nezahraju ani ty hry, které budou mít tu novou ochranu xgd3? Tak tak, je to smutný, ale Hitachi je prostě mrtvá vývojová větev :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jake15 Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Zdravim. Mám problém nemůžu se regnou z Xka na Xko live. Poradtě prosim. Mám Xko Slim 4gb. Dík moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendis Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 xmod díky za odpověď :) - takže vlastně tim, že nebude novější flash, tak si nezahraju ani ty hry, které budou mít tu novou ochranu xgd3? LT+ v1.9 nebyl vydán pro mechaniky Hitachi, neboť tyto mechaniky nebyly zasaženy novou verzí Dashboard 2.0.13146.0. LT+ v1.9 byl vydán pro mechaniky Lite-On a BenQ, LT v1.9 pro mechaniky Samsung, protože byly zasaženy novou verzí Dashboard 2.0.13146.0, která zahrnuje aktualizaci firmwaru mechaniky. LT+ v1.9 a LT v1.9 nepodporují zálohy XGD3, ale jen originály. Podporu záloh XGD3 budou řešit LT+ v2.0 a LT v2.0, o kterých momentálně nejsou žádné informace. Momentálně nejsou žádné hry formátu XGD3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Zdravim.Mám problém nemůžu se regnou z Xka na Xko live. Poradtě prosim. Mám Xko Slim 4gb. Dík moc. Prosím, více specifikuj problém... Máš XBOX flashnutý nebo ne? Co znamená "nemůžu se regnout"? Připojuješ se přes wifi nebo přes kabel? Nejde ti nová registrace nebo připojení na stávající účet? Tvůj dotaz je zkrátka naprosto nedostačující... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Zdravim.Mám problém nemůžu se regnou z Xka na Xko live. Poradtě prosim. Mám Xko Slim 4gb. Dík moc. http://www.eurogamer.cz/articles/pruvodce-tvorbou-profilu-xbox-live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anyndur Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Nevím proč jak píšeš nemáš connect k netu když na netu jseš a píšeš sem na forum ( asi ne z domova ? ) . Stahovatelný premiový obsah jde opravdu jen stáhnout z live na HDD . Takže jestli nemáš doma připojení k netu , tak jedině se domluvit s nějakým kamarádem a stáhnout si to u něj . Psal jsem z prace. Kazdopadne diky moc za odpoved, zkusim se po nekom poohlednout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bazi.b Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Ahoj všichni, chci si koupit tenhle xbox a jsem uplnej nováček co se toho týče. http://www.pixmania.cz/videohry-konzole-xbox-360-s-premiu/czcz9131484_jvart.html#pix-review Zajímá mě jak je to s flashnutím jestli je to v poho atd, a kdo by to bud v praze nebo okolí poděbrad zvládl a za kolik? Něco už jsem si na foru četl co a jak ale bylo mi řečeno že u nových xboxů je to složitý tak se ptám a omlouvám se jestli se můj přizpěvek zdá někomu zbytečný. Předem díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.