xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Werbb Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 Dobrý den. Mám pár otázek... co se týče xboxu jsem opravdu laik. Koupil jsem starší xbox 360 slim standart + kinect a je to nějak načipované. Od původního majitele jsem se nedozvěděl nic. Takže dá se zjistit jaký je tam flash? nebo co s tím je vůbec uděláno? a dale když pripojim kinect a chci pustit i ty obyč odventury tak mi to napíše nějakou hlášku že je třeba aktualizovat nebo něco takového.... mám strach to připojit k internetu abych hned nedostal ban jelikož bych to chtěl časem s internetem propojit a hrát přes net. Děkuji za jakékoliv info :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Červen 17, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 Flash se jen tak zjistit nedá, původní majitel by ti musel říct, jakou verzi má. Co se tý aktualizace týče, má to starší verzi dashboardu, než potřebuje určitá hra. Pokud bys časem chtěl hrát přes Live, updatu dashboardu se nevyhneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Werbb Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 takže nejlepší to bude asi vzít do nějakého obchodu kde dělaj flash a tam to nechat vsecko prehrat asi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 V žádném obchodě ti flash neudělají , protože je to nelegální . Podle místa bydliště si můžeš ale vybrat flashera v sekci bazar . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony111468626620 Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 Myslím že nejlepší pro tebe bude když vypálíš nějakou XGD3 hru podle návodu pro vypálení na LT 3.0, pokud ti hra nepůjde tak to nech přeflashovat ;) k tomu kinectu potřebuješ jen updatovat dashboard a na to nemusíš chodit na live, stačí to udělat přez flashku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Werbb Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 V žádném obchodě ti flash neudělají , protože je to nelegální . Podle místa bydliště si můžeš ale vybrat flashera v sekci bazar . vsak sem myslel obchod s flashem u nas v ostrave sem nekolik nasel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomulkaaa Odesláno Červen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2012 Opravdu nejdou hrát DLC z externího disku ? Mám XBOX 4GB s RGH. Kontrétně mám Forzu 4 na externím hdd vyextrahovanou přesně podle těch návodů, co tu jsou, ale pořád mi dlc nejede. Bohužel to dlc na Forzu 4 je moc velky a už se mi na ten interní nevleze. Tak jestli je nějaká možnost sprovoznit dlc jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 melicar Odesláno Červen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2012 Dobry den, chtel bych se zeptat jestli jde flashnout xbox bundle 250gb. Rok vyroby 1.3.2011 xbox jsem koupil dceri a nevim si s tim vubec rady, popripadny flash Praha dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony111468626620 Odesláno Červen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2012 werbatim - tak v ostravě - http://hrejte.cz/index.php?akc=6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Molda22 Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 Je ta poslední FIFA Street XGD2 nebo XGD3, hledal jsem si to samozřejmě sám, ale někde jsem se dočetl že xgd3, někde že xgd2. Je tady někdo, kdo by mi to dovedl s jistotou říct? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 Je ta poslední FIFA Street XGD2 nebo XGD3, hledal jsem si to samozřejmě sám, ale někde jsem se dočetl že xgd3, někde že xgd2. Je tady někdo, kdo by mi to dovedl s jistotou říct? díky XGD2 (wave 13) http://abgx360.net/verified.php?f=pressings&q=284A6E52 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Červen 20, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 Mam mozna hloupy dotaz,ale mohou hrat dva hraci na jednom Xboxu jednu hru,ale kazdy zvlast?Jde o to,ze ja hraju treba Crysis 2 a pritelkyne chce hrat taky,ale sama za sebe a od zacatku a ne aby pokracovala tam kde jsem ja skoncil!Nevsiml jsem si ze by byla moznost si zalozit dva profily ve hre?Poradi nekdo nebo to proste nelze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 Dva profily ve hře ne , ale v xboxu ano . Každý hráč potom hraje na svém profilu jakoukoliv hru - i stejnou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Červen 20, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 Diky za rychlou odpoved,to me napadlo pouzut dva profily,ale jak to pak bude s hrama,ty co jsou na DVD tak se budou opet instalovat pro dany profil?A jak to bude s hrou,kterou mam stazenou z marketu (DLC kod),pujde i na druhem profilu?Doufam ze se neptam hloupe,mam totiz Xbox chvilku,diky moc za pripadne odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 Nainstalovaná hra jde spouštěn na jakémkoli profilu - samozřejmě stačí jen jedna nainstalovaná . U hry z live by to mělo platit také . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Červen 20, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 Diky moc za radu,vyzkousim to jestli to pojede i na druhem profilu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomulkaaa Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 Opravdu nejdou hrát DLC z externího disku ? Mám XBOX 4GB s RGH. Kontrétně mám Forzu 4 na externím hdd vyextrahovanou přesně podle těch návodů, co tu jsou, ale pořád mi dlc nejede. Bohužel to dlc na Forzu 4 je moc velky a už se mi na ten interní nevleze. Tak jestli je nějaká možnost sprovoznit dlc jinak. I když mi nikdo neodpověděl, odpovím si sám :) JDE ! DLC nemusí být na interním HDD. Přesunul jsem DLC na storage , který vytvoří FSD na externím hdd a jede to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 cau xko mi nabizi ten cervnovy update a mam ho flashle (12.3.2012) muzu updatovat aniz bych stratil flash?nebo jak to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 I když mi nikdo neodpověděl, odpovím si sám :) JDE ! DLC nemusí být na interním HDD. Přesunul jsem DLC na storage , který vytvoří FSD na externím hdd a jede to. Nediv se, že ti nikdo neodpověděl, kdyby ses zeptal v sekci JTAG/RGH, dostal bys odpověď, tady totiž zapadla, protože téma není určené pro otázky ohledně RGH ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Červen 20, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 Pokud je to v závorce datum, kdy sis ho nechal flashovat, asi to už bude LT+ 3.0 (resp. v té době již bylo). Takže updatem bys flash neztratil, pokud updatuješ z předchozího nejaktuálnějšího updatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 Cau chci se zeptat mám na xku flash Lt+ 3.0 a chci se zeptat jestli při vypálení hry stačí projet abgx a vypálit..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Červen 25, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 Ano, stačí. Pokud se ale jedná o XGD3 hru (kterých je dnes většina a bude jich jen přibývat), nejlepší je vypalovat to pomocí iXtreme Burneru na vypalovačce iHas. Tak zajistíš nejlepší vypálení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rocko Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 Jde k xboxu připojit i jinej headset ? Popřípadě jak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 1, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 Jde, stačí si pořídit "Xbox 360 Headset adaptér". Dělá ho hodně firem, jako příklad je tu třeba tenhle: http://www.supergamer.cz/speedlink-live-headset-adapter-xbox-black-p-55543.html Do toho adaptéru si pak zapojíš jakýkoliv headset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kapi88 Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Ahoj mam dotaz. sorry,ale je to podej ruku blbovi:D tak ji natahuju :) jde o toto xbox jsem poslal na flash a netusim co dal...az si ho vyzvednu budu moci hrat palene hry..jedna se o ten bezny flash,ne ten jak se do boxu paji chip. netusim ale co a jak stahovat? pry je vice verzi her...vim ze je pal na ftsc nebo jak je to,ale tady se porad resi verze nejaky ochrany wave xy flash verze xxx atd atd.. proste jednoduse nevim co delat,kde stahovat atd...dekuju za odpoved. jo a jeste co je u her na stazeni XDG2 XDG1 ??? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.