xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sallvator Odesláno Červenec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 jj hrajou mi AVI s te flesky super :-) ted uz jen jak je to stema hrama kam je nejlepsi je ukladat ? na HDD, flasku/externak nebo ject z Disku...nechi moc disk protze to hučí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sallvator Odesláno Červenec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 jak se nakupuje na XLive, tam mam nake žetony místo ceny... a našel sem tam i například Tomb Rider za 299 kc to je nak malo ne neni to jen nake dlc nebo neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Diabolic Odesláno Červenec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2013 Jak zjistim jaky mail mam prirazeny k danymu profilu kdyz se na nej nemuzu prihlasit z duvodu nastaveni potvrzovani mailu a hesla?Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sallvator Odesláno Červenec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2013 z Xbox live se mi stahujou strasne pomalu hry, je to nak omezene nebo da se to nak nastavit ? mám nejnovejsi verzi slim, jedu pres wifi, 6GB hru mi to stahuje tak 3,4 hodiny... na Pocitaci na Steamu bych to měl za 20 minut mám 100Mb net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klapy23 Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 Ahoj mam nekolik otazej a budu moc vdecny za odpovedi..Chci si koupit Xbox360 ale pred tim bych chtel vedet jestli mi tam pujdou hry ktere si stahnu na disk??(Muze byt normalni prenosnej disk?)Fakt se mi nechce platit takove palky za original hry..Jestli je teda mozne hrat hry ktere si stahnu a co k tomu je potreba moc dekuji z aodpoved..Klapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jcz Odesláno Červenec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2013 Ahoj, dostal jsem X360 4GB a jako naprostý začátečník bych se chtěl zeptat. Pokud si koupím na marketplace hru za MS points, např. Battlefield 1943, jakým způsobem se pak hraje? Stáhne se na HDD a když budu hrát jinoiu, zase se smaže a budu ji muset stáhnout znovu? Nebo jde stáhnout a vypálit? S tí msouvisí jiná věc - mám v rámečku HDD ze starého notebooku, je to řešení? Půjde mi připojit? Děkuji, doufám že když jsem vybral správný topic, že mě neukamenujete. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karel IV Odesláno Červenec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2013 Ten hdd musíš mít upravný pomocí hdd hacker návod je zde na foru a ani nevím co je to za typ hdd takze mozná ani nepůjde upravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sallvator Odesláno Červenec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2013 to jcz: s Marketplace hru stahnes na HDD nebo na USB flashdisk nebo přenosnej HDD co mas připojeno, tam si to muzes uschovat...hra ti zustane na ucte koupená na vzdy kdyz ji smazes mas ji pak zadarmo ke stazení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jcz Odesláno Červenec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2013 Karel IV, sallvator: Děkuji všem, disk je starší Hitachi 500GB (http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822145257) a jak jsem se tu dozvěděl, bez RGH to zdá se není možné :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chesterfanda Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 Ahoj mám problém z jednou hrou jmenuje se Halo 4 stáhnul sem jí na stránce warcenter udělal sem kontrolu v ABGX360 a v poho tak sem jí potom vypálil vložil sem jí do Xbox 360 najede mi hraju ani ne za 5 min mi skočí že je hra nečitelná tak sem psal jednomu klukovy o kterýho sem stahnul tu hru na stránce warcenter a napsal že neví čím to muže bejt asi špatné vypalené tak sem jí znovu vypálil a to samé a nic znovu mi to tam skočí tak sem vymazal tu hru a udělal jí odznova extrahoval sem a nedělal sem kontrolu v abgx360 a vypalil sem jí vložil sem DVD do xboxu a hrál sem v pohodě tak sem si řekl že je to dobré no dokončil sem kolo a skočilo mi tam game error tak už sem zničil 3 dvd prázdné kvulí tady tí hře nevím co stím nemužete mi poradit mám i vypalovačku Ihas revize B je nová takže podle mě to nebude problem asi v DVD rom takže nevím prosím hodně moc o radu předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesan Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 Potrebujes vypalovacku s FW na vypalovani XDG3 her, koukni do sekce pradam da se tam vyhodne sehnat. Doporucuji uzivatele drak3go Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 4 Beta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chesterfanda Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 jj to mám to je ta ihas revize b FW od drak3go sem to kupoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesan Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 Tak v to pripade to blbe palis nebo nevim. Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 4 Beta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chesterfanda Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 no mám pomalu 80 her a všechny mi dou jenom tady ta hra nejde a to nevím proč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 18, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2013 Jakou máš verzi LT+? Jakým programem vypaluješ? Jaká DVD používáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chesterfanda Odesláno Červenec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2013 (upraveno) já mám LT+ 02 vypaluju přes program imgburn a DVD+ R DL ( Verbatim) a ještě mám dashboard v2.0.15574.0 přesně kolik hra chce v dashboard všechny nejnovější hry co sem zatím stáhnul fungujou bez problemu crisis 3 far cry 3 cod black ops 2 assassins creed 3 v cz atd... jak sem psal mám už protože sem si dělal teď zase nový hry tak mám už plno her a jediná tady ta mi nejde a já bych jí chtěl hrozně moc chtěl jestly mi porádíš spenat co třeba dělám špatně atd... nebo jestly něco nemám přidat do programu atd.. hrozně bych byl opravdu vděční hlavně aby mi ta hra jela předem dík za odpověď Upraveno Červenec 18, 2013 uživatelem chesterfanda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesan Odesláno Červenec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2013 Potrebujes LT 3.0 podle me Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 4 Beta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chesterfanda Odesláno Červenec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2013 aha ale právě to nechápu kámoš má LT+ 02 jako já a pařily sme to oba dva u něj doma ale mě to nejde a je mu to de ale máme každý jiný hru já mám vlastní halo 4 a on také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 axetom Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 nevim zda do rgh nejak chodi lidi, zatim mi tam stale zustal dotaz tak se zusim zeptat i tady: Zdravim, asi se pridam s lamskym dotazem, ale jsem krapet zmateny. Mam v xboxu RGH a mam externi disk v ntfs. Hru mam stezenou v iso, pres jaky program tu hru dostanu na ten externi disk? neni tu nekde podrobny navod pro blbce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skiz- u suck Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 nevim zda do rgh nejak chodi lidi, zatim mi tam stale zustal dotaz tak se zusim zeptat i tady:Zdravim, asi se pridam s lamskym dotazem, ale jsem krapet zmateny. Mam v xboxu RGH a mam externi disk v ntfs. Hru mam stezenou v iso, pres jaky program tu hru dostanu na ten externi disk? neni tu nekde podrobny navod pro blbce? Disk musí být ve formátu FAT32, Xbox neumí číst z NTFS. A jak jí tam dostaneš? Stáhneš hru z netu, pomocí programu jí vyextrahuješ, např. ISO2GOD, Xbox Image Browser či podobné. A celý vyextrahovaný obsah vložíš na tvůj externí hdd, který připojíš k PC. To je vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Peter_King Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 Hojte, prosím vás jak zjistím jaký mám účet pro Konsoli jestli US nebo ENG nebo CZ ? Abych věděl jaký kupovat karty pro Xbox Live Gold. Účet jsem totiž nevytvářel já. Předem díky za každou rozumnou odpověď . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grinderass Odesláno Srpen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2013 cetl jsem o tom ze novy slim ma jiny zdroj.mensi cihlu a snad i méně V. tim padem se na nej zdroj od staršího xka neda pripojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Srpen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2013 ano - nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G0dzil Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 Je tu někde na fóru něáký FAQ jako základní odpovědi na co je todle a todle pro lidi co v životě neměli konzoli a chystají se pořídit abych nemusel obtěžovat někoho a zakládat nový téma ? Díky za odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 Je tu někde na fóru něáký FAQ jako základní odpovědi na co je todle a todle pro lidi co v životě neměli konzoli a chystají se pořídit abych nemusel obtěžovat někoho a zakládat nový téma ? Díky za odpověď :) http://console-forum.net/tema/79973-xbox-360-pro-zacatecniky-aktualizace-7-1-2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.