Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

xDante1986

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0

nasel jsem uz uplne vsechno, jak to pripojit, ze to je nejlepsi gamepad pro hrani na PC, a protoze jako dlouholety hrac na X360 nevim, jestli chci jit do novych konzoli, premyslim, ze jen upgradnu svuj PC a pockam na pristi generaci, ale porad me velmi bavi hrat s gamepadem.

Takze mam dotaz:

jak moc velky rozdil je v hrani s XBOX gamepadem na PC a na Konzoli?

Upraveno uživatelem jeremiasz
zraceni, moc jsem se pred tim vykecaval :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

mno pri hrani na konzoli mam pocit, ze mireni a pohyb ma castecny autoaim, coz mi vyhovuje, nikdy jsem uplne nevyskilloval presny mireni na gamepadu. V dnesni dobe v podstate by mely vsechny hry multiplatformni hry minimalne xboxovej gamepad podporovat, cimz chapu, ze ho najdou a tlacitka fungujou, moje otazka ale je, jestli se to hraje jako na konzoli (tzn jestli kdyz se hra prepne do "konzolovejsiho=snazsiho modu mireni" pri pripojeni gamepadu. Presel jsem k reality testu, ac uz jsem asi 5 let zadnou hru nestahl, takze hledani, tahani a crackovani byl zazitek sam za sebe (=opruz), za ucelem realne zkusenosti jsem vcera jsem stahnul ACIV, GTAIV a FarCry2, dnes jeste skocim do obchodu pro Hitmanovi Absolution, pac toho chci i dohrat, tak to vyzkousim na PC s gamepadem.

AC IV - predne na to nemam HW, takze se to katastrofalne sekalo, nicmene vysledek gamepadim ovladacem byl vyborny, vse se kompletne prepnulo, kontextove napovedy, quick time eventy navadely podle tlacitek gamepadu nikoliv klavesnice, pohyb super, boj nablizko jako na konzoli, bohuzel jsem nemel nervy to hrat tak dlouho, abych mel moznost vyzkouset i mireni strelnyma zbranema (tedy "presne mireni" - na konzoli stacilo tak nejak priblizne namirit, autoaim uz to poladil a to mi u AC dost vyhovuje), vzhledem k mire adaptace gamepadu ale tak nejak predpokladam, ze to nebude problem, AC=gampead perfectly applicable

GTA IV - i zde "konverze" probehla skvele po prvnim zmacknuti libovolneho tlacitka na ovladaci, ovladani presne, hral jsem to i na konzoli, zazitek identicky. GTA uz v settings nabizi "autoaim" ergo no problem, GTA=Gamepad perfectly applicable

Far Cry 2 (nezkousel jsem 3 - moc velka, dlouho bych to tahal, nevim, jestli by to moje grafika vubec rozchodila) - konverze probehla, ale nekompletne, kontextove napovedy nebraly gamepad v potaz a navadely na klavesy. Nicmene tlacitka mela (pomerne ergonomicky) prirazene funkce, asi 2 jsem ale na gamepadu pokusem-omylem neidentifikoval a musel na ne pouzit klavesnici. Nastesti to nejsou vitalni zalezitosti, pouzivaji se asi nejmene (zoom na mape napr), neovladalo se to spatne, ale asistence mireni zadna, strelba podle toho vypadala. Ne, ze by to neslo, ale tady ma proste mys navrch. FC2=gamepad applicable.

Pokud vim, FC2 sel primarne na PC, pak az na konzole, navic asi nejstarsi z mnou testovanych her, mozna se to tenkrat jeste tak neresilo, GTA a AC je v zasade primarne konzolova zalezitost, mira integrace ovladani gamepadem je tu zrejma a z meho cca hodinoveho testovani kazde z her bezchybna. Mam jeste stazeny Dishonored, jenzto jsem na Xboxu take dohral, casem testnu i to, Dle teto logiky by i Hitman Absolution mel fungovat skvele, uvidim dnes vecer, pokud to nekoho zajima, pridam sem komentar i z tohohle testovani

Pokud mi nekdo muze potvrdit/vyvratit tezi o automaticky implementovanem autoaimu/aim assistenci ve hrach na konzolich (tzn i tam, kde neni v menu nabidka vypnout/zapnout) a jestli se tato assistence prenasi i na PC po pripojeni gamepadu, budu rad

Upraveno uživatelem jeremiasz
Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravím -- omlouvám se všem genium co mě budou hanit že neumím najít tema -- chtěl jsem najít jak dostat dlc do xboxu ale pořád my vyskakuje jen možnosti pro RGH stahnul jsem toto dlc Call_of_Duty_Ghosts_Onslaught_DLC_XBOX360-LiGHTFORCE

jak ho ted dostat do fles xboxu mam potrebny kabel a programek party bafalo a nevim jak dal:(

dik za odpoved

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravím nevím kam jinam to napsat nebo jestli to tady už je. Založil jsem přítelkyni profil, aby pořád nehrála přes můj a neměl jsem volný Email tak jsem tam prostě něco napsal a pustilo mě to dál, ale pořád to odhlašuje od netu a chce potvrdit email. Založil jsem novej a chtěl ho změnit jenže mě to nepovolí " Z bezpečnostních důvodů musíte před přidáním dalšího aliasu ověřit svůj primární alias. " Neví někdo jak to vyřešit ?

Odkaz ke komentáři

• 0

Cau,nejak se v tom nevyznam xbox me lezel 3 roky ve skrini,mam to flashli prave nevim ani jakej tam je flash ale vim ze uz by mne tam nejel GoW 3 hral sem normalne na netu a otazka zni jestli se na nem bude hrat dat zase po netu kdyz si treba koupim fifu 14 original prehraje se flash a budu moct hrat proste v poho on line.

Jinak mam k tomu cca. 100 vypalenejch her dva joysticky a prodavam to za 2000 tisice kdyby mel nekdo zajem

Upraveno uživatelem Haja
...
Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravím ještě jednou stáhl jsem si midnight club los angeles z live teď ve slevě, ale nechce se to stáhnout vždycky 62% a napíše to Cant download. Stahoval jsem to dneska, už asi 5x a pořád nic a zkoušel jsem Harddisk Flešky nic nevíte co s tím zas je ?

Odkaz ke komentáři

• 0

Zkus hru nejdříve smazat z hdd a pak ji znovu stáhnout. Každá hra, kterou začneš stahovat si automaticky z hdd sebere potřebné místo a pokud ji nedotáhneš, uloží se jako Unknown game. Takže najeď do Memory, vyber hdd (nebo paměťové zařízení) a smaž ji. Pokud ti to s Cant download vypisuje i číselnou chybu, tak jí sem napiš.

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Junior Moderators

To záleží na několika faktorech, konkrétně na verzi flashe, typu hry (XGD2 či XGD3), verzi dashboardu, na typu mechaniky (na které to bylo vypalované) apod. Jednoduše říct to bez informací prostě nejde.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu